Funda Duru Bir Instagram hesabının anatomisi: Duygu Özaslan
HABERİ PAYLAŞ

Bir Instagram hesabının anatomisi: Duygu Özaslan

Kemerlerinizi bağlayın. Ya da bağlamayın rahat oturalım. Bu köşede Instagram profiline sıkıştırılan, kimsenin hayal kırıklığına uğramadığı, mutsuz olmadığı, her şeyin yolunda gittiği ‘müthiş’ hayatları konuşuyoruz. Posta- Portre’nin bu haftaki konuğu Duygu Özaslan.

Bir Instagram hesabının anatomisi: Duygu Özaslan

DÜZENLİ OLARAK LİNÇ EDİLİYOR

YouTube’da çektiği videolarla bazılarının hayatına giren ama çoğunluğun kim olduğundan habersiz olduğu Duygu Özaslan 1 milyon 600 bin Instagram takipçisiyle bir fenomen. İstanbul Üniversitesi İspanyol Dili ve Edebiyatı Bölümü’nde eğitim alırken okulu yarıda bırakarak YouTube videoları çekmeye başladığı söyleniyor.

Haberin Devamı

Paylaşımlarıyla belirli aralıklarla linç edilince “Ne yapıyor da linç ediliyor?” diye merak ettim ve sonuç olarak buradayız. Migren atağı geçirdiğini takipçilerine bacaklarını atarak duyurmasından, paylaştığı bikinili fotoğraflara kadar ne yapsa itici bulunuyor.

Kendi oturma odanızda isterseniz onu yine itici bulun ama Twitter’da TT yapacak kadar abartmaya gerek var mı? Bu konuda neden bir türlü uzlaşamadığımızı anlayamıyorum ama herkesin Instagram hesabı birer özgürlük alanıdır. Ve başkalarının özgürlük alanı bir nefret kusma duvarına dönmemeli. Takip etmezsin olur biter. Çok basit!

Bir Instagram hesabının anatomisi: Duygu Özaslan

INSTAGRAM’IN BİLİR KİŞİLER HEYETİ

En son linç edildiği, Calvin Klein markasını gözümüze sokan fotoğrafı ise çirkin değil aslında. Ben bu beyazlar içindeki kombini sadece zevksiz ve estetikten uzak buldum. Altındaki yorumlarsa can sıkıcı... Instagram’ın bilir kişiler heyeti üyeleri “Sana hiç yakışmıyor, hemen bu fotoğrafı kaldırmalısın” gibi yorumlar yapmış.

Ya sabır! İsterseniz tüm sosyal medya hesaplarını siz yönetin! Kylie Jenner ya da bir başka anlamsız isim cesur pozlar paylaşınca bir parmak hareketiyle nasıl gözümüzün önünden uzaklaştırıyorsak, linç etmek yerine itici bulduğumuz Türk fenomenler için de aynısını yapmalıyız.

Açın oradan bir şişe soda, uzatın ayaklarınızı, gelecek güzel günlerin hayalini kurarken sevdiğiniz bir şarkıyı dinleyin. Keyfinize bakın. Üç günlük dünyada Duygu Özaslan’ın iç çamaşırını mı konuşacağız, değil mi ama?

Haberin Devamı

Bir Instagram hesabının anatomisi: Duygu Özaslan

AŞIRI EFORLA EFORSUZ GÜZELLİK!

Biliyorsunuz ki, hepimizin tek derdi makyajmış gibi, YouTube ve Instagram makyaj videolarından geçilmiyor. Son zamanlarda Instagram’da karşıma sürekli (@harrison.s._) hesabı çıkıyor. Bir erkek çocuğu, minicik elleriyle yüzünü tuval gibi kullanarak makyaj yapıyor.

Üstelik 949 bin takipçisi var. İlgilenirseniz, haberiniz olsun. Fena değil. Neyse efendim, Duygu Özaslan da genellikle makyaj videolarıyla tanınıyor. ‘Instagram kızı nasıl olunur?’videosuyla aşırı eforla nasıl eforsuz güzel görüneceğinizden bahsediyor.

Ben videoyu üçüncü dakikasına kadar izleyebildim. Pahalı ürünler kullanıyor olmalı ki biri videonun altına “Instagram kızı olmak için fakirim” yazmış. Duygu Özaslan’ın Instagram notunu yine de yüksek veriyoruz. Emek harcanan her şeye saygı duymalıyız.

Bir Instagram hesabının anatomisi: Duygu Özaslan

Sıradaki haber yükleniyor...
holder