Funda Duru Bir Instagram hesabının anatomisi: Ajda Pekkan
HABERİ PAYLAŞ

Bir Instagram hesabının anatomisi: Ajda Pekkan

Kemerlerinizi bağlayın. Ya da bağlamayın rahat oturalım. Bu köşede Instagram profiline sıkıştırılan, kimsenin hayal kırıklığına uğramadığı, mutsuz olmadığı, her şeyin yolunda gittiği ‘müthiş’ hayatları konuşuyoruz. Posta-Portre’nin bu haftaki konuğu Ajda Pekkan.

Bir Instagram hesabının anatomisi: Ajda Pekkan

SON ZAMAN BÜKÜCÜ: AJDA PEKKAN

Süperstar Ajda Pekkan’la karşınızdayım. Dakika başı telefonlarımıza gelen güncellemelerden daha sık kendini güncellediğine o kadar eminim ki… Hayret ve hayranlıkla izliyorum. İnsan, gerçekten önce kendini sevmeli. Kendimizi ne kadar seversek çevremize yaydığımız ışık da o kadar güçlü ve güzel oluyor.

Haberin Devamı

Bir Instagram hesabının anatomisi: Ajda Pekkan

74 yaşında ama yaş, bir değişken değildir ve bunun en canlı örneği Ajda Pekkan’dır. Gerçek bir zaman bükücü! Baby Boomers kuşağından olduğuna bakmayın, vizyonuyla sosyal medyayı ele geçiren Z kuşağının canına okur. Nitekim, Instagram profilini de kendisi yönetiyor. Öne çıkanlar bölümüne story’ler eklemeyi başaramamış ama 401 post paylaşmış. Instagram’ı benden daha iyi kullandığı kesin..

Bir Instagram hesabının anatomisi: Ajda Pekkan

HÜR DOĞDU HÜR YAŞIYOR

1963 yılında, Ses Dergisi’nin sinemaya yeni yüzler kazandırmak amacıyla düzenlediği yarışmada kapak yıldızı seçilmesiyle başladı tüm hikaye. 57 yıldır; cesareti, zarafeti, şarkıları ve stiliyle hep gündemde. O, bir ikon. Hür doğdu, hür yaşıyor. 100 sene sonra da bu değişmeyecek.

‘Sana Ne, Kime Ne?’ şarkısını açın da havamız yerine gelsin be! Geçen haftalarda Megastar Tarkan’ı yazmıştım ve profilin adını ‘Tarkan Haber Ajansı’ olarak değiştirmiştim, çünkü profilinde gündeme dair her haberi paylaşıyordu. İşte, şimdi de karşınızda ‘Ajda Haber Ajansı’…

Özellikle hayvan ve erkek şiddeti konusunda hayli tepkili ve paylaşımlarında sıklıkla yer veriyor. Çevresinde olup biten her olaya duyarlı. Paylaştığı nostaljik fotoğrafları ise profili güzelleştiriyor. Annesi Nevin Pekkan da hayli havalı bir kadınmış. Genetik miras en değerlisi tabii…

Bir Instagram hesabının anatomisi: Ajda Pekkan

‘ERKEKLER ÇORAP GİBİDİR, İKİSİNİN DE KAÇMASINA TAHAMMÜL EDEMİYORUM’

Benim ve birçok kişinin dünyaya gelmesine daha çoook uzun yıllar olan bir zaman diliminde Ajda Pekkan çok acayip röportajlar vermiş. Öyle açıklamalar yapmış ki günümüzü düşününce biraz şaşırdım. “Erkeklere inanmamak gerektiğini anladığım için hiçbirine kalbimi bağlamamaya karar verdim.

Haberin Devamı

Erkekler çorap gibidir. İkisinin de kaçmasına tahammül edemiyorum. Bu yüzden bıktığım an değiştiriyorum” demiş. Yeni nesil ünlüler röportaj verirken en az 10 kere “Böyle diyorum ama lütfen bunu yazmayalım. Bıdı bıdı…” derken eski Ajda Pekkan’ın bu cesur tavrı çok cool! Daha çok merak eden araştırıp okusun. Her röportajını tek tek yazacak halim yok. Artık her şey parmaklarımızın ucunda.

Bir Instagram hesabının anatomisi: Ajda Pekkan

Instagram Notu: 8/10

Sıradaki haber yükleniyor...
holder