Filiz Özkol Disiplinli hareket etmeliyiz
HABERİ PAYLAŞ

Disiplinli hareket etmeliyiz

Özgün ve orijinal duygular aynı paralellikte olan düşüncelerle bağdaşacaktır. Bu durum farklı bir uyarıyı da beraberinde getirebilir. Aşkta çevreye kayıtsız kalamayacağımız bir hafta. Yeteneklerimiz konusunda kendimize şans vermeliyiz. Seyahatler ve gezi programları gündemde.

KOÇ

ISRARCI OLACAKSINIZ

Düşüncelerinizde ısrarcı bir tutum içinde olabilir, partnerinizi bıktırabilirsiniz. Merkür ve Mars, iş hayatınızla ilgili çalışma disiplininizi artırıyor. Hafta ortasında karşıt burcunuzda ilerleyecek olan Venüs, aşk ve ilişkiler evinize uyumlu bir hava estirecek. Karşılıklı enerji alışverişi içinde ilerleyeceksiniz.

Haberin Devamı

BOĞA

MANTIĞINIZA GÜVENİN

Mesleki yaşamınıza verdiğiniz önem içerisinde aile bireylerine de zaman ayırıp ısrarlı taleplerine kulak vermelisiniz. Bu konuda, spekülatif duyumlardan daha çok kendi sezgilerinize güvenin. Ani yükselişler ve sorumluluk artışı karşısında bocalayabilirsiniz. Duygusal bir şekilde işinize sarılacak ve çevrenize kendinizi sevdireceksiniz.

İKİZLER

HIRSLARINIZ ÖN PLANDA

Enerjinizi odaklayacağınız konuları iyi belirleyecek ve epey cesaretli davranacaksınız. İstekleriniz konusunda hırsınızı ve gücünüzü birleştirmek için enerjinizi yoğunlaştırmış durumdasınız. Entelektüel arkadaşlarınızla yaptığınız ortak çalışmalar ses getirecek. Gelecekteki ortamınızın ilk adımlarını oluşturacaksınız.

YENGEÇ

KURALLARINIZ ÖNEMLİ

İş yaşantınızda kurallı hareket edecek ve başarınızı garantileyeceksiniz. Gelecekteki ortamınızın ilk adımlarını oluşturacaksınız. Yabancı ülkelere yapacağınız seyahatler önemli olacak. Eski bir arkadaş özel duyguları körükleyebilir. İlişkilerinizi sorgulayarak bazı kararlar alabilirsiniz. Kıskançlık duygularınıza hakim olmalısınız.

ASLAN

YENİ BAŞLANGIÇLARDASINIZ

Rutinleşmiş bazı şartların değiştiğini gözleyeceksiniz. Yaşamınızda etkisi uzun sürecek başlangıçlar için önemli bir dönem. Yaşamınızla ilgili oluşumları izlerken, gelecekteki yaşam dilimlerini bir film gibi görebileceksiniz. Akıllı insanlar dikkatinizi çekiyor. İlişkilerinizde tatlı bir yaklaşım söz konusu.

Haberin Devamı

BAŞAK

YAŞAM FELSEFENİZ DEĞİŞİYOR

Kariyerinizle birlikte paylaşacağınız bir aşk sizi mutlu edecek. Akıllıca adımlar atmalı ve hata yapmamalısınız. Yaşam felsefesi ile ilgili değişen düşüncelere sahip olacaksınız. Kendinizle ilgili yetersiz gördüğünüz konuları tekrar ele almak zorundasınız. Hafta ortasında Venüs para evinize geçerek harcama içgüdülerinizi körüklüyor.

TERAZİ

CAZİBENİZ TAVAN YAPIYOR

Aşk ve uyumluluk konusunda, kendinizi baskı altında tutmanız mümkün. Beğendiğiniz kişiye karşı duygularınızı gizleyeceksiniz çünkü kırılmaktan korkuyorsunuz. Aslında, kişileri gözünüzde büyütmenin bir anlamı yok. Platonik duygular için ideal bir dönem. Eski bir olayın tekrar gündeme gelmesiyle ilişkiniz yeni bir boyut kazanacak.

AKREP

SÜRPRİZLERE HAZIR OLUN

Sosyal ilişkilerinizdeki gelişmeler, ilginç ve hoş günler geçireceğiniz eğlenceli anlara neden olacak. Yenilik taraflısı bir yapıya sahip olmanız nedeniyle, içinizdeki kıpırtıların arttığını göreceksiniz. Sürpriz aşklara hazırlıklı olun. Mars, çevresel ilişkilerde enerjinizin yükselmesine neden oluyor. Hedeflerinize ulaşıyorsunuz.

Haberin Devamı

YAY

AYRINTILAR ÖNEMLİ

Size para kazandıracak kaynaklarınızı araştırmalısınız. Eski bilgilerinizi gözden geçirmeli ve kısa vadeli yollarda çıkacak aksiliklere hazırlıklı olmalısınız. Bunun için de rotanızı gözden geçirmeli ve gerekli değişiklikleri hemen uygulamalısınız. Uzun süredir bütçenize uygun bir ev arıyorsanız, yine bu günlerde arzularınıza kavuşabilirsiniz.

OĞLAK

NOSTALJİK DUYGULAR İÇİNDESİNİZ

Kafanızın bir kenarında beklettiğiniz olayları yeniden başlatacaksınız. Gücünüzü ispat etmek için uygun bir dönem. Kozmik etki, istekleriniz doğrultusunda size destek veriyor. Nostaljik hisler içinde olacaksınız. Sosyal hayatınızdaki özgürlüğünüzü istediğiniz gibi yaşayamayacaksınız. Kısa yolculuklarınız gündeme gelebilir.

KOVA

GÜÇLÜ VE KARARLISINIZ

Jüpiter ve Satürn, eski konuları tekrar karşınıza çıkaracak. Zararlı konumlardan kendinizi korumalısınız. Kişiliğinizle ilgili değişimlerin farkında olmanız, sizi daha olumlu bir kişi yapacak. Disiplinli ve kuralcı yönlerinizin geliştiğini göreceksiniz. Zihinsel anlamda potansiyeliniz güçlenecek ve sorumluluk duygunuz artacak.

BALIK

ARKA PLANDA KALMAYIN

Yıllardır emek verdiğiniz ve sabırla çalıştığınız konulardan bir anda vazgeçebilirsiniz. Beklediğiniz fırsatların karşınıza çıktığını göreceksiniz. Gücünüzün yavaşladığını hissederek, kendinizi geri plana çekme ihtiyacı duyabilirsiniz. Evrensel enerjinin size vereceği görevlere hazır olacaksınız. Güçlü sezgileriniz işinizle ilgili konularda belirgin etkiler verecek.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder