Filiz Özkol Yeteneklerimiz ortaya çıkıyor
HABERİ PAYLAŞ

Yeteneklerimiz ortaya çıkıyor

Yeteneklerimiz konusunda kendimize şans vermeliyiz. Bazılarımız uzakta oturan yakınlarımızı ziyaret edeceğiz. Partnerimizle kıskançlık problemleri yaşayabiliriz. Dikkatli olmalı ve olayları abartmamalıyız.

ÖZGÜVENİNİZ YÜKSEK

Çevresel koşullarınızı değerlendirirken artık hiç kimsenin fikrine ve yardımına ihtiyaç duymayacaksınız. Başkalarının size ayak uydurmasını beklemeye hiç niyetiniz yok. Öncesinde size karşı gelen kişiler bile, sizin fikirlerinizi kabul etmek zorunda kalacak. Özgüveninizin epey yüksek olması sizi yıldız yapacak.

Haberin Devamı

RİSKLERDEN UZAK DURUN

Bu hafta riskli işlerden kaçınmalısınız. Ertelenen projeler ve ödemelerinizde sürprizler var. Kariyeriniz önem kazanacak ve daha çok para kazanmanın yollarını arayacaksınız. İlişkilerinizde iddialı tavırlar içinde olabilirsiniz. Size hitap eden bir konuda yoğunlaşarak, yeteneklerinizi geliştirmek isteyeceksiniz.

DEĞİŞEN ŞARTLARA DİKKAT EDİN

Yeni insanlar ilginizi çekmesine rağmen, ani değişen şartlara karşı temkinli olmalı, ölçüyü kaçırmamalısınız. Değişen şartlar, size yanlış kararlar aldırabilir. Aşk konusunda dikkatli olmalısınız. Kariyerinizle ilgili etkin kişilerle bazı sorunlar yaşayabilirsiniz. Yine dostluklarınızda sansasyonel olaylara karşı temkinli olmalısınız.

YAŞAM KALİTENİZ ARTIYOR

Her şeyden çok daha önemli bir dönem olacak. Kişiliğinizle ilgili değişimleri kabul etmeli ve rotanızı yeniden çizmelisiniz. Eski dostlarınızla bir araya gelerek geçmiş günlere dönecek, anılardan bahsedeceksiniz. Aklınıza takılan konular varsa, bu konuşmalardan sonra bu soruların cevabını

PLANLI HAREKET ETMELİSİNİZ

Bu dönem her türlü riskten ve spekülasyondan uzak kalmalısınız. Yaratıcılığınızın kısıtlandığını hissedeceğiniz bir hafta. Partnerinizle birbirinizi yanlış anlayabilirsiniz. Duygusallıkla akılcılığı birbirine karıştırmayı sevmediğiniz halde, karmaşa içinde olacaksınız.

GÜCÜNÜZÜ ABARTMAMALISINIZ

Değişimlerin size vereceği olumlu etkilerin faydalarını göreceksiniz. Takdir gören kişisel çabalarınız sizi motive etse bile, tam olarak beklentilerinizin yanıtını bulamayabilirsiniz. Gücünüzün sınırlarını fazla abartmamalısınız. Altından kalkamayacağınız konulardan uzak kalmalısınız.

Haberin Devamı

İŞ YOĞUNLUĞUNUZ ARTIYOR

Kendinizi iyi hissettiğiniz zaman çalışma yaşantınız daha verimli olacak. Ortaklarınızla aranızda anlaşmazlıklar çıkarken, beklentilerinizde gecikmeler olabilir. Bunlara kafanızı fazla takmayarak, yoğunlaştığınız konuları bir an önce bitirmeye çalışın. Enerjinizi pratik yaşama geçirirken, kullandığınız yol önemli.

İLETİŞİMDE MÜKEMMELSİNİZ

Başkalarına çılgın gelen işler, size son derece kolay gelecek. Çalışma yaşantınızla ilgili olumlu değişimler içinde olacaksınız. Yatırım konusunda akıllıca kararlar vereceksiniz. İşinizle ilgili odaklaşmayı hedefliyorsunuz. Sağlığınızla ilgili sorunları fazla büyütmeden çözmelisiniz.

ORTAK ÇALIŞMALAR ÖNEM KAZANIYOR

Her konuda yoğun duygular içindesiniz. Huzursuz olduğunuz bir konudan kaçmak isterken, başka gereksiz bir konu üzerine takılarak kendinizi hırpalayabilirsiniz. İletişim evinizde müthiş bir canlanma söz konusu. Heyecanlı günler sizi bekliyor. Sizinle aynı düşünceye sahip kişilerle, ortak çalışmalarda bulunacaksınız.

Haberin Devamı

YAŞAMIN AKIŞINDA KALIN

Yaşamdan ne beklediğinizi kendinize sormalı ve isteklerinizin yön değiştirmesine izin vermelisiniz. Bağlı olduğunuz kurallar belki de yaşantınızın yanlış bölümleridir. Bu dönem aşk hayatınızda önemli bir değişim var. Duygusal isteklerinizi gizlemeniz de mümkün.

DERİN DUYGULAR İÇİNDESİNİZ

Toplumda göze çarpacak çalışmalar yapmak istiyorsunuz. Eğer çalıştığınız iş yerinde memnun olmadığınız durumlar söz konusu ise, değişik iş tekliflerini değerlendirebilirsiniz. Aşk hayatınızla ilgili ilginç gelişmeler söz konusu olacak. Düşünmek için fazla zamanınız olsa bile, ondan etkileneceksiniz. Derin duygular içindesiniz.

ŞARTLARINIZI GÖZDEN GEÇİRİN

Güven duygusunun önemli olduğu bir dönem. Şartlarınızı yeniden gözden geçireceksiniz. Birlikte çalıştığınız kişilerden disiplinli bir çalışma bekliyorsunuz. Daha önce üzerinde yoğunlaştığınız ve karar verdiğiniz konularınızı bir an önce bitirmeye çalışın. Çevrenizde takdir göreceğiniz bir hafta. Aşkta ilginçlikler ve sürprizler söz konusu.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder