Filiz Özkol Burcunuza göre aşk, para, sağlık (İkizler ve yengeç)
HABERİ PAYLAŞ

Burcunuza göre aşk, para, sağlık (İkizler ve yengeç)

İKIZLER

Risklerden korkmamayı öğrendiniz artık. Köklü kararlar alacaksınız. İşinizle ilgili konularda tatlı dilli ve politik davranmanın avantajlarını göreceksiniz. Oldukça başarılı ve çevrenize olumlu bir görüntü vereceksiniz. Satürn ve Neptün kariyer evinizde destek vermeye devam ediyor. Yılın ilk yarısı bilinçaltı evinizdeki Jüpiter ve Uranüs ilginç fikirlerle karşınıza çıkacak. Başarılı çalışmalara imza atarak, işinizde manevi tatmin sağlayacaksınız. Seçim hakkınızı istediğiniz gibi kullanabilirsiniz. 26 Mayıs’tan sonra Jüpiter kişisel evinizden muhteşem bir enerji verecek. Bolluk ve bereket konusunda evrenden destek var.

Haberin Devamı

GÜZEL FIRSATLAR KAPIDA

Bu yıl yaşayacağınız tutulmalardan başarılı çıkmak için fırsatları lehinize kullanacaksınız. Biliyoruz, her şeyin en iyisine layıksınız. Başlattığınız savaşlardan galip çıkmayı hedeflerken, ipi hiç kimselere bırakmak istemiyorsunuz. Üst seviyelerde bir yaşama hazır mısınız? Önünüze çok güzel ve ilginç fırsat çıkacak. 18 Eylül’de kariyer evinizde yaşayacağınız tutulma, size farklı bir bakış açısı getirecek. Fikirlerinizi benimsemeyen ve size destek vermeyen kişileri yaşantınızdan uzaklaştırabilirsiniz. 2 Ekim’de tutulma ile ilişkilerinizi gözden geçirmenin tam zamanı. Para kazanma yollarını hissedeceksiniz. Borçlarınızı çok daha kolay ödeyeceksiniz. Gizli tasarruflarınız artacak, geçmişten kalan alacaklarınızı tahsil edebilirsiniz.

AŞKTAN BEKLENTİNİZ NE?

25 Mart ve 8 Nisan tutulmaları aşk ve yaşam evinize müthiş şans veriyor. Sürpriz aşklara hazırlanın. Yaşam sizin yolunuz olmaya devam ediyor. Farkında olmadan çok şeyin üstesinden geldiniz. Artık kendinizle övünebilirsiniz. Güçlü enerjinizle ortaya çıkabilirsiniz. Başkalarına zor gelen olaylar sizin için çocuk oyuncağı oluyor. Felsefi tavırlarınız da her konuda size yardımcı artık. Hiçbir şeyden korkmuyorsunuz. Sağduyu ve sorumluluk duygunuz artıyor. Aşktan ne beklediğinizi sorgulayarak, isteklerinizin yön değiştirmesine izin vermelisiniz. Bilinçaltınızda bastırdığınız duyguların açığa çıkmasıyla yaşantınızda değişen koşulları yeniden değerlendirmeniz gerekecektir. Aktif ve hızlı düşüneceksiniz. Ailenizle ilgili olayları önemseyeceksiniz. Onlarla bütünleşmek ve zamanınızın birçoğunu onlarla paylaşmak istiyorsunuz. Olayların farklı boyut kazanmasından memnun olmalısınız. Ailenizi korumanız gereken konuların gündeme gelmesiyle birtakım yeni olaylar da beraberinde gelecektir. Hızlı hareket ederek yaşantınızda müthiş bir performans sergileyeceksiniz. Düzen ve sistem sizin için önemli olacaktır.

Haberin Devamı

KONTROLLERİNİZİ AKSATMAYIN

İkizler burcu, Merkür etkisinde olduğu için; sinir sistemi, omuzlar, kol ve bacaklar dış etkenlerden çok çabuk etkilenir. İkizler aynı zamanda akciğerleri yönettiğinden, soğuk algınlığına ve bronşite çok yatkındır. Genelde huzursuz ve sinirli kişilerdir. Yeni bir başlangıç ve yeni bir yaşam tarzı planlıyorsanız, bu yılı iyi kullanmalısınız. Eski alışkanlıklarınızı bırakmanın tam zamanı. Ruhani taraflarınız güçleniyor. Bu yıl tıbbi kontrollerinizi eksiksiz bir şekilde yaptırmalısınız.

Haberin Devamı

YENGEÇ

DEĞİŞİM GÜÇLENDİRİR

Karşıt ilişkilerinizde uzun bir Plüton dönemi geçiriyorsunuz. 22 Ocak’ta Plüton, 2 Eylül’e kadar Kova’da kalacak. Daha sonra tekrar karşıt burcunuzda geri hareketine devam edecek ve 20 Kasım’da artık karşıt finans evinize temelli yerleşecek. Risklerden korkmamayı öğrendiniz artık. Bir zamanlar denge ve düzen der de başka bir şey demezdiniz. Ne oldu o eski sistemlerinize? Çevrenizle ilgili büyük projelerinizi gerçekleştirmek için elinizde müthiş bir kozmik enerji var. Planlarınızı değiştirmek yerine, evrenin size sunacağı değişimden ne kadar yararlanacağınızı keşfedin ve fırsatları lehinize çevirmeye bakın.

ENGELLER AŞILACAK

Satürn yıl boyunca ruhsallığınızı destekliyor. Çünkü büyük enerjilerin etkisi sizin isteklerinizin dışında gelişecektir. 25 Mart ve 8 Nisan tutulmaları sizi içsel yönlerinizle yüzleştiriyor. Kariyer konusunda iddialı atılımlar yapacaksınız. Sezgileriniz sayesinde bazı engelleri çok kolay aşacaksınız. Ailenizi olduğu gibi kabul etmeyi öğrendiğiniz zaman yapacağınız değişimlerden önemli dersler çıkaracaksınız. Güvendiğiniz dostlarınızın fikirlerini alacak, karşılıklı güvene dayalı iş birliği içinde olacaksınız. Fakat gücünüzün sınırlarını fazla abartmamalısınız. 18 Eylül tutulmasıyla yollardan beklediğiniz ve kariyerinizi etkileyecek haberlerin gündem kazanması sonucunda ideallerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Hızlı hareket ederek çalışma yaşantınızda müthiş bir performans sergileyeceksiniz. Düzen ve sistem sizin için önemli olacaktır. Parlak zekanız ve güçlü algılarınız heyecanlarınıza önderlik edecektir.

YOĞUN DUYGULAR

Sakin bir şekilde ilişkilerinizi gözden geçirmeniz için uzun bir zaman var önünüzde. Yoğun duygularınızı süzgeçten geçirirken, kendinizle ilgili vereceğiniz radikal kararlar yaşamınıza farklı bir perspektif sunacaktır. Olayları genişleterek ve masaya yatırdığınız zaman, yaşamınızı zorlaştıran ve sizi kısıtlayan durumları daha net görmeye başlayacaksınız.

Tanışacağınız kişileri karizmanızla etkilemek için, özel bir çaba sarf etmenize de gerek kalmayacaktır. Ortak çalışmalarınızın ses getireceği, hayallerinizin genişleyeceği bir ortamı paylaşacaksınız. 2 Ekim tutulmasında aileniz ön plana çıkacak. Bazılarının yaşantısında silmeniz gereken kareler vardı. Tüm bunların bilançosunu yaptınız ve varsa ailenizle olan sorunlarınızı çözüyorsunuz. Geçmiş yıllara göre daha rahatlamış olacaksınız. Eski olaylara takılmayın artık. Geçmiş geçmişte kaldı. Kozmik etkiler, ilişkilerinizde aksayan durumları düzeltmeniz için size fırsatlar sunacaktır. Bu nedenle; özel durumlarınızı yeniden gözden geçirmelisiniz.

SU HAYATTIR

Yengeç burcu yöneticisinin Ay olması nedeniyle, çok fazla duygusal dalgalanmaları olan yapıları vardır. Bu yıl; vücut sıvılarının dengelerine dikkat etmelidirler. Suyu yeterince tüketmediği zaman, hücre içi sıvıları dengelenmeyerek üreme organlarında düzensizlikler olabilir. Zihinsel enerjinizi dağıtmak yerine gerekli odaklaşmayı sağlamalısınız. Akciğerlerinizin sorun yaratabileceğini düşünerek, kapalı ortamlardan ve havasız yerlerden uzaklaşmalı, açık hava sporlarına özen göstermelisiniz. Sağlığınızı geliştirmek için birçok şeyler yapabilirsiniz. Öncelikle mide ve sindirim sisteminiz konusunda dikkatli olmalısınız.

YARIN: ASLAN-BAŞAK

Sıradaki haber yükleniyor...
holder