Filiz Özkol Sırlarımız ortaya çıkabilir
HABERİ PAYLAŞ

Sırlarımız ortaya çıkabilir

Çevre ilişkilerimiz güçleniyor. Gizemli düşünceler içinde olabiliriz. Sırlarımız açığa çıkıyor. Güçlü kişilerden alacağımız destek, yaşadığımız iletişim sorunlarımızı çözüyor. Dikkat çekici bir hafta. Etkili konuşmalarımız nedeniyle karşı cinsin dikkatini çekeceğiz. Alışveriş duygularımızdaki artış nedeniyle, gereksiz şeyler satın alabiliriz. Dikkatli olmalı ve harcamalarımızı denetlemeliyiz.

KOÇ

DUYGUSAL ZAAFLARINIZ ARTIYOR

Duygusal zaaflarınız artabilir. Kendinizi baskı altında hissedebilirsiniz. Birlikte çalıştığınız kişilerden şüphelenebilirsiniz. Güçlü pozisyonlara gelmeniz için, gerekli tüm donelere sahipsiniz. Sadece sabırlı olmalı ve fikir değiştirmemelisiniz. Aile ortamını etkileyecek özel durumlar söz konusu olabilir. Sorunlarınızı çözme yönünde aileniz yol gösterici bir rol alacak, ortak düşünceleriniz doğrultusunda kenetlenerek problemlerinizin üzerine gideceksiniz.

Haberin Devamı

BOĞA

YARDIM ETME DUYGUNUZ ÖN PLANDA

Bu hafta, karşıt Merkür sizi kalabalık ortamlara sürüklüyor. Konuştuğunuz kişilerin sorunlarını dinlemekten yorulabilirsiniz. Hayal kırıklıklarına karşı tedbirli olmalısınız. Yakın arkadaşlarınızın kişisel çıkarları yüzünden zarar görebilirsiniz. Sosyal aktiviteleri seviyor olsanız da, çoğul ortamlarda kendinizi yalnız hissediyorsunuz. Bu hafta birçok arkadaşınız, aşk hikayeleriyle ilgili düşüncelerini sizinle paylaşacak. Yardım etmeyi seviyorsunuz ama biraz da kendinize zaman ayırın.

İKİZLER

DUYGUSAL VE ROMANTİKSİNİZ

Kendinizi esir ettiğiniz kaoslardan kurtulmanın bir yolunu bulmalısınız. Düşünceleriniz o kadar derin ki, sizi anlamak için karşı tarafın üstün bir çaba sarf etmesi gerekiyor. Fazla alıngan olduğunuz bir hafta yaşayacaksınız. Akıl ve mantık yürüttüğünüz konular bir yana, duygusal ilişkilerde romantik olmaktan bir türlü vazgeçemediğiniz bir gerçek. Kıskançlıktan uzak kalmalısınız. Kol ve bacaklarınıza dikkat etmelisiniz. Kazalara müsaitsiniz.

YENGEÇ

SOSYAL HAYATINIZ CANLANIYOR

Güvensizlik duygusu içinde olabilirsiniz. Durum değerlendirmesi yaparken, kendi mantığınızı savunan ve olaylara farklı bir felsefeyle yaklaşan bir yapınız var. Bulunduğunuz grupları, etkileyici konuşmalarınızla ikna edeceksiniz. Merkür, aşk ve sosyal evinizde ilerliyor. Kalabalık ortamlara girdiğiniz zaman dikkatli olun. Eğer, bekarsanız ve sevgili arıyorsanız; işte size büyük bir fırsat. Tesadüfen tanışacağınız bir kişi ile şimdiden kolları sıvayın ve yeni duygularınızın keyfini çıkarın.

Haberin Devamı

ASLAN

DUYGUSAL ZAAFLARINIZ ARTABİLİR

Partnerinize karşı takınacağınız tavırların nedenleri yüzünden eleştiri alabilirsiniz. Duygularınızı daha net bir şekilde anlatmayı asla beceremiyor ve ketum davranışlar sergiliyorsunuz. Eski dostlarla kuracağınız iletişim sayesinde birçok eski duygunuzun yeniden canlanacağını görmek sizi mutlu edecek. Kendinizi baskı altında hissedebilirsiniz. Kuruntulu düşünce yapınızı çevrenize karşı yanlış kullanabilirsiniz. Dedikodulardan uzak kalın.

BAŞAK

ÇEKİCİLİĞİNİZ ARTIYOR

Venüs burcunuzda ilerliyor. Çekiciliğinizi ve yaratıcılığınızı kullanmak için her türlü donanıma sahip olmanıza rağmen, kendinizi mutsuz etmek için adeta çabalıyorsunuz. Karşılıklı çatışma içinde geçen bir birlikteliğin hiçbir faydası olmayacağının farkında olmalısınız. Çok cesur ve enerjinizin yüksek olduğu bir hafta yaşayacaksınız. Hiç kimsenin cesaret edemeyeceği işlere kalkışacaksınız. Üstelik dostlarınız için kendinizi ön satıhlara atabilirsiniz. İyilik sever ruhunuz ortaya çıkıyor.

Haberin Devamı

TERAZİ

DOSTLARINIZLA BİRLİKTE OLACAKSINIZ

Sıra dışı düşüncelerinizi paylaşmak için kendinize farklı alanlar bulabilirsiniz. Mantığınızı zorlayacak ve kendinizi sınayacak sorunlarla karşı karşıya kalabilirsiniz. Sakin davranırsanız kazanacaksınız. Bu hafta, sevdiklerinizi evinizde ağırlamak istemeniz onları mutlu edecek. Arkadaşlarınız arasında farklı olduğunuz kesin. Düşüncelerinizi gerçekleştirirken geçmişteki hataları yapmamalısınız. Yaşam kalitenizin çıtası yükseliyor.

AKREP

AKICI KONUŞTUĞUNUZ BİR HAFTA

Merkür, burcunuzda ilerlemeye başladı ve güzel konuşmalarınızla çevrenize örnek oluyorsunuz. Katılacağınız grup yemeklerinde kontrolü elden bırakmayın. Özel olduğunuzu hissettiğiniz zaman, yaşama bakış açınız daha da anlamlı oluyor. Bilinçaltınız oldukça yoğun. Bir çok düşünceyi aynı anda barındırmak, herkesin yapabileceği bir iş değil. Zincirleme hatalar yapmak istemiyorsanız, herkese söz vermeyin ve planlı bir şekilde davranmayı öğrenin. Olaylara sakin bakmalısınız.

YAY

SIRA DIŞI DÜŞÜNMEKTEN VAZGEÇMİYORSUNUZ

Hırslarınız konusunda kendinize söz geçiremiyorsunuz. Aşırıya kaçmadan yaşamınızı yönlendirmek size çok şey kazandıracaktır. İşlek zekanızı istediğiniz gibi yönlendirebilirsiniz. Sizin için önem taşıyan arkadaşlarınızla konuşma ihtiyacı içindesiniz. Birlikte çalıştığınız kişilerin değişik fikirlerinden yaralanabilirsiniz. İdeallerinizle yaşamaktan son derece memnunsunuz ve işinize karışılmasından hoşlanmıyorsunuz. Oğlak’taki Jüpiter, maddi konularda size önemli destek veriyor.

OĞLAK

YAŞANTINIZI GÖZDEN GEÇİRMELİSİNİZ

Çevrenize karşı sevecen ve anaç duygular içindesiniz. Arkadaşlarınızın her türlü sorunlarına çare bulma çabası içinde olacaksınız. Dostlar arası kırgınlıklara aracılık yapabilirsiniz. Uzun sürecek yakınlıklara tanık olacaksınız. Mantıkla, duygu karmaşası yaşayacağınız bir dönem başlıyor. Beraberliklerinizde, ani gelişen kıskançlıklar nedeniyle zor anlar yaşarken, kendinizi kısıtlanmış hissedebilirsiniz. Başlatacağınız ilişkilerin sağlıklı olmayacağınız hatırlatırız.

KOVA

TOPLUMSAL HAYATINIZ CANLANIYOR

Kariyer evinizde Merkür ilerliyor. Toplumsal yaşantınıza yeni bir hareket geliyor. Sınırlarınızı genişletmek istiyorsunuz. Kariyerinizle ilgili yeni gelişmeler söz konusu olacak. Kişisel güvenliğiniz için parasal problemlerle uğraşmak canınızı sıkabilir. Kuşkucu yönlerinizden kurtulmalısınız. Bulunduğunuz alanlarda kendinizi ifade edebilecek konuşmalar yapacak ve birçok dostluk kuracaksınız. Cesur ve radikal kararlarınıza arkadaşlarınız destek verecek.

BALIK

ANILARINIZ CANLANIYOR

Eskiden konuşulmuş, unutmanız gereken konuları bir ortamda yeniden tartışabilirsiniz. Yıllardır unutmaya çalıştığınız olayların geri tepmesiyle huzursuzluk yaşayabilirsiniz. Bu dönem sakin olun ve mutlu başlayan günlerinizi cehenneme çevirmeyin. Aşkta gerçek duygularınızın anlamını irdeleyeceksiniz. Bazı ilişkilerinize belli bir mesafe getireceksiniz. Değer yargılarınız ve sezgileriniz artıyor. Düşüncelerinizde yeni bir boyut ve dinginlik ortaya çıkacak.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder