Filiz Özkol Yaşama bakış açımız değişiyor
HABERİ PAYLAŞ

Yaşama bakış açımız değişiyor

Mantıklı ve akılcı yaklaştığımız konularda daha başarılı adımlar atacağız. Yapacağınız çalışmaları geliştirmek istiyor ve yeni projelere kendinizi hazır hissediyorsunuz. Dünyaya bakış açımızda bazı değişimler söz konusu.

KOÇ

OLAYLARA AKILCI YAKLAŞIYORSUNUZ

Liderlik özellikleriniz ortaya çıkacak. Birlikte çalıştığınız kişilerin duygusal yaklaşımlarına ihtiyaç duyacaksınız. Enerjinizi duygularınızla pekiştireceğiniz bir hafta. Kararlı ve cesur düşünceler içinde olmaya devam edin. Olaylara akılcı yaklaşıyorsunuz.

Haberin Devamı

BOĞA

YENİ PROJELER GÜNDEMDE

Paranın gücüne inanıyorsunuz. Her şeyi ayrıntılı bir şekilde planlamanız kolay değil. Sistemli yapınız yüzünden, çevrenizle ters düşme olasılığınız var. Yeni projeler gündemde. Randevu trafiğinizden dolayı hızlı hareket etmek zorundasınız. Aile içinde mutlu bir haber söz konusu.

İKİZLER

GİZLİLİKLER İLGİNİZİ ÇEKİYOR

Yaratıcılığınız hız kazanıyor. Hırslarınız konusunda engel tanımayarak, gizli projeler içinde olacaksınız. İlişkilerinizde kesin ve doğru bir yaklaşım içindesiniz. Bu hafta seyahat planları içinde olabilir ve uyum sağlayacağınız dostlarınızla birlikte olmak isteyebilirsiniz.

YENGEÇ

SOSYAL YAŞANTINIZ FARKLILAŞIYOR

Duygularınızdaki ani gelişmelere hazır olmalısınız. Duygularınızda yaşadığınız karmaşalardan kurtulmak istiyorsanız, yeniliklere daha cesur bir şekilde bakmalısınız. Kendinize olan güveniniz artıyor. Geçmişten bu yana beklediğiniz fırsatların birden bire ortaya çıktığını göreceksiniz. Sıkıntılarınız bitiyor.

ASLAN

DERİN DUYGULAR İÇİNDESİNİZ

Her zaman maddi kaygılardan uzak yaşamayı yeğleyen bir yapınız olduğunu biliyorsunuz. Evinizle ilgili harcamaların gündem kazanmasıyla, bütçenizi yeniden dengelemelisiniz. Kendinize her konuda güveniyorsunuz. Fırsatları değerlendirmenin tam zamanı. Duygularınız ve hırslarınız içsel olarak artıyor.

BAŞAK

GÜCÜNÜZÜN FARKINDASINIZ

Başarılı olmayı amaç haline getirdiğiniz için zor hedefler peşindesiniz. Gücünüzün farkındasınız ve yapacağınız işlere planlı bir şekilde yaklaşıyorsunuz. Yeni projeler gündemde. Hızlı hareket etmek istiyor ve duygularınızın götürdüğü yere gitmekten kendinizi alamıyorsunuz.

Haberin Devamı

TERAZİ

TECRÜBELERİNİZE GÜVENİYORSUNUZ

Maddi konularda, isteklerinizin sınırını çizmek zorundasınız. İş yaşantınızda yaratıcılığınızı istediğiniz gibi kullanarak olayları yönlendirebiliyorsunuz. Girişimci yönlerinizi dikkatli bir şekilde kullanmalı ve duygusal yanlarınızı ön plana çıkarmaktan vazgeçmelisiniz. Tecrübelerinize her konuda güveniyorsunuz.

AKREP

YENİ İŞ GÖRÜŞMELERİNE AÇIKSINIZ

İş yaşantınızda anlaşılmamakla suçlanıyorsunuz. Bu hafta düşünmeden konuştuğunuz konular başınıza iş açabilir. Yeni görüşmeleriniz var. İyi niyetinizin yanlış anlaşılması sizi engelliyor. İkna edici konuşarak sorunlarınıza bir çözüm bulmanız gerekiyor. İstekleriniz ve ilişkilerinizde canlılık söz konusu.

YAY

RENKLİ KİŞİLİĞİNİZ ORTAYA ÇIKIYOR

Düşüncelerinizi karşı tarafa aktarırken temkinli davranmalısınız. Geriye dönüşleriniz zor oluyor. Sinir sisteminizin dengesini bozmamalısınız. Engellerin üstesinden gelecek şekilde, daha da güçlü olacaksınız. Duygusal yaşantınızda abartılardan uzak kalmalısınız.

Haberin Devamı

OĞLAK

KIRGINLIKLARINIZI UNUTMALISINIZ

İçsel enerjinizi çevrenize hissettirmek istemediğiniz bir dönem yaşayacaksınız. Yenilgiye tahammülünüz yok. Her şeyi geride bırakarak yeni bir yaşama geçmek isteseniz de eski kırgınlıkları unutmayı beceremiyorsunuz. Hedefiniz belli ve siz amacınıza adım adım yaklaşıyorsunuz. Ani hareketlerden sakının.

KOVA

ORGANİZASYON BAŞARINIZ ARTIYOR

İkili ilişkilerinizde duygusal davranmaktan kaçınmalısınız. Aşk ilişkilerinizde artık felsefenizi değiştirmelisiniz. Arayışlarınıza artık bir son vermelisiniz. Kusur arama huyunuz epey olumsuz ilerliyor. Yaşamınızla ilgili değişimlere hazırlanmalısınız.

BALIK

YAŞAMINIZI ŞEKİLLENDİRİYORSUNUZ

İdealist tavırlarınız başkalarına ters gelebilir fakat çevrenizi her konuda ikna edebileceksiniz. Sadece sorumluluklarınızla ilgilenin. Hayallerinizi fırsatlar zincirine çevirmek için önünüz açık. Bulunduğunuz ortamlarda kendinizi ifade edebileceğiniz birçok konu ilginizi çekebilir.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder