Filiz Özkol Duygu karışıklığı yaşayabiliriz
HABERİ PAYLAŞ

Duygu karışıklığı yaşayabiliriz

Özgün ve orijinal duygular aynı paralellikte olan düşüncelerle bağdaşacaktır. Bilinçaltınız gerekli disiplini sağlayacak. Aşk ilişkilerimizde çevreye kayıtsız kalamayacağımız bir hafta.

KOÇ

GÜCÜNÜZÜN FARKINDASINIZ

Başarılı olmayı amaç haline getirdiğiniz için zor hedefler peşindesiniz. Gücünüzün farkındasınız ve yapacağınız işlere planlı bir şekilde yaklaşıyorsunuz. Hızlı hareket etmek istiyor ve duygularınızın götürdüğü yere gitmekten kendinizi alamıyorsunuz.

BOĞA

TUTKULAR ÖN PLANDA

Bu hafta daha çok işinizle ilgili zaman harcayacaksınız. Başkalarının işine karışmayın. Kendi bildiğiniz konularda taviz vermeden ilerlerseniz gelecekteki yerinizi daha sağlam temellere oturtacaksınız.

Haberin Devamı

İKİZLER

FIRSATLAR KARŞINIZA ÇIKIYOR

Kariyer savaşları verdiğiniz konularda sert bir tutum izleyebilirsiniz. Bu dönem aniden kaçırdığınız eski iş fırsatlarının yeniden karşınıza çıkmasına şaşırabilirsiniz. Hak ettiğiniz iş konumuna seçilebilirsiniz.

YENGEÇ

AŞK HAYATINIZ CANLANIYOR

Birçok kişinin ilgisini üzerinize çekeceksiniz. Venüs’ün bulunduğu konum, size olumlu destek verecek. Düşüncelerinizi karşı tarafa aktarırken temkinli davranmalısınız. Duygusal yaşantınızda abartıdan uzak kalmalısınız.

ASLAN

BAŞARILISINIZ

Başarı sizin için önemli bir olgu. Fakat her konuda kendinizi çok fazla yıpratıyor ve içsel disiplininizi bozmak istemiyorsunuz. Düşüncelerinize akıcılık kazandırmak istiyor ve olayları kendi tarzınıza göre yorumluyorsunuz.

BAŞAK

TARTIŞMALARDAN UZAK KALIN

Kafanızın bir kenarında beklettiğiniz olayları yeniden başlatacaksınız. Enerjinizi büyük hedeflere odaklarken, bazılarınız büyük karmaşalar yaşayacak. Sorumluluk duygunuz artacak ve düzenli hareket etmeyi yeğleyeceksiniz.

TERAZİ

DEĞİŞİME HAZIRSINIZ

İkili ilişkilerinizde duygusal davranmaktan kaçınmalısınız. Hissi yönleriniz ortaya çıktığı zaman, arkadaşlarınızı şaşırtıyorsunuz. Hayatınızda bazı değişikliklerin arifesindesiniz. Organizasyon kabiliyetiniz artıyor.

AKREP

HERKESİN GÖZÜ ÜSTÜNÜZDE

Venüs burcunuzda ilerliyor. Bu hafta, ilginç bir evrensel deneyimden geçiyorsunuz. Sezgisel yeteneğiniz güçlenecek ve olaylara farklı bir boyuttan bakacaksınız. Yaşamla ilgili pratik düşünceler içinde olacaksınız.

Haberin Devamı

YAY

GİZLİ AŞKLARA DİKKAT

Venüs, bilinçaltı evinizde ilerliyor. Gücünüzü ispat etmek ve yaşam sınavlarınızdan geçmek için uygun bir dönem. Popüler çevrelerde dolaşmaktan hoşlanacak ve renkli yaşamaya devam edeceksiniz.

OĞLAK

SORGULAMALARINIZ BİTMİYOR

Bu hafta çevrenize karşı kapalı ve ketum bir tavır içindesiniz. Bazı olayları tekrar tekrar irdeliyorsunuz. Kişisel enerjinizi ve araştırmacı ruhunuzu ortaya çıkarmak için hedeflerinizi yeniden gözden geçirmelisiniz.

KOVA

YENİ PROJELERE HAZIRLANIN

Paranın gücüne inanıyorsunuz. Kariyer evinizde ilerleyen Venüs’ten alacağınız olumlu etkiler sizi hoş ve zarif yapacak. Hissettiğiniz gibi yaşamak istemeniz en doğal hakkınız ve bu konuda kendinize baskı yapmamalısınız.

BALIK

AŞK YOLCULUKLARI GÜNDEMDE

Güçlü sezgilerinizi ön plana çıkarmalı ve olayları dengelemelisiniz. İdealist tavırlarınız başkalarına ters gelebilir fakat çevrenizi her konuda ikna edebileceksiniz. Sadece sorumluluklarınızla ilgilenin.

Haberin Devamı
Sıradaki haber yükleniyor...
holder