Filiz Özkol Her şeyi sorguluyorsunuz
HABERİ PAYLAŞ

Her şeyi sorguluyorsunuz

İçsel sorgulamamızı yaparken, geçmişte öğrendiklerimizin şimdiki yaşantımıza yansımalarından faydalanacağız. Çevreye gösterdiğimiz yüzümüzle, içsel duygularımız arasında farklılıklar oluşacak. Birçok organizasyon çalışmasına girişebiliriz. Çevremizdekilerin desteğine ihtiyaç duyabiliriz. Kendimizi farklı konulara yönlendirmek istesek de, alışkanlıklarımız yüzünden bazı zaman kayıpları yaşayabiliriz.

KOÇ

Gücünüz yükseliyor

Kariyer evinizde Ay tutulması gerçekleşiyor. Duygusal zekanızı mesleki konularda rahatça kullanacaksınız. Gücünüzün yükseldiğini görmek ve kendinize bir adım yukarıdan bakmak hoşunuza gidecek. Gelir kaynaklarınız artıyor. Yakınlarınızdan alacağınız öneriler, bilgi dağarcığınızın artmasına neden olacak ve önünüzü açacak. Uranüs, finans evinizde sürpriz kazançlar konusunda sizi destekliyor. Ani gelecek iş tekliflerine hazır olun.

Haberin Devamı

BOĞA

Baskıcı davranmayın

Merkür retro yaparken eski ilişkilerinizi yeniden gözden geçirmek için önünüze sunulan fırsatları değerlendirmelisiniz. Bulunacağınız ortamlarda baskıcı davranabilir veya çevrenizin tepkisini çekebilirsiniz. Sözlerinizde aşırıya kaçabilir ve aşk konusunda agresif olabilirsiniz. Fakat ikna kabiliyetiniz öylesine güçlü ki, önünüze kim çıkarsa çıksın onu etkiniz altına alabileceksiniz. Kişisel ihtiyaçlarınızı doğru belirlemelisiniz.

İKİZLER

Politik olmalısınız

Uzun süredir duygusal bağınız olduğunu zannettiğiniz bir takım olaylardan uzaklaştığınızı göreceksiniz. Egonuz güçlü olacak ve isteklerinizde aşırıya kaçacaksınız. Bazılarınız aşırıya kaçabilir; diretme ve ısrar etme konusunda baskıcı davranabilir. Unutmayın kariyerinizle ilgili başarılar, çevresel faktörleri doğru kullandığınız zaman gerçekleşir. Başarınız için uyumlu olmak zorundasınız. Sağlık konusuna gelince, midenize dikkat edin; dengesiz beslenmeyin.

YENGEÇ

İnatçılıktan vazgeçin

Kronikleşmiş ilişkilerinize karşı tavırlarınız değişecek. İyi düşünmelisiniz. Kararlı ve amaçlarınıza uygun hareket edin. Sizi sevgiyle kabul edenler olduğu kadar size öfke duyanlar da olacaktır. Kariyerinizi en iyi şekilde sergilemek için gereken her şeyi yapıyorsunuz. Güçlü duyguların sizi yakmasına izin vermemelisiniz. Hırslarınız yaşam akışınızı yönlendirecek. Huzursuzluğunuzu yenerek kendinizi rahatlatacak çalışmalara yönelin. Merkür, burcunuzda geri hareketini yaparken eski sağlık sorunlarınız size yeniden rahatsızlık verebilir.

Haberin Devamı

ASLAN

Yenilikler gündemde

Ay tutulması günlük yaşam temponuzu yeniden düzenleyecek. Eski yaşam tarzınızı beğenmeyerek yeni başlangıçlar yapmak için kolları sıvayabilirsiniz. Alt yapısını kuracağınız yeni bir oluşum için çevrenizden destek alabilirsiniz. Sosyal aktivitelerden kazançlı çıkacaksınız. Partneriniz veya sevdiğiniz kişiyle maddi kazançlarınızı birleştirebilir, size gelir sağlayacak çalışmalara girebilirsiniz. Merkür, geri giderken evinizle ilgili eskiden yapmak istediğiniz bazı değişimler söz konusu olacak.

BAŞAK

Dostlarınızı özlüyorsunuz

Dostlarınızı özlüyorsunuz Merkür retrosu, eskiye olan özleminizi ortaya çıkaracak. Meraklı yönleriniz atağa kalkıyor. Bu dönem ön planda olma isteğinizi körükleyen çalışmalar içinde olacak, karizmatik ve çekici davranışlarınızla dikkat çekeceksiniz. Disiplinli olacak ve kuralcı yönlerinizin geliştiğini göreceksiniz. Entelektüel konularda daha belirgin çalışmalar içine gireceksiniz. Eski dostlarınızla bir araya gelebilirsiniz. Spor yaparken kol ve bacaklarınıza dikkat etmelisiniz.

Haberin Devamı

TERAZİ

Yaşamın akışında kalın

Uzun zamandır takıldığınız konuların saçma olduğunu göreceksiniz. Yeni fikirlerden yola çıkarak kendinizi kökten değiştireceksiniz. Kendinizi huzurlu hissetmek için kariyerinizle ve kendinizle ilgili konularda emin olmanız gerekiyor. İlişkileriniz konusunda acele etmeyin ve aşk hayatınızı yaşamın akışına bırakın. Ailenizle ilgili yıllara dayanan kırgınlıklar olabilir; tüm bunları düzeltmenin tam sırası.

AKREP

Aklınız karışabilir

Ay tutulması, iletişim konusunda size yenilikler sunarken Merkür retrosu da dikkatli olmanız gerektiğini hatırlatıyor. Ciddi ilişkiler peşindesiniz. Görüştüğünüz kişilerin farklı ve yetkin olmasına dikkat ediyorsunuz. Kardeşlerinizin sorunları başınızı ağrıtabilir ve kendinizi gereksiz işler yapıyorken bulabilirsiniz. Arkadaşlarınızla güçlü bir duygu birliği paylaşarak, onlardan fikir alabilirsiniz. Çevrenizi yönlendirmek için uygun bir dönem değil.

YAY

Yeni fırsatlar geliyor

Gelecek tekliflere onay vermeden önce Merkür retrosunu hesaba katın. Öz güveniniz sizi yanıltabilir; gereksiz cesaret gösterilerine kapılmayın. Takdir görmek sizi motive etse de, kendinizi buna kaptırmamalısınız. Bu günlerde daha esnek olmalı, eksik kalan işlerinizi tamamlamalısınız. Üstlerinizle tartışabilirsiniz fakat hak ettiğiniz ödülü kendi gücünüzle almayı başaracaksınız.

OĞLAK

İlginç bir dönem

Ay tutulması burcunuzda gerçekleşiyor ve karşıt evinizde Merkür retrosu var. Aklınız oldukça karışık. Yeni şartların size sunacağı fırsatlar karşısında şaşkınlık geçirebilirsiniz. Öğrenme güdünüzün fazla olduğu bir dönem… Olaylara yorum getirirken, geçmiş tecrübelerinizden faydalanmayı unutmamalısınız. Hafta boyunca, ilginç gelişmeler söz konusu olacak. Artık çalışma sisteminizi genişletebilirsiniz. Daha özgür çalışabileceğiniz bir dönem sizi bekliyor. Başarılı olmak için fazla yorulmanıza gerek kalmayacak.

KOVA

Şans sizden yana

Uzun zamandır sıkıntılarınız vardı ve birçok fırsat kapınıza gelmeden kayboldu. Artık daha sabırlı olmayı öğrendiniz. Şartlarınızı değiştirmek işitiyorsunuz. Şans kapınızda. Çalışkan ve hırslı yönlerinizi istediğiniz gibi kullanacaksınız. Aynı mesleği yaptığınız kişilerle duygusal bağlar kurabilir, aşk ve iş konularını ortak sürdürebilirsiniz. Güçlü sezgileriniz işinize belirgin etki edecek. Girişimci ruhunuzun uzun vadelere yayılacağı başlangıçların temelini kuracaksınız.

BALIK

Kaderiniz yön değiştiriyor

Ay tutulması yenilikler konusunda size cesaret verecek. İlişkilerinizi gözden geçirerek, aksayan yönlerini açığa çıkarın. Nostaljik olaylara daha fazla zaman ayırabilirsiniz. Bazı alışkanlıklarınızı daha fazla sürdürmek anlamsız olacak. Hedefleriniz belli. Taviz vermek istemiyorsunuz. Düşünüyor ve yaşama geçiriyorsunuz. Evinizde ufak tefek değişiklikler yapmak isteyeceksiniz.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder