Filiz Özkol Değişimler söz konusu olabilir...
HABERİ PAYLAŞ

Değişimler söz konusu olabilir...

Başlangıçlar yapmak için olumlu bir hafta. İçimizdeki enerjiyi dengeleme konusunda zorluklar yaşayabiliriz. Yaşam kalitemizle ilgili sorgulamamız ortaya çıkıyor. Bütçemizi zorlayacak kadar eğlence yaşantısına kendimizi kaptırmamalı, dostlarımızı ağırlamayı denemeliyiz.

KOÇ

DÜZEN VE SİSTEM ÖNEMLİ

Birlikte çalıştığınız kişilerin değişik fikirlerinden yaralanabilirsiniz. Destek gördüğünüz zaman kendinize olan güveniniz artıyor. İdeallerinizle yaşamaktan son derece memnunsunuz ve işinize karışılmasından hoşlanmıyorsunuz. Güvenebileceğiniz bir çevreye gereksinim duyacak ve olayları farklı yönlerden araştıracaksınız.

Haberin Devamı

BOĞA

SEZGİLERİNİZ YANILTMIYOR

Yaşamdan ne beklediğinizi sorgulayarak, isteklerinizin yön değiştirmesine izin vermelisiniz. Bilinçaltınızda bastırdığınız duyguların açığa çıkmasıyla yaşantınızda değişen koşuları yeniden değerlendirmeniz gerekecek. Hayal kırıklıklarına yatkınsınız. Platonik duygular için ideal bir dönem fakat daha sonra bu duygular önemini kaybedecek.

İKİZLER

YAŞAM KALİTENİZ YÜKSELİYOR

Çevrenize karşı sevecen ve anaç duygular içindesiniz. Arkadaşlarınızın her türlü sorununa çare bulma çabası içinde olacaksınız. Dostlar arası kırgınlıkların çözülmesine aracılık yapabilirsiniz. Uzun sürecek yakınlıklara tanık olacaksınız. Mantıkla duygu karmaşası yaşayacağınız bir dönem başlıyor.

YENGEÇ

ÖN PLANA ÇIKIYORSUNUZ

Bulunduğunuz ortamlarda ön plana çıkma olasılığınız yüksek. Kendinizden emin tavırlarınızla çevrenizi etkiliyorsunuz. İçinizden geçirdiğiniz dileklerinizin kabul görmesinden mutlu olacaksınız. Duygusal veriminizi, doğru kişilerle birlikte çalıştığınız zaman alıyorsunuz. Kendinizi yalnız hissetmek istemiyorsunuz.

ASLAN

SOSYAL YAŞAMINIZ ÖNEMLİ

Etrafınızda iyi niyetli kişiler olduğu gibi size olumsuz gelebilecek kötü kişilerin varlığını da unutmamalısınız. Boş konuşan ve her şeyi abartan insanlardan uzak kalmalısınız. Sosyal yaşantı sizin için önemli. Size karşı özverili davranan kişilere karşı tedbirli olmanız gerekiyor.

BAŞAK

DUYGULARINIZ KONTROL ALTINDA

Çevrenizde size yardım edecek ve enerjisini sizin için kullanacak arkadaşlarınız olacaktır. Güzel konuşmalarıyla karşı cinsin sizi etkilemeye çalışmaları geçici aşkları da gündeme getirebilir. Duygusal kontrolü elden bırakmıyorsunuz. Eski ve yeni ilişkiler aklınızın karışmasına neden olacak.

Haberin Devamı

TERAZİ

BAZI KAÇAMAKLAR SÖZ KONUSU

Cesaret ve atılganlık isteyen tüm işlerde başarılı olacaksınız. Yaşantınızdaki koşulların sizi zorladığını, kararlarınızı verirken çevresel şartların ve içsel duygularınızın tezat oluşturduğunu göreceksiniz. Kalbi boş olanların aşk hayatı renklenecek. Bazı kaçamaklar söz konusu olacak.

AKREP

BİTİŞLER GÜNDEME GELEBİLİR

Bu hafta, güçlü dostlukların temelini atacaksınız. Düşüncelerinden yararlanabileceğiniz dostluklar kuracak ve bu konuda müthiş bir iletişim içinde olacaksınız. Başkalarına çılgın gelen işler, size son derece kolay gelecek. Çalışma yaşantınızla ilgili olumlu değişimler içinde olacaksınız.

YAY

MERAKLI YÖNLERİNİZ ARTIYOR

Meraklı yönleriniz daha da belirgin bir hal alacak ve idealleriniz için savaş vereceksiniz. Öğrenme merakınız artarken, şimdiye kadar denemediğiniz konular üzerinde yoğunlaşabilirsiniz. Yeni dostluklara ve iş birliğine hazır bir dönemdesiniz. Tanışacağınız kişilerin geleceğiniz üzerinde büyük bir etkisi olacak.

Haberin Devamı

OĞLAK

HAYALLERİNİZİN PEŞİNDEN KOŞUN

Hayallerinizin peşinden koşmanız gerekecek. Çevreniz bu konuda size destek vermek yerine zorlayıcı kurallarla karşınıza çıkacak. Bu dönemde normalden daha fazla enerji sarf etmeniz gerekecek. Fanatik düşünceler içinde sıkışabilir ve kendinizi kalıplaşmış duygular içinde bulabilirsiniz.

KOVA

DEĞİŞİMLERE HAZIR OLUN

Gözünüzü korkutmak istemiyoruz fakat ani değişimlere hazır olun. Karşılaştığınız kişilerin sözlerinden ve beden dilinden çok etkileneceksiniz. Özellikle, sizi sevindirecek duygusal anlar yaşayabilirsiniz. Bu dönemde kendinizi herkesten daha çok seveceksiniz. Yaşam hırsınız tavan yapacak. Sağlığınızla ilgili kararlar alacaksınız.

BALIK

DUYGUSAL ZAAFLARINIZ ARTIYOR

Duygusal zaaflarınız artabilir. Kendinizi baskı altında hissedebilirsiniz. Kuruntulu düşünce yapınızı çevrenize karşı yanlış kullanabilirsiniz. Aile ortamını etkileyecek özel durumlar söz konusu. Sorunlarınızı çözme yönünde yol gösterici bir rol alacak, ortak düşünceleriniz doğrultusunda problemlerinizin üzerine gideceksiniz.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder