Filiz Özkol Verilmiş sözler önemli
HABERİ PAYLAŞ

Verilmiş sözler önemli

İkili ilişkilerimize dikkat etmeliyiz. Verilmiş sözler söz konusu. İsteklerimizden vazgeçmiyor ve düşündüklerimizi inatla yaşama geçirmeye çalışıyoruz. Düşüncelerimizi başkalarıyla paylaşırken dikkatli olmalıyız.

KOÇ

TAVİZ VERMEYİN

Mücadelenizi doğru bir şekilde yapıyor ve taviz vermek istemiyorsunuz. Yönetilmekten nefret ettiğiniz için işinizi kusursuz yapmaya gayret ediyor ve başarılı oluyorsunuz. Yeteneğinizi istediğiniz gibi kullanabilirsiniz.

BOĞA

BAŞLANGIÇLAR İLGİNİZİ ÇEKİYOR

Yeni başlangıçlar ilginizi çekiyor fakat bir türlü cesur olamıyorsunuz. Artık ufkunuzu genişletmelisiniz. Temkinli davrandığınız zaman, kendinizi güven altında hissediyorsunuz. Hırslı yönlerinizi daha çok ortaya koymalısınız.

Haberin Devamı

İKİZLER

ANİ KARAR ALMAYIN

Gelecekle ilgili güçlü hayalleriniz var. İsteklerinizin içinden doğru olanları seçmeli ve onları bir an önce yaşama geçirmek için çaba göstermelisiniz. Aklınız ve çevrenizin duyguları arasında kalmak istemiyorsanız ani kararlar almayın.

YENGEÇ

FIRSATLAR KAPINIZI ÇALIYOR

Aklınızı kullanmak için elinize fırsat geçiyor. Şansınızı denemelisiniz. Yaptığınız çalışmaların kazanca dönüşmesi an meselesi. Duygularınızı yeteneklerinizle birleştirmeyi amaçlıyorsunuz. Çevrenizin sitemlerine hedef olabilirsiniz.

ASLAN

SEZGİLERİNİZ SİZİ YORABİLİR

Kaldıramayacağınız sorumlulukları yüklenmeniz yanlış. Bu hafta her türlü olayın altındaki problem, gelip sizi bulabilir. Birçok zincirleme işi aynı anda yapmak isteyeceksiniz. Zamanlama konusunda sıkıntılar yaşayabilirsiniz.

BAŞAK

ŞANSINIZ ARTIYOR

Yeni atılımlarınız için uygun bir hafta. Çevresel ilişkilerinizde şansınız gün geçtikçe artıyor. Sosyal yaşantınızda kalabalığı tercih etmek istiyorsunuz. Kariyerinizi destekleyecek kişilerle birlikte olmaktan hoşlanıyorsunuz.

TERAZİ

DETAYLAR ÖNEMLİ

Şans oyunlarına ilginizin yoğun olduğu bir hafta olmasına rağmen işinizle ilgili geniş bir araştırma içinde olacaksınız. Yaşantınızla ilgili birçok detay gündem kazanacak ve çevresel koşullarınızı istediğiniz gibi kullanacaksınız.

AKREP

GEÇİCİ DUYGULARA DİKKAT EDİN

Haberin Devamı

İçinizdeki dürtüler sizi yanlış yönlendiriyor. İsteklerinizdeki artış, geçici duygulara neden olabilir. Bu hafta özellikle kendinize özgü davranışlar içinde olacaksınız. Bulunduğunuz ortamlara dikkat etmelisiniz. Hatalara açıksınız.

YAY

MANTIĞINIZ DOĞRU ÇALIŞIYOR

Yeniliklere açık yapınızla çevrenizi şaşırtmaya devam ediyorsunuz. Bu hafta yine ilginç fikirler peşindesiniz. Karşılaşacağınız kişilerin kişisel özellikleri sizin için çok önemli. Düşünce tarzınıza uygun kişilerle birlikte olacaksınız.

OĞLAK

KENDİNİZE GÜVENİYORSUNUZ

Kendinize güveniyorsunuz. Bu hafta çevrenizle aranızda gizli bir çatışma var. Karşılıklı kişilik çatışmaları yaşadığınız kesin. Ortak bir çözüm bulmak için fazla çaba sarf etmenize gerek yok. Sezgilerinizde yanılmıyorsunuz.

KOVA

BAŞARINIZI KORUMALISINIZ

Değişimlerinizin sonu olmadığını siz de biliyorsunuz. Bu hafta yaratıcı yönlerinizi kullanacağınız alanlar karşınıza çıkıyor. Şansınızı tekrar tekrar yaratıyor, yaşantınızı renklendirmekten hoşlanıyorsunuz. Kapasitenizi daha da artırmalı, başarınızı korumalısınız.

Haberin Devamı

BALIK

DENGELERİNİZİ KORUMALISINIZ

Çevrenizde değişen şartların sizinle hiçbir ilgisi yok. Dengelerinizi korumak için kuralları siz koymalısınız. İletişiminiz mükemmel gelişiyor. Destek gördüğünüz zaman başarınız daha da artıyor.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder