Filiz Özkol Haftalık burç yorumları (17 Ocak 2022)
HABERİ PAYLAŞ

Haftalık burç yorumları (17 Ocak 2022)

Toplumsal sorumluğumuz artıyor

Özgürlüğün, duygusallığın ve enerjinin bileşkesinin sentez oluştuğu bu hafta , kişisel amaçlar toplum hizmetinde kullanılacaktır. Sanatçılarımızın çoğu birçok yeni projeler için girişimde bulunacaklar. Yasaklara karşı tepki oluşturabileceğimiz bu hafta, öfkeli davranışlardan uzak kalmalıyız. Yoğun bir döneme giriyoruz.. Yeniliklere ilgimiz artıyor. Başladığımız işler çok çabuk sonuç verecek. Aşk ilişkilerimizde çevreye kayıtsız kalamayacağımız bir hafta Yeteneklerimiz konusunda, kendimize şans vermeliyiz.. Partnerimizle kıskançlık problemleri yaşayabiliriz. Dikkatli olmalı ve olayları abartmamalıyız. Mevsim hastalıklarına dikkat etmeliyiz.

Haberin Devamı

KOÇ

Ruhsal hayatınız yenileniyor

Bu hafta aile içi aktiviteler için uygun olmasına rağmen, arkadaşlarınız konusunda fazla iyimser davranabilirsiniz. Canınızın sıkılmasına neden olacak olaylardan uzak kalmaya çalışın. Arkadaş çevrenizde size ilgisi olan bir kişi dikkatinizi çekebilir. Dostlukların aşka dönüşmemesi, sizin tavırlarınız karşısında şekil alacaktır. İlişkilerinizde fevri hareket etmeyin.. Bulunduğunuz koşulları çevrenizdeki kişilerin tepkisiyle birlikte harmanlayacaksınız. Önce değer vermek istemeseniz bile, daha sonra olabilecek eksileri düşünecek ve vazgeçeceksiniz. İçsel sezgilerinizin doğru çıktığını görmek sizi rahatlatacaktır. Sorgulanmaktan hoşlanmıyorsunuz.

BOĞA

Çevresel etkileşimiz mükemmel

İlişiklerinize hakimiyet gizli. Aşkı algılama biçiminiz öylesine farklı ki, sizi anlamakta zorlanıyorlar. Duygusal olarak ne aradığınızı ayrıntılı olarak düşünmelisiniz. Çünkü, yaşadığınız kaoslar giderek artabilir. Yaşadığınız çelişikleri, karşı tarafa da yaşattığınız zaman iş çığırından çıkıyor.. Sevdiklerinizden alacağınız güç çok önemli. Girdiğiniz ortamlarda etkileyici cümlelerinizde arkanızda bir hayranlık ordusu bırakacaksınız. Hem cinsleriniz tarafından kıskançlıkla izleneceğiniz için, bazılarına karşı dikkatli olmalısınız. Dostunuzu ve düşmanınızı iyi ayırt etmelisiniz.. Taraf tutmak size çevre kaybettirebilir. İçsel çatışmalarınız bitiyor.

Haberin Devamı

İKİZLER

İlişkilerinizde tedbirli olmalısınız

Hayal kırıklıklarına karşı tedbirli olmalısınız. Yakın arkadaşlarınızın kişisel çıkarları yüzünden zarar görebilirsiniz. Sosyal aktiviteleri seviyor, olsanız da, kalabalıklar içinde kendinizi yalnız hissediyorsunuz. Olayların duygusal yönleri canınızı sıkabilir fakat karşınızdaki kişilere gereken desteği veriyorsunuz. Bu hafta bir çok arkadaşınız aşk hikayeleriyle ilgili düşüncelerini sizinle paylaşacaklar. Yardım etmeyi ve akıl vermeyi seviyorsunuz. Biraz da kendinize zaman ayırın. Performans gerektiren konularda daha dikkatli davranmanız gerekebilir. Yaşam gücünüzün yüksek olduğu bir hafta. Son anda vazgeçmediğiniz müddetçe her şey mükemmel gelişecek.

YENGEÇ

Alınganlıktan vazgeçin

Duygusal yönleriniz daha da arttırırken, sizi şüpheci ve temkinli yapıyor. Kendinizi esir ettiğiniz kaoslardan kurtulmanın bir yolunu bulmalısınız. Düşünceleriniz o kadar fazla derin ki, sizi anlamak için karşı tarafın üstün bir çaba sarf etmesi gerekiyor. Fazla alıngan olduğunuz bir dönem yaşayacaksınız. Romantik olmaktan bir türlü vazgeçemediğiniz bir gerçek. Hayal kırıklığı size göre değil fakat fazla çevrenizdeki kişilerin üzerinizde baskısı sizi üzebilir. Kıskançlıktan uzak kalmalısınız Fakat bu özelliğinizi yakın aile ilişkilerinizde de kullanmak isteyeceksiniz. Düşüncelerinizi istediğiniz yönde yapılandırmak istiyor ve gerekli tüm detayları gözden geçiriyorsunuz.

Haberin Devamı

ASLAN

Aşk hayatınız canlanıyor

.Çevrenizin ve enerjinizin farkına varacaksınız. Durum değerlendirmesi yaparken, kendi mantığınızı savunan ve olaylara farklı bir felsefeyle yaklaşan bir yapınız var. Bulunduğunuz grupları, etkileyici konuşmalarınızla ikna edeceksiniz.. Eğer, bekarsanız ve sevgili arıyorsanız; işte size büyük bir fırsat. Tesadüfen tanışacağınız bir kişi ile şimdiden kolları sıvayın ve yeni duygularınızın keyfini çıkarın. Sizden yaşça büyük çevrelerde dolaşmaktan korkmayın onların ilgisi size iyi gelecektir... Düşüncelerinizde derin bir kavrayış hakim. Olayların iç yüzünün çok çabuk çözdüğünüz için, karşı taraf için korkutucu olabiliyorsunuz. Sezgilerinin size yardım edecek.

BAŞAK

Kendinizi kontrol etmelisiniz

İçsel değişimlere ve ani gelişen olaylara karşı tedbirli olun. Bazı olayları yeniden yapılandırmak isteseniz de, şimdilik beklemeyi yeğlemelisiniz. Ayni fikirleri paylaştığınız kişilerle, ortak projeler sergilemeyi amaçlıyorsunuz. Yaşamınızın en hareketli ve hızlı günlerini yaşayacağınızı bilmelisiniz. Girdiğiniz topluluklarda ön planda olmanın zevkini yaşayacaksınız. Gizli aşkların yeniden gündeme gelmesi de söz konusu. Fakat, bu arada güçlü isteklerinizi kontrol etmeyi öğrenmelisiniz.. Bu dönem romantik kalmaya devam edin. İsteklerinizin yeniden gözden geçireceksiniz. Arkadaşlarınızla aranızda bazı problemler olabilir, fakat, bunu önemsemeyin..

TERAZİ

Mantık ve duygu dengenizi kuruyorsunuz

Duygusal enerjinizin gücünü sosyal ilişkilerinize rahatça yansıtacaksınız. Mantığınız ve duygularınız arasında denge kurmaya çalışırken, kendinizi baskı altında hissedebilirsiniz. İkili ilişkilerinizde yaşadığınız çelişkiler sizi zor durumda bırakabilir.. Düşüncelerinizi açıklarken, karamsar davranmayı bırakın ve her zamanki akılcı bir yaklaşımı seçin. İşinizin gerektirdiği tüm enerjiyi ortaya koyacaksınız.. İletişim alanında yenilikler sizi bekliyor. Verilmiş sözlerin yerine getirilmemesi canınız sıkacaktır. Partneriniz de, sizi dikkatle izliyor. Mesleki konularda istekleriniz gecikecektir. Bulunduğunuz konum, ruhsal yaşantınızı renklendiriyor..

AKREP

Maddi konularda değişim var

Maddi ve manevi olarak iyi bir hafta geçireceksiniz. Yönetici gezegeninizin size zorluklar çıkarması sonucunda, arkadaşlarınız arasında iletişim kopukluğu yaşayabilirsiniz.. Yaşamınızda oluşan aksilikler karşısında huzursuz olmanız için neden yok.. İdeallerinizi destekleyecek arkadaş gurubuyla çalıştığınız zaman çok daha başarılı oluyorsunuz. Kariyerinizle ilgili yeni değişimlere ihtiyacınız olduğunu biliyor ve üstlerinize kendinizle ilgili bazı konuları getirmek istiyorsunuz. Çevrede olup biten olaylara karşı, sezgi dolu tepkiler veriyorsunuz. Gizli, keskin ve yoğun planlar yapıyorsunuz. Enerjiniz güçlü ve çarpıcı. Sınırlarınızı zorlamayı seviyorsunuz.

YAY

Cesur ve güçlüsünüz

Hiç kimsenin cesaret edemeyeceği işlere kalkışacaksınız. Çok cesur ve enerjinizin yüksek olduğu bir hafta yaşayacaksınız. Düşüncelerinizi gerçekleştirirken geçmişteki hataları yapmamalısınız. Çevrenize örnek oluyorsunuz. Katılacağınız grup yemeklerinde kontrolü elden bırakmayın. Özel olduğunuzu hissettiğiniz zaman, yaşama bakış açınız daha da anlamlı oluyor. Bilinçaltınız oldukça yoğun. Bir çok düşünceyi aynı anda barındırmak, herkesin yapabileceği bir iş değil. Zincirleme hatalar yapmak istemiyorsanız, herkese söz vermeyin ve planlı bir şekilde davranmayı öğrenmelisiniz. Olaylara sakin bakmalısınız. Çevrenizi dinlemek size çok şey kazandıracak.

OĞLAK

Sorumluluklarınız azalıyor

Aktif ve hareketli bir performans sergilemenize rağmen, dikkatli olmalısınız. Karmaşa sorun getirebilir. Aynı frekansta olacağınız kişilerle ortak fikirler üreteceksiniz. Alışkanlıklarınız konusunda dikkatli olmalısınız. Fiziksel yönlerinizle ilgili değişimlerden sakınmalısınız. Nostaljik düşünceler ortaya çıkacaktır. Yine bu dönem ihmal ettiğiniz ilişkilerinizi düzeltebilirsiniz. İç dünyanız çok zengin.. Sıra dışı düşünceleriniz paylaşmak için, kendinizi farklı alanlar bulabilirsiniz. Mantığınızı zorlayacak ve kendinizi sınayacak sorunlarla karşı karşıya kalabilirsiniz. Arkadaşlarınız arasında farklı olduğunuz kesin. Düşüncelerinizi gizlediğiniz için, her şeyiniz merak ediliyor.

KOVA

Fırsatları değerlendirmelisiniz

Yenilikler konusunda sürpriz fırsatlar söz konusu. Maddi harcamalarınınız için gerekeli desteği kendi imkanlarınızla yaratmalısınız. Yeniliklere açık olmanıza rağmen, bugün eski alışkanlıklarının etkisinde kalabilirsiniz. Geleneksel kişilerle birlikte geçmiş olayları konuşmaktan zevk alacağınız bir hafta.. Uzun süredir beklediğiniz performansı sağlamak için uygun zeminleri hazırlamak zorundasınız. Risklere karşı dayanılmaz bir şekilde arzu duyacaksınız. Uzak yollardan gelecek sürpriz haberler karşısında keyifli bir dönem yaşayabilirsiniz. Beklediğiniz haber için kolları sıvamalısınız. Özellikle düşüncelerinizi farklı bir noktada odaklaştıracaksınız.

BALIK

Kariyeriniz sizi zorluyor

Siz özel duyguların kişisiniz. Partnerinize karşı takınacağınız tavırların nedenleri yüzünden eleştiri alabilirsiniz. Duygularınızı daha net bir şekilde anlatmayı asla beceremiyor ve ketum davranışlar sergiliyorsunuz. Eski dostlarla kuracağınız iletişim sayesinde bir çok eski duyguların yeniden canlanacağını görmek sizi mutlu edecek. Duygusal zaaflarınız artabilir. Kendinizi baskı altında hissedebilirsiniz. Değerinizin anlaşılmadı duygusuna kapılabilirsiniz. Kuruntulu düşünce yapınız çevrenize karşı yanlış kullanabilirsiniz. Dedikodulardan uzak kalın. Sportif faaliyetlere önem verin. Bu şekilde üzerinizde biriken elektriksel enerjiyi deşarj edebilirsiniz.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder