Filiz Özkol Ciddi ilişkiler 'Kova'ları bekliyor
HABERİ PAYLAŞ

Ciddi ilişkiler 'Kova'ları bekliyor

Haberin Devamı

Kova

21 Ocak -19 Şubat

Sevgili Kovalar, siz özgürlük insanısınız. Kural tanımayan bir yapınız var. Bu yıl ciddi ve kurallı düşünmeye başlayacaksınız. Gerçek aşkların kıyısına geleceksiniz. Bolluk gezegeni Jüpiter ve disipline eden Satürn kişisel evinizde ilerleyecek. Her şeyin zorunu seçeceksiniz. Çünkü başrolü seviyorsunuz. Geçen yıl, finans ve iş açısından mutlu günler geçirdiniz. Olumlu olaylar devam edecek. İçinde bulunduğunuz durumda herhangi bir anlam yükleyemediğiniz gelişmelerin sonuçları sizi şaşırtabilir. Sadece işiniz ve kariyerinizle ilgili başarılarınız gündemde olmayacak. Yaşamın geri kalan bölümlerinde de gerçek anlamda neler beklediğinizi öğreneceksiniz.

Yönetici gezegeni: Satürn, Uranüs

Elementi: Hava

Niteliği: Sabit

Rengi: Turkuaz

Uğurlu günü: Pazar

Uğurlu sayısı: 4

Aşk

Evlilik uzak değil

2021 yılında daha sabit ilişkilerin özlemini duyacaksınız. Gerçek aşkların kıyısına gelecek ve karar verme sıkıntısı yaşayacaksınız. Evlilikler gündeme gelecek. Evlenmek istemeyen Kovalar için bile ciddi ilişkiler devri başlıyor. Kariyer ve güç savaşlarına bir de aşk savaşları eklenecek. İnatçı tavırlar takınacaksınız ama bunun arkasındaki nedenler ortaya çıkınca herkes anlayacak. Ama siz yine de sabırlı olun. Şubat’ta ileşitim gezegeni Merkür’ün geri hareketinde hata yapmamaya çalışın.

Hataya açıksınız

29 Mayıs-21 Haziran arası İkizler’de geri giden Merkür eski aşkları gündeme getirecek. 27 Eylül-18 Ekim’de Merkür Terazi burcunda retro yapıyor. Seyahatlerde tanışacağınız kişilerle aşk yaşayacaksınız. Disipline eden Satürn, kurallara uyulmasını ister. İşten eminseniz başarı getirir. Bazı gizli konuların açığa çıkması çözümü de getirecek. Geçmişteki hatalarınızı engellemek elinizde.

Riskler konusunda temkinli davranacaksınız. Yeteneklerinizi baskı altında tutmadan gereken hamleleri akıllıca yapacaksınız. Yardıma ihtiyaç duyduğunuzda çekinmeyeceksiniz. Bu yıl sıra dışı bir kişilik çiziyorsunuz. Kararlı ve amaçlarınıza uygun hareket ederken sizi sevgiyle kabul edenler gibi öfke duyanlar da olacak.

AŞK RENGİNİZ: Menekşe moru, uçuk pembe, ateş kırmızısı

İş

Kariyeriniz güçleniyor

Geçen yıllarda olduğu gibi bu yıl da finans konusu önemini sürdürecek. Giderek artan bir başarı grafiğiniz olacak. Yöneticiniz, değişim gezegeni Uranüs ve finansla ilgili konulardaki gezegeniniz Neptün etkileşim içindeler. Yıl içinde iyi kazanmakla kalmayacak, bulunduğunuz konumdan daha iyi yerlere geleceksiniz. Kariyer gezegeniniz Plüton ile Jüpiter de size başarıları getirecek.

Grup çalışmalarına yatkın olacaksınız. Bu nedenle yeni arkadaşlar kariyerinizi güçlendirecek, güçlenen kariyeriniz yeni arkadaşlıklar getirecek. Teknoloji yardımcınız 11’inci eviniz bilim ile ilgili etkileri açığa çıkartan evdir. Bu nedenle teknolojinin getirdiği yeniliklerle iç içe olacaksınız, kariyerinizde bunların yardımı olacak. Ev ve aile konuları bu yıl öncelikli olmayacak.

Her şey rutininde gidecek. Ev içinde bazı değişiklikler yapabilirsiniz. Ama yapılan tadilatlar sizi yorabilir. Bu yenilikler size heyecan verecek. Ama eşiniz ve aileniz bu durumda rahatsız olabilir. Bu çekişmelerin temelinde gizli finans konuları olabilir. Aile büyüklerinizin de evleri ile ilgili sıkıntıları olabilir, yer değiştirmek isteyebilirsiniz. Bu nedenle hırçın olabilirsiniz.

BAŞARI RENGİNİZ: Gece mavisi, küf sarısı, soluk mavi

Sağlık

Midenize özen gösterin

Kova burçları olarak yılın ilk 6 ayında sağlığınız iyi olacak. Yaşamdaki önceliklerinizi iyi ayarlamalısınız. Bu şekilde davranarak olmak istediğiniz yere emin adımlarla ulaşacaksınız. Sağlığınızı korumak için görev paylaşımına önem verin, pozitif kişilerle çalışmaya özen gösterin. Çünkü, ilham veren Neptün kendi evinizde, siz incinmeye ve alınganlığa karşı çok hassasınız. Göğsünüze, kalbinize ve midenize özen gösterin. Sağlığınızı ilgilendiren rejimlere, özellikle yılın ilerleyen aylarında azami şekilde uyun. Enerjinizi dengeli kullanın ve daha çok dinlenmeye zaman ayırmaya çalışın.

SAĞLIK RENGİNİZ: Gümüş rengi, beyaz, açık yeşil, uçuk mavi

YARIN: BALIK

Sıradaki haber yükleniyor...
holder