Yazarlar Haziran ayı burç yorumları (2023)
HABERİ PAYLAŞ

Haziran ayı burç yorumları (2023)

KOÇ

Haziranda Yeni projeler, yeni fikirlerin doğrultusunda, yeni organizasyonların ortaya çıkacağı ve kendinizi destekleyen kişilerle bir arada olacağınız günler olacak. Şans  ve yaşam kaliteleri yükseliyor. Bekledikleri kariyer ve gecikmiş eğitimlerini gerçekleştirecekler. Düşüncelerinizi en iyi şekilde ifade ederek, yazma ve konuşma yeteneğinizi geliştireceksiniz. Haziranda; Venüs  aşk ve sosyal evinizde kalacak.. Kaliteli dostlar edinecek ve istediğiniz çevrelerde ilişkiler kuracaksınız. Aşkta gerçek duygularınızın anlamını irdeleyeceksiniz. Hayal gücünüzü, istediğiniz koşulları oluşturmakta kullanabilirsiniz. 4 Haziranda Yay burcunda dolunay gerçekleşiyor. 11 Hazirana kadar sağlık gezegeniniz Merkür Boğa burcunda 12 Haziranda İkizler burcunda ilerlemeye başlayacak.. Bu nedenle çevrenizdeki kişilerin sağlık sorunları gündeme gelebilir. Bazıları, memnun olmadığı konularda değişim isterken, sonradan düzeltilmesi zor olan yeni koşullara neden olabilir.

Haberin Devamı

 

BOĞA

Haziran ayında; Para kazanma şansınızı istediğiniz gibi kullanabilirsiniz. Maddi hırslarınız ön planda olacak. Kendinizi güven içinde hissetmek istiyorsunuz. Paraya ve lükse olan merakınız, sizi daha çok çalışmaya yöneltecek. Çalışmanızın karşılığını alacağınız işler yapmak istiyorsunuz. Çevrenizde de sizin bu konudaki hırslarınıza eşlik edebilecek kişiler arayacaksınız. Haziranda; Size uzun zamandır ilgisi olan birinin duygularının açığa çıktığına şahit olabilirsiniz. Sosyal yaşantınızda bozulan dostluklarınızı yeniden düzeltme imkanı bulacak, derin bir çözülme devresine gireceksiniz. Yakın çevrenizde sizinle aynı düşünceye sahip kişilerin enerjisinden faydalanabilirsiniz. Fakat ısrarcı tutum izlememeye çalışın, aksi takdirde aranızda sorunlar yaşayabilirsiniz. 4 Haziranda Yeni ay Yay burcunda doğuyor. 6 haziranda Sağlık gezegeniniz Aslan burcuna geçiyor. Sağlık Gezegeniniz “Venüs” ayın son günlerine kadar retro yapıyor. Duygusal konularda hırçın yönleriniz sizi gergin yapabilir. Cildinize özen göstermeli, yağlı yemeklerden uzak kalmalı ve temiz havada yürüyüşler yaparak, vücudunuzun formunu korumalısınız. İştahınız artacak.

Haberin Devamı

İKİZLER

Haziranda; Merkür kişisel evinizde. Hedeflerinizde mantığı ön plana alarak, kontrolünüzü kaybetmeyin. Bu ay sağduyuyu ve sakinliği elden bırakmayın. Bu şekilde davrandığınızda ortaya çıkacak zor pozisyonlardan başarı ile çıkacaksınız. Israrcı olduğunuz konularda, katı bir inatçılık içinde olmayıp, ikna edilmeye yönelik ılımlı tavırlarla olaylara yaklaşın. Yumuşama politikası emin olun işinize yarayacaktır. Haziranda; İş ve aşk aynı anda kapınız çalarken, uzun zamandır beklediğiniz fırsatların yağmuru altında sakın şımarmayın. Küçük ukalalıklar sonradan başınızı ağrıtabilir unutmayın. Size güç gösterisinde bulunacak kişilerin etkisi altında kalmaktan korkmayacaksınız. Aşk yaşamınızda duygusal karışıklıklara neden olacak olan Venüs; başlangıçlar-bitişler gibi uç noktalarda olaylar yaşamanıza neden olacak. 18 Haziranda Yeni ay kişisel evinizde doğuyor. 18 Haziranda Satürn Balıkta geri hareketine başlıyor. . İskelet sisteminizi, dişlerinizi, kol ve bacaklarınızı, mafsallarınızı korumalısınız. İştahınız artacaktır. İnce yapınızı bozmamalı ve beslenmenize özen göstermelisiniz.

Haberin Devamı

YENGEÇ

Haziranda; Satürn bu konuda size sonsuz bir sabır verecek. Her zaman müthiş bir dengeye sahipsiniz. Olayları abartmadan çözerken, bugün kafanız karışabilir. Bugün farklı konular gündemde. Yaşantınızın her karesinde, farklı bir şeyler olmalı. Girişimci yapınız ön plana çıkarken, yaratıcılığınız da daha çok artıyor. Geçici heveslerden uzak kalmalısınız. Dostlarınızın iş  yaşantınıza yapacağı katkıları önemsemelisiniz. İş birliği içinde olduğunuz kişilere dikkat etmelisiniz. Haziranda; Uzun süredir dostluk çerçevesi içinde yaşanan ilişkiler, aşka dönüşecektir. Bu şekilde gelişen sürpriz ilişkilerde temkinli olmalısınız. Sadakat konusunda beklentileriniz gerçekleşmeyebilir. Gerçeklerle yüz yüze gelmeyi öğrenmelisiniz.. 4 Haziranda  Sağlık eviniz Yay burcunda  dolunay  gerçekleşiyor. Sağlığınız olumlu destek vermesine rağmen, çevre koşulları ve alışkanlıklarınız arasındaki çelişkiler sizi zorlayacak ve sorunları abartacaksınız. Dış görünüşünüzle ilgili yanlış kararlar alabilirsiniz.

ASLAN

Haziranda; Sezgilerinizin sizi yanıltmadığını biliyor ve bu algılama gücüne dayanarak çevrenizdeki kişileri etkilemekten hoşlanıyorsunuz. İkna kabiliyetinizi sosyal aktivitelerinizde rahatlıkla kullanacağınız bir ay yaşayacaksınız. Bu ay; çevrenize kin tutabilir, oldukça hassas bir davranış biçimini sergileyebilirsiniz. Kendi değerlerinizin farkındasınız fakat yine de, duygusal doyum sağlamanızın güç olduğu bir ay. Çalışkanlığınızı ve aktivitelerinizi çevreniz gönülden destekliyor. .. Derin araştırma gereken konularda kendinizi ispat edeceksiniz. Sosyal ilişkilerinizin seyrini maddi kazançlara döndürebilirsiniz. Çevrenizdeki olayları lehinize kolayca çevireceksiniz. . Kariyerinizi grup çalışmaları ile destekleyeceksiniz. Haziranda dolunay Yay burcunda. 18 haziranda yeni ay İkizler burcunda. 18 haziranda Satürn Balık burcunda geri hareketine başlıyor.  Uzun süren kronik rahatsızlığınız varsa, bu dönemde bir doktora görünerek, kesin sonuç getirecek tedavi yöntemlerine başlamalısınız.

BAŞAK

Haziranda; güneş kariyer evinizde muhteşem bir şekilde işlerinize  destek veriyor. Kendi olanaklarınız ve gücünüzle finans hareketini hızlandırırken, karşı tarafın şartlarına göre daha iyi durumda olacaksınız. Yapacağınız çalışmaların sınırlarını siz belirleyecek, siz çaba göstereceksiniz. Güneş’in size empoze ettiği inatçı ve sert tutumunuz, yanlış anlaşılmalara neden olabilir. Konuşulan şeyleri gözünüzde büyüterek, gereksiz tartışmalara meydan verebilirsiniz. Ticaret veya tatil amaçlı küçük seyahatler yapabilirsiniz. Kişiselliğiniz güçlenirken, liderlik özellikleriniz ön plana çıkmaktadır. Köklü kararlar alacaksınız. Sürpriz aşklar  gündeme gelecek. Yaratıcılığınızda harikalar yaratıyorsunuz. Gizli aşkların yeniden gündeme gelmesi de söz konusu.  Fakat, bu arada güçlü isteklerinizi kontrol etmeyi öğrenmelisiniz.. Bu dönem romantik kalmaya devam edin. İsteklerinizin yeniden gözden geçireceksiniz. 4 Haziranda dolunay Yay burcunda gerçekleşecek. Sindirim sisteminizle ilgili problemlerin ortaya çıkmasını istemiyorsanız, sizi rahatlatacak yogo ve meditasyon gibi çalışmalara yönelmelisiniz.18 haziranda  yeni ay İkizler burcunda. Mars Aslan burcunda.  18 Haziranda Satürn retro yapıyor. Üstelik sağlık konusunda tutulumların sinirsel gerilimlere neden olacağını unutmamalısınız. Uyku ve beslenme düzeninize dikkat etmelisiniz.

TERAZİ

Haziranda; enerjinizle ilgili bir sorununuz yok. Her şeyi göze alacak kadar güçlü ve performansınız oldukça yüksek. Rakip tanımıyor fakat bu özelliğinizi gizlemeyi başarıyorsunuz. Bu ay partnerinizle ilgili aranızda netleştirmeniz gereken sorunlarınız için hala zamanınız var. Geçen aydan kalan olaylara çözüm getireceksiniz. İlişkilerinizi zorluklar içinde yaşıyorsunuz. Fakat, artık problem yaratan konuları çözmeniz gerekiyor. Bu nedenle, sorunların üstüne giderken, sabırlı ve mantıklı taraflarınızı ön plana çıkarmalısınız. iskelet sisteminizi, dişlerinizi, kol ve bacaklarınızı, mafsallarınızı korumalısınız İkinci yönetici sağlık gezegeniniz Jüpiter size olumlu enerjilerini göndermeye devam etmesine rağmen, karaciğerinizi yoracak besinlerden uzak durmalısınız. Hızlı hareket etmeniz yüzünden küçük kazalara meyillisiniz. Sindirim sisteminize dikkat etmelisiniz.

AKREP

Haziranda; Kendinizi ispat etmeniz gereken konularda geri planda kalmayın. Kendinizle ilgili bir takım çalışmalar içinde olacaksınız. Yoğun duygusallıkların zararlarını sizden daha iyi bilen olmadığını unutmayın. İlişkilerinizde hareket ve canlılık yaşarken, yoğun duygularınız yüzünden, ortaklıklarınızda istenemeyen sorunlar da, yaşayabilirsiniz. Bu ay sert çıkışlardan uzak kalmalısınız. Sizin için duygusal tatmin çok önemli. Üstelik çevrenizle bütünleşmek sizi farklı kılıyor. Yalnızlığı sevmeyen yapınız sizi kalabalık ortamlara süreklerken, karşılaşacağınız kişilerden olumlu etkiler almanıza da, neden oluyor. 4 Haziranda dolunay Yay burcunda gerçekleşiyor. 18 Haziranda yeni  ay İkizlerde doğarken, Satürn retro hareketine başlıyor. 29 Haziranda Plüton Oğlak burcunda retro yapıyor.  Duygusal anlamda geçmişten kalan sorunları bir kenara bırakma zamanı geldi. Bu nedenle oluşan gerilimleri ve stresleri de kaldırıp bir kenara koymalısınız. Düzenli spor yapın, uykunuza dikkat edin ve dinlenmeye özen gösterin., bacak kaslarına kramp girebilir. Spor yaparken baldırlarınızı zorlamamalısınız..

YAY

Haziranda; Parasal hareketlerin hızlı gelişeceği görünüyor. Maddi hırslarınız ön planda olacak. Kendinizi güven içinde hissetmek istiyorsunuz. Paraya ve lükse olan merakınız, sizi daha çok çalışmaya yöneltecek. Çalışmanızın karşılığını alacağınız işler yapmak istiyorsunuz. Çevrenizde de sizin bu konudaki hırslarınıza eşlik edebilecek kişiler arayacaksınız.  Haziranda; aşkla ilgili düşüncelerinizi abartacaksınız. Duygularınızı ve hırslarınızı içsel olarak büyütüyorsunuz. Enerjinizi büyük hedeflere odaklarken, bazılarınız büyük karmaşalar yaşayacak. Sorumluluk duygunuz artacak ve düzenli hareket etmeyi yeğleyeceksiniz. Yakın dostlarınızla aranızda duygusal bağlarınız güçlenecek. Bu ay 4 Haziranda dolunay Yay burcunda. Yeni ay 18 haziran da İkizlerde doğuyor. Sağlık gezegeniniz Venüs ayın büyük bir kısmı Aslan burcunda Marsla birlikte hareket ediyor.    Kendinizi fiziksel ve ruhsal anlamda güçlü hissedeceksiniz. Eğer geçmiş yıllarda, herhangi bir rahatsızlık geçirdiyseniz, bu günlerde bir iyileşme olacaktır. Böbreklerinizin sağlığını ön plana almalı ve bol bol su içmelisiniz. Bu arada metabolizma ile ilgili sorunlar yaşamak istemiyorsanız, troidlerinizi kontrol ettirmelisiniz.

OĞLAK

Haziranda; Başlangıçlar yaparken iyi düşünmelisiniz... Kuşkucu yönleriniz ve zeki yönlerinizi atakta olacağı için, de iş yaptığınız kişilerin sizin kadar atak ve akıllı bir kişilikte olmasına dikkat edeceksiniz. . Kendinize güvenmeyi seviyorsunuz. Çevrenizde size yardım edecek ve enerjisini sizin için kullanacak arkadaşlarınız olacaktır.. Hedefleriniz ile ilgili isteklerinizde değişimleri yapabilirsiniz. Yaşantınızla ilgili sağlam kararlar alacaksınız. Aşk ve ilişkiler için uygun bir dönem, fakat kısa sürecek bu birliktelikler çok fazla mutluluk vermeyecektir. Özellikle, aynı grupta tanışarak düşünce bazında anlaştığınız kişiyle sizi bir anda saracak duygu dalgalanmaları içine girebilirsiniz, dikkatli olun! 4 Haziranda dolunay Yay burcunda oluşuyor. 12 Hazirana kadar sağlık gezegeniniz Boğa burcunda daha sonra İkizlere geçecek. 18 Haziranda yeni ay İkizlerde doğacak. Aynı zamanda Satürn geri hareketine başlıyor.  Sağlık konusunda önemli bir durum olmamasına rağmen, dikkatli olmanız gereken konuların başında akciğerler ve cilt geliyor. Kalbinizi kontrolden geçirmeli ve fazla enerjik olmanız gereken yerlerde biraz daha kontrollü davranmalısınız. Ani hareketler zarar verebilir. Tansiyonu olanlar da, çok sıcak ortamlarda bulunmamalılar.

KOVA

Haziranda; kendi işinizi yapıyorsanız, dikkatli olmalı ve risklere girme konusunda tedbiri elden bırakmamalısınız. Jüpiter sayesinde; aileden kalma bir işiniz varsa, yeni yöntemler yerine eski şartları sürdürmeye devam etmelisiniz. Seçim hakkınızı istediğiniz gibi kullanabilirsiniz. Fakat bu dönemin en olumsuz yönlerinden biri: eleştirici yönlerinizin ortaya çıkması ve bu nedenle ilişkilerinizde pürüzler yaşama olasılığıdır. Haziranda; İsteklerinizi enerjinizle donatmayı biliyor ve uyumlu bir kombinasyon yaratabiliyorsunuz. Düşüncelerinizde ısrarcı bir tavır takınarak sosyal yaşantınızda farklı konumlar elde edecek, dayatmacı bir tavır sergileyeceksiniz. Bu dönem çevrenizden beklemediğiniz avantajlar elde edebilirsiniz. Siz artık duygularınıza katı kurallar getirdiniz. 4 Haziranda Yay burcunda dolunay Yay burcunda dolunay gerçekleşiyor. 18 Haziranda Yeni ay İkizler burcunda doğuyor.  Mars Aslan burcunda ilerlemeye devam ediyor. Satürn Balık burcunda retro durumundayken 29 Haziranda Plüton Oğlak burcunda geri hareketine başlıyor.  İlaçlar ve uyuşturucular sorunlara neden olacaktır.. Zihinsel yorgunluk söz konusu. Daha az yemek yemeli ve spor yapmalısınız.

BALIK

Haziranda; Kariyer savaşları verdiğiniz konularda sert bir tutum izleyebilirsiniz. Gücünüzü gösterebileceğiniz konuları seçmenizde yarar var. Mesleki başarınızın size sağlayacağı avantajları da unutmamalı ve duygusal doyum sağlayacağınız işleri tercih etmelisiniz. Sorumluluklarınızdan kaçmak yerine, işinize sıkı bir şekilde sarılmalısınız. Sizinle çalışan kişilerin ruhsal durumlarını çok iyi gözlemleyeceksiniz. Bu dönem nedenini bilemediğiniz bir gerginlik içinde olacak ve dengelerinizi kurmakta zorlanacaksınız. Haziranda; duygusal enerjinizin gücünü sosyal ilişkilerinize rahatça yansıtacaksınız. Mantığınız ve duygularınız arasında denge kurmaya çalışırken, kendinizi baskı altında hissedebilirsiniz. İkili ilişkilerinizde yaşadığınız çelişkiler sizi zor durumda bırakacaktır. Birçok işi bir arada yapmayı arzulamanız rağmen çift fikirli yapınızdan dolayı bocalayabilirsiniz. Bulunduğunuz konum, ruhsal yaşantınızı renklendiriyor.. Haziranda yeni ay Yay burcunda doğuyor. Bu dönem arkadaşlarınızla yeni fikirler üreteceksiniz. Gireceğiniz topluluklarda tanışacağınız kişilerle aranızda güzel birliktelikler kurulacaktır. Enerjinizin yükseldiğini hissediyorsunuz. Bu ay risk almamaya ve temkinli olmaya özen göstermelisiniz. 18 Haziranda yeni ay İkizlerde doğuyor. Aynı zamanda Satürn geri hareketine başlıyor. Duygusal takıntılarınıza dikkat etmelisiniz.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder