Filiz Özkol Burcunuza göre aşk, para, sağlık (Terazi-Akrep)
HABERİ PAYLAŞ

Burcunuza göre aşk, para, sağlık (Terazi-Akrep)

TERAZİ

ADALET VE DENGELER ÖNEMLİ

Enerjinize diyecek yok. Kişisel çabalarınız her anlamda sonuç veriyor. Sosyal ilişkileriniz önem kazanıyor. Yeni kişiler tanıyacak, belki de iş ve arkadaşlığı bir arada yaşayacaksınız. Geçmiş yıllarınızda birçok hayal kırıklıkları yaşadınız. Eskiyi unutmak istiyorsunuz. Yaşam değerleriniz yükseliyor. Yaşamı sorgularken kafanızdaki soruların cevabını da bulacaksınız. Birçok değişim sizi bekliyor. Bu yüzden, kararlı olduğunuz konularda meydana gelen değişimler sizi gerebilir. Önsezilerinize güveniyorsunuz ve düşüncelerinizden taviz vermek istemeyeceksiniz. Köklü kararlar alacaksınız. Kendinizi geliştirirken etrafınıza da örnek olacaksınız. İnatçı tavırlarınızın ardındaki nedenler anlaşılmasa da size daha sonra hak vereceklerdir.

Haberin Devamı

NE İSTEDİĞİNİZİ BİLİN

Sıra dışı mesleklerden para kazanma şansınız hep gündemde olacaktır. Önemli olan; sizin ne istediğinizi bilmeniz ve bu konularda göstereceğiniz azim ve yaratıcılıktır. Baskıya ve yönlendirmeye gelemiyorsunuz. İsteklerinize bir sınır çizmenizde fayda var. Bu konuda kendinize sıkı bir disiplin getirmeli fakat enerjinizi de baskı altında bırakmamalısınız. Olayları akışına bırakmak sizin için daha emniyetli olacaktır. 25 Mart Terazi burcunda Ay tutulması gerçekleşiyor. Enerjinizi istediğiniz gibi kullanabilirsiniz. Şans sizden yana. Çünkü başrolü hiç kimseye kaptırmak istemiyorsunuz. 18 Eylül’de Ay tutulması Balık burcunda gerçekleşiyor. Yapacağınız tek şey; sabrınızı ön plana çıkartmak olmalıdır. Huzursuzluğunuzu yenmelisiniz.

ROMANTİK BULUŞMALARA HAZIR MISINIZ?

Aşk ve duygusal konulara hakimsiniz. Risklerden korkmamayı öğrendiniz artık. Bir zamanlar denge ve düzen önemliydi. Artık o eski sistemleriniz yok. Üstelik bu yıl, aşk her yerde karşınıza çıkacak ve sizi yakalamaya çalışacak. Güçlü duygular ve önemli öğretilerinizi içselleştireceksiniz. 8 Nisan’da Güneş tutulması karşıt evinizde Merkür retrosuyla birlikte gerçekleşiyor. Büyük bir ayrılığı gündeme getirebilir. Bu yıl sosyal yaşama fazla değer vereceksiniz. Amacınız dikkat çekmekse, ortalıklarda görünmeniz sizin için yeterli olacaktır. Gireceğiniz ortamlarda romantik bir buluşma sürprizlerine hazır olun. 2 Ekim Güneş tutulması Terazi burcunda yani sizin kişisel evinizde gerçekleşiyor. Bu kozmik etki, güçlü enerjiniz ve yaratıcılığınız konusunda size önemli destekler verecektir. Derin bir sorgulama içindesiniz. Bu yıl realiteniz yükseliyor.

Haberin Devamı

EĞLENCEYE KÜÇÜK BİR ARA

Terazi bir denge burcudur. Önemsiz bir dengesizlik hassas vücutlarını alt üst etmeye yeterlidir. Ön planda olan eğlence yaşamınız ve zevkleriniz nedeniyle rahatsızlıklar meydana gelebilir. İstemediğiniz halde vücudunuz yağlanabilir ve kan tablonuz bozulabilir. Dişleriniz ve kemiklerinizi sağlamlaştırıcı vitaminlerinizi almalısınız. Spor yapmalı ve uykunuzu almalısınız. Bu arada, ağır yükler kaldırmamaya özen gösterin, bileklere dikkat edin.

AKREP

HEDEF: BAŞARILI OLMAK

Güçlü bir mantığa sahip olmanıza rağmen, bu yıl dengelerinizi korumak için zorlanabilirsiniz. Tutulmalar kişiliğinizi ve ilişkilerinizi önemli bir şekilde etkileyecek. Hırslar daima kişisel gelişiminizle yarışacak. Kimin galip geleceğini ilerleyen aylar gösterecek ve her şeyiyle gizemli bir yıl sizi bekliyor. 25 Mart’ta Ay tutulması Terazi burcunda, on ikinci ruhsal evinizde gerçekleşiyor. Sessiz ve derinden gitmeyi tercih ediyor ve adımlarınızı akıllıca atıyorsunuz. Bu yıl değer yargılarınızı gözden geçirip, kendinizi yeniden yapılandıracaksınız. İnatçı tavırlarınız kişiliğinizi olumsuz etkileyebilir. Alışkanlıklarınızı yaşamın bütünlüğünü bozmadan katı bir şekilde değerlendirmeyi öğreniyor, düzen içinde yerinizi almaya hazırlanıyorsunuz.

Haberin Devamı

GEÇMİŞİ SORGULAMANIN ZAMANI

Tutkular, duygular ve ilginç fanteziler ortaya çıkacak. Tanışacağınız kişilerin çevreleri sizin için önemli olmalı. 2 Ekim’de Güneş tutulması Terazi burcunda gerçekleşiyor. Duygusal geçmişinizi gözden geçirmek için önemli bir dönem. Yoğun tutkularınız ön planda olacak. Satürn Balık burcunda, Plüton Kova’da. Bulunduğunuz çevreden kopabilir ve arkanıza bakmadan uzaklaşabilirsiniz. Hayat felsefenizi tutucu bir rotada götüreceksiniz. Sürekli öğrenme güdüsüyle hareket ettiğiniz için, yenilikleri kaçıracakmış gibi bir panik içinde hareket edeceksiniz. Bu da sizi huzursuz yapacak. Olayları akışına bırakmayı öğrenmeniz gerekiyor, aksi halde bilgileriniz birbiri içine girebilir. Sosyal ilişkileriniz karışabilir. Çevrenizi değiştirmek sizin isteğiniz dışında gerçekleşebilir. Yaşamınızla ilgili yeni bir perde açılacaktır. Güvendiğiniz ve tanıdığınızı zannettiğiniz bir arkadaşınızdan zarar görebilirsiniz.

KALORİ DENGESİNİ KORUYUN

Açığa çıkaramadıkları duyguları yüzünden bedenlerini harap ederler. Akreplerin cinsiyet hormonları herkesten çok daha fazla çalışır. Vücutlarındaki elektriksel potansiyel nedeniyle, bulundukları ortamda insanları kendilerine mıknatıs gibi çekerler. Hastalık konusunda sabırsızdır. Acıya onun kadar dayanıklı çok az kişi görülür. Alınabilecek en etkili ilaçları hiç çekinmeden alırlar. İradelerine çok güvenir ve beyin gücü ile kendilerini iyileştirirler. Bu yıl sağlığınızla ilgili ilginç durumlar söz konusu olacak. Kronik bir rahatsızlığınız varsa, önemli bir iyileşme olacağını göreceksiniz. Ağır yiyeceklerden uzak kalmalı ve kalori dengenizi korumalısınız. Olaylara olumlu bakabilirsiniz. Takıntılarınızdan kurtuluyorsunuz.

RUTİN ŞARTLAR DEĞİŞİYOR

8 Nisan’da Koç burcunda Güneş tutulması Merkür retrosuyla birlikte gerçekleşiyor. Ruhsal gelişiminizi her şeyden üstün tutmak isteyebilirsiniz. Artık uyum istiyorsunuz. Sizinle aynı düşüncelere sahip kişilerle iş birliği yapmanız mümkün. Her zaman tutucu davranışlar içindeydiniz, yeni arkadaşlar edinme ihtiyacı içinde olacaksınız, eski dostlarınız ise bu duruma şaşıracak. Yaşamınıza kendi damganızı vuracaksınız. 18 Eylül’de Balık burcunda Ay tutulması gerçekleşiyor. Tanışacağınız kişilerin çevreleri sizin için önemli olmalı unutmayın. Sosyal statünüzü geliştirecek arkadaşlarla bir arada olurken, sezgisel yeteneklerinizi onlarla birleştireceksiniz. İş yaşantınızda kurallı hareket edecek ve başarınızı garantileyeceksiniz. Birlikte çalıştığınız kişilerden disiplinli bir çalışma bekliyorsunuz. Rutinleşmiş bazı şartların değiştiğini gözleyeceksiniz.

YARIN: YAY-OĞLAK

Sıradaki haber yükleniyor...
holder