Filiz Özkol Samimiyet ve güven önemli olacak
HABERİ PAYLAŞ

Samimiyet ve güven önemli olacak

Özgürlüğün, duygusallığın ve enerjinin sentez oluştuğu bu hafta , kişisel amaçlar ön planda olacak. Sanatçılarımızın çoğu birçok yeni projeler için girişimde bulunacak. Sanatsal olayların sonuçlarında, maddi kazanç anlamında geri dönüşler yaşanacak. Yöneticiler, kendilerine yeni iş alanları bulacak. Bazı sırların açığa çıkma olasılıkları güçlü. Enerjimizi doğru kullanmalı, psikolojik anlamda bizi sıkıntıya sokacak çalışmalardan uzak kalmalıyız. Samimiyet ve güvene ihtiyacımız var. Dostluklarımıza daha fazla özen göstereceğiz.

Haberin Devamı

KOÇ

DUYGUSAL BİR HAFTA

İletişim konusunda başarılısınız ve her konuda yaratıcı yönlerinizi anlık olaylardan etkilenerek yeniden şekillendirebiliyorsunuz. Özverili davranışlarınız takdir görecek. Birlikte çalıştığınız kişilerle ortak çalışmalarınızın altında parasal detaylar yatıyor. Onlara şans vermek isteyebilirsiniz. Mars hafta sonuna kadar burcunuzda geri gidecek. Karşı cinsle aranızda beklenmeyen bir duygu alışverişi olacaktır. Her an değişime hazırsınız.

BOĞA

TARTIŞMA ORTAMLARINDAN UZAK DURUN

Duygulardan çok, akılcı ve çıkarlarınıza uygun kişilerle görüşmeyi tercih edeceksiniz. Tartışma ortamlarından uzak kalmaya çalışın. Dostlarınızla güç gösterisine girmemeli ve düşünce savaşları vermemelisiniz. Kendinizi rahat bir şekilde ifade ettiğiniz için, çevreniz hayli kalabalık olacak. Ailenizin özellikle annenizin gündem kazanacağı, sizi mutlu eden olaylar ortaya çıkacak. Güçlü bağların pekişeceği bir hafta.

İKİZLER

KOŞULLARINIZ DEĞİŞİYOR

Sözlerinizi ve düşüncelerinizi süsleyerek karşı tarafa aktarabiliyorsunuz. Karşı cins üzerinde sabırlı davranışlarla isteklerinize ulaşacaksınız. Kafanızın karışmasına izin vermemeli ve karşınızdaki kişilere ciddi bir yaklaşım göstermemelisiniz. Bu hafta, sonlanması gereken bazı durumlara da son noktayı koymanız gerektiğini size hatırlatacak, hatta acımasız davranarak bitmesi için gereken koşulları önünüze sunacaktır.

YENGEÇ

GÜCÜNÜZ TESTTEN GEÇİYOR

İletişim konusunda güçlü bir yeteneğiniz var, karşınızdaki kişiyi kolaylıkla etkiniz altına alıyorsunuz. Karşınızdaki kişilerin kendi isteklerinde çok fazla ısrarcı olmaları huzursuzluğu büyütebilir. Orta bir yol izleyerek, zaten problem olmaması gereken bir konuyu sonuca ulaştıracak, düşündüklerinize daha çabuk ulaşma çabası içinde olacaksınız. Gücünüzü testten geçiriyorsunuz. Satürn, Plüton, Jüpiter yapmak istediğiniz fakat bir türlü hayata geçiremediğiniz fırsatları yeniden karşınıza çıkaracak.

Haberin Devamı

ASLAN

TUTKULAR ÖN PLANDA

Duygusal aşırılıkların zararlı olduğunu bildiğiniz için temkinli ve sakin hareket etmek istediğiniz bir hafta. Yeni tanışacağınız kişilerin fikirlerinden etkilenmeniz mümkün. Gizli kapaklı olaylardan uzak kalmak sizi olumlu kılacak. Kıskançlıklar ve tutkular ön planda olacak. Kıskançlık duygularınıza dikkat etmelisiniz. Mesleki başarınızı perçinleyici konumlar içindesiniz. Yüksek hedefleriniz var. Çevrenizde oluşan olumsuz etkilerden kendinizi koruma gereği duyacaksınız.

BAŞAK

ÇALIŞKAN VE DİSİPLİNLİSİNİZ

Neptün karşıt evinizde geri giderken Venüs finans evinizden destek veriyor. Bu günlerde organizasyon ve gruplaşma konusunda dikkatli hareket etmelisiniz. Dengelerinizin bozulmasına tahammül edemiyorsunuz. Çevrenizde oluşan olumsuz etkilerden kendinizi koruma gereği duyacaksınız. İşinizle ilgili önemli ve ciddi aşamalar içinde olacak, çalışkanlığınızla ve disiplinli yapınızla göz dolduracaksınız. Acele etmeden sabırlı davranırsanız, kazanan sizi olacaksınız.

Haberin Devamı

TERAZİ

ANILAR CANLANACAK

Geçmişte kalan ve hâlâ anılarınızın bir köşesinde ara sıra canlanan unutamadığınız sevginiz tekrar gündeme gelebilir. Duygularınız farklı işlerden yana olsa bile, içinde bulunduğunuz durum hayli önemli. Dostluklarınızın sizi olumlu yönlendirecek enerjiler alacağınız bir dönemdesiniz. Sosyal amaçlarınızı doğru kullanacaksınız. Diyetinizi dikkat edin. Yürüyüşler yapın. Bünyenizi fazla yormamalısınız.

AKREP

GEÇMİŞİNİZİ GÖZDEN GEÇİRİN

Geçmişi gözden geçirmenin tam zamanı. Aynı fikirlere sahip olduğunuz ve size finans desteği sağlayacak kişilerle beraberlik içinde olacaksınız. Düşüncelerinizi yenilemekten kaçınmalısınız. Değişim içinde olduğunuzun farkındasınız ve olaylara kendinizi teslim etme konusunda çekimser davranabilirsiniz. Kariyerinizle ilgili yeni bir başlangıç yapmak istiyorsanız, çevrenizi doğru kullanmalısınız. Kırıcı davranmakla bazı fırsatları kaçırabilirsiniz.

YAY

YENİ PROJELER GÜNDEMDE

Uzun süredir görmediğiniz bir akrabanızdan haber alabilirsiniz. Bazı konular kendiliğinden çözülecek. Çaba sarf etmeden aile içi, konuları kolay bir şekilde çözeceksiniz. Ortak çalışmalar içinde olacağınız kişilerle enerjilerinizi birleştireceksiniz. Sezgileriniz size başarılarınız konusunda yardımcı olacak. Daha dengeli ve mantıklı olacaksınız. Yeni projeler ve yeni fikirler doğrultusunda, değişik organizasyonlar ortaya çıkarıyorsunuz.

OĞLAK

ÇEVRENİZİN FİKİRLERİ ÖNEMLİ

Hırslarınız, yaşam akışınızı yönlendirecek. Amaçlarınıza ulaşmak için; kariyer evinizde ilerleyen Venüs’ün de etkisiyle daha ılımlı bir tarzda adımlar atacaksınız. Özellikle, karşı cinsle birlikte yapacağınız ortak çalışmalarda kendinizi daha da güçlü hissedecek ve bir başkası tarafından kişiliğinizin takdir edilmesi hoşunuza gidecek. Yaptığınız her iş ses getirirken, kararlı davranışlarınız takdir görecek. Haksızlıklar konusunda adaletli davranışlarınızla dikkat çekeceksiniz.

KOVA

BASKILARA KARŞISINIZ

Yeteneklerinizi baskı altında tutmadan, yapmanız gereken hamleleri akıllıca yapmalısınız. Aşk yaşamınızda karışıklıklar meydana gelebilir. Kendinize dönük davranırsanız, hatalar yaparak duygusal kayıplar yaşayabilirsiniz. Bu dönem flört etmeye daha çok vakit harcamanız ve aşka daha çok şans vermeniz sizi üzebilir. Gelişmelerden gerekli dersleri çıkararak, uzun vadede size yarar sağlayacak önlemleri alacaksınız.

BALIK

TAVİZ VERMEK İSTEMİYORSUNUZ

Yakın dostlarınızla yapacağınız telefon konuşmaları sayesinde, enerjiniz daha da olumlu etkilenecek. Çevrenizden olumlu etkiler aldığınız zaman, sosyal aktiviteniz daha da güçleniyor. Paylaşım duygunuzun önemli olduğu bir hafta. Mesleğinizi kişiselliğinizle birleştirmek ve kendinizi, fikirlerinizle ispat etmek istiyorsunuz. Kişisel olayları bir kenara bırakarak yaşantınızla ilgili özel kararlar almalısınız. İnatçı tavırlarınızla çevrenizi kızdırabileceğiniz bir dönem.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder