Filiz Özkol Mantık ve akıl el ele
HABERİ PAYLAŞ

Mantık ve akıl el ele

Kendimizi farklı konulara yönlendirmek istesek de, alışkanlıklarımız yüzünden bazı zaman kayıpları yaşayabiliriz. Mantıklı ve akılcı yaklaştığımız konularda daha başarılı adımlar atacağız.

KOÇ

POLİTİK OLMALISINIZ

Bu hafta çevrenizi ikna etme konusunda epey başarılı olacaksınız. Bazen bulunacağınız ortamlarda baskıcı davranabilir veya çevrenizin tepkisini alabilirsiniz. İkna kabiliyetiniz çok güçlü önünüze çıkanı etkiniz altına alabileceksiniz.

BOĞA

BASKICI DAVRANMAYIN

Düşüncelerinizin devamını sağlayacak yeni yöntem arayışları içinde olacaksınız. Yönetme kabiliyetiniz artıyor. Bazılarınız aşırıya kaçabilir, diretme ve ısrar etme konusunda baskıcı davranabilir. Kariyerinizle ilgili başarılar çevresel faktörlerinizi doğru kullandığınız zaman gerçekleşiyor.

Haberin Devamı

İKİZLER

YAŞAMIN AKIŞINDA KALIN

Toplumsal hareketlenme devam ediyor ve siz kendinizle ilgili aşama kaydediyorsunuz. Gücünüzün yükseldiğini görmek ve kendinize tepeden bakmak hoşunuza gidecek. Bu arada huzur duyduğunuz işleri yapmak istiyorsunuz. Sıra dışı bir kişilik çiziyorsunuz.

YENGEÇ

YENİLİKLER GÜNDEMDE

Yeni başlangıçlar yapmak için kolları hemen sıvayabilirsiniz. Mesleki açıdan önemli bir hazırlık dönemi sizin için uygun olacak. Çalışma ortamınızın şartlarını yeniden gözden geçirin. Alt yapısını kuracağınız yeni bir oluşum için çevrenizden de destek alabilirsiniz.

ASLAN

GÜCÜNÜZ YÜKSELİYOR

Uzun süredir duygusal bağınız olduğunu zannettiğiniz bir takım olaylardan uzaklaştığınızı göreceksiniz. Zihinsel aktivitenizin yüksek olmasından dolayı huzursuzluk duyabilirsiniz. Huzursuzluğunuzu yenerek kendinizi rahatlatacak çalışmalara yönelin. Dengesiz şekilde beslenmeyin.

BAŞAK

AKLINIZ KARIŞABİLİR

Kronikleşmiş ilişkilerinize karşı tavırlarınız değişecek. İyi düşünmelisiniz. Kararlı ve amaçlarınıza uygun hareket ederken, sizi sevgiyle kabul ettikleri gibi öfke duyanlar da olacaktır. İnatçı tavırlarınızda ısrarcı olmayın. Hırslarınız yaşam akışınızı yönlendirecek.

TERAZİ

YENİ FIRSATLAR GELİYOR

Sosyal aktivitelerden kazançlı çıkacaksınız. Partnerinizle maddi kazançlarınızı birleştirebilir, size gelir sağlayacak çalışmalarda bulunabilirsiniz. Toplumda göze çarpacak çalışmalar yapmak istiyorsunuz. Başarılı olacaksınız.

Haberin Devamı

AKREP

ŞANS SİZDEN YANA

Uzun zamandır takıldığınız konuların saçma olduğunu göreceksiniz. Yeni fikirlerden yola çıkarak kendinizi değiştireceksiniz. Bu hafta aktif kararlar alacaksınız. Zihinsel aktiviteniz güçlü seyrediyor. Kendinizi huzurlu hissetmek için kariyerinizle ilgili konularda emin olmalısınız. Duygusal zekanızı rahatça kullanacaksınız.

YAY

İNATÇILIKTAN VAZGEÇİN

İlişkileriniz konusunda acele etmeyin ve aşk hayatınızı biraz da yaşamın akışına bırakın. Ailenizle sevgi bağlarını güçlendirmek istiyorsunuz. Yıllara dayanan kırgınlıklar olabilir. Tüm bunları düzeltmenin tam sırası.

OĞLAK

İLGİNÇ BİR DÖNEMDESİNİZ

Bu dönemde, dikkatli olmanız gereken bazı durumlar var. Ciddi ilişkiler peşindesiniz. Görüştüğünüz kişilerin farklı ve üst boyutta olmasına özellikle dikkat ediyorsunuz. Şimdiye kadar düşünmediğiniz konularla ilgili aklınız karışabilir.

Haberin Devamı

KOVA

DOSTLARINIZI ÖZLÜYORSUNUZ

İlişkilerinizi gözden geçirerek, aksayan yönlerini açığa çıkarın. Nostaljik olaylara daha fazla zaman ayırabilirsiniz. Bazı alışkanlıklarınızı daha fazla sürdürmek anlamsız olacak. Eski dostlarınızla bir araya gelebilirsiniz.

BALIK

KARİYERİNİZ YÖN DEĞİŞTİRİYOR

Kendinize olan güveniniz sizi yanıltabilir. Gereksiz cesaret gösterilerine kapılmayın. Takdir gören kişisel çabalarınız sizi motive etse bile tam olarak beklentilerinizin yanıtını bulamayabilirsiniz. Yeni fırsatlar yaratmak yerine eskileri akıllıca değerlendirmelisiniz. Üstlerinizle tartışabilir, sisteminizi genişletebilirsiniz.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder