Filiz Özkol Mantığımızla hareket ediyoruz
HABERİ PAYLAŞ

Mantığımızla hareket ediyoruz

Mantıklı ve akılcı yaklaştığımız konularda daha başarılı adımlar atacağız. Yaşam kalitenizi yüksek tutmak istiyorsunuz. İkili ilişkilerinizde geleceğe yönelik kararlar alabilirsiniz. Partnerimizle kıskançlık problemleri yaşayabiliriz.

KOÇ

KOŞULLAR YÖN DEĞİŞTİRECEK

Yenilikler ilginizi çekiyor. Yeni kişilerle tanışmanız mümkün. Dostluklar ve iş anlaşmaları ön planda olacak. Aynı fikirleri paylaştığınız kişilerle, ortak projeler içinde yapıcı çalışmalar sergileyeceksiniz. Yanlış ilişkiler yaşamak istemiyorsanız, kişileri doğru seçmelisiniz.

Haberin Devamı

BOĞA

MADDİ FIRSATLAR KARŞINIZDA

Uzun vade işlerden hoşlanıyor ve hiçbir işinizi aceleye getirmekten hoşlanmıyorsunuz. Fikir çatışmalarından uzak kalmayı başarmalı ve bulunduğunuz ortamlarda düzgün gitmeyen durumları içinizden yargılamalısınız. Para konusunda şanslı bir dönemdesiniz.

İKİZLER

SINAVLARDAN GEÇİYORSUNUZ

Yeteneklerinizi baskı altında tutmadan, yapmanız gereken hamleleri akıllıca yapmalısınız. Toplumsal başarılarınız ve ilginç fikirleriniz prim toplayacak. Özellikle, aranızda kan bağı olan kişiler konusunda etkiniz büyük olacak. Aşkla ilgili konuları ertelemenizde yarar var.

YENGEÇ

YALNIZLIĞINIZI SEVİYORSUNUZ

Bunaldığınız anlarda yalnız kalma ihtiyacı içinde olacaksınız. Ne kadar iyi niyetli olursanız olun, ilişiklerinizde istemediğiniz durumlar ortaya çıkacaktır. Aşırı görev düşkünlüğü içerisinde, üstünüze vazife olmayan konularda da çaba sarf ederek, yoğun bir hafta geçirebilirsiniz.

ASLAN

GEÇMİŞİ ÖZLÜYORSUNUZ

Hedefleriniz doğrultusunda hareket edeceksiniz. Karşı tarafın sürekli sizi denetlemesi sonucunda, bazı kısıtlamalar yaşamanız mümkün. Yıllardır aşık olduğunuz kişiye duygularınızı anlatamamış içinizde saklamış olabilirsiniz. İşte tam sırası. Dökün duygularınızı ve rahatlayın.

BAŞAK

ÖDÜN VERMİYORSUNUZ

Seçeceğiniz arkadaşlarınızın çalışma hayatınızda size fayda sağlayacak tarzda olmalarına dikkat ediyorsunuz. Sosyal ilişkilerinizde çevrenizi yargılamadan karar vermeli ve düşünmeden konuşmamaya özen göstermelisiniz. Başkalarının değil, sizin ne istediğiniz önemli.

Haberin Devamı

TERAZİ

ANİ KARARLAR VERMEYİN

İş birliği içinde olduğunuz kişiler üzerinde, mevcut potansiyelinizi kullanarak etkinlik sağlayacaksınız. Gereğinden fazla sorumluluk yüklenebilirsiniz, dikkatli olmalısınız. Özgürlük duygusu ve geleneksel yapınız arasında bocalamalar yaşıyorsunuz. Ani kararlar vermeyin.

AKREP

CAZİBENİZ ARTIYOR

Merkür, karşıt finans evinizi hareketlendiriyor. Mesleki konumlarınız ve iş başarılarınız gündeme gelecek, kişisel ilişkilerinizden kopmayacaksınız. Karşılaşacağınız engellerle mücadele edecek güçtesiniz. Kendinizi enerjik ve cesaretli hissedeceksiniz. İkna yeteneğinizin yüksek.

YAY

YAŞAM TEMPONUZ HIZLANIYOR

Aklınıza gelen birçok düşünceyi yaşama geçirme konusundaki tereddütlerinizi yeneceksiniz. Uzak idealleri ve yolculukları kapsayan planlar içinde olacaksınız. Hızlı koşan yaşam temposu içinde amacınıza doğru ilerlerken, detaylar ve ayrıntılardan uzaklaştığımız konular olabiliyor.

OĞLAK

BAŞARI İSTEĞİNİZ ARTIYOR

Kariyerli ve kaliteli ilişkiler sizi bekliyor. Başarı isteği içinde olacaksınız. Karşı cins üzerinde çekiciliğinizi kullanacaksınız. Kuracağınız beraberliklerde karlı çıkacak, ortaklıklar konusunda şanslısınız. Güçlü kişilerin desteğini üzerinizde hissedecek ve onlarla ilişkilerinizi olumlu tutmayı başaracaksınız.

Haberin Devamı

KOVA

DUYGULARINIZI DENETLİYORSUNUZ

Dengelerinizin bozulmasına tahammül edemiyorsunuz. Çalışma şartlarınızı yeniden gözden geçirmelisiniz. Mutsuz olduğunuz olaylardan kendinizi çabuk soyutlayacaksınız. Özgürlük isteğiniz artıyor. Sosyal ilişiklerinizle iş yaşantınızı aynı düzeyde tutmayı başaracaksınız. Sezgileriniz güçleniyor.

BALIK

İLİŞKİLERİNİZDE MESAFELİSİNİZ

Mesleki anlamda epey iddialısınız. Akıllıca yapacağınız planlar yaşamınızda önemli bir yer tutacak. Ruhsal dinginliğiniz biraz da özel isteklerinizin gerçekleşmesine bağlı. İş bağlama konusunda başarılı bir performans sergileyeceksiniz. Özgürlüğünüzün kısıtlandığını hissedebilirsiniz.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder