Funda Duru Bir Instagram hesabının anatomisi: Farah Zeynep Abdullah
HABERİ PAYLAŞ

Bir Instagram hesabının anatomisi: Farah Zeynep Abdullah

Kemerlerinizi bağlayın. Ya da bağlamayın rahat oturalım. Bu köşede Instagram profiline sıkıştırılan, kimsenin hayal kırıklığına uğramadığı, mutsuz olmadığı, her şeyin yolunda gittiği ‘müthiş’ hayatları konuşuyoruz. Posta-Portre’nin bu haftaki konuğu oyuncu Farah Zeynep Abdullah.

Bir Instagram hesabının anatomisi: Farah Zeynep Abdullah

NEŞELİ BİR KIZ ÇOCUĞU

İçindeki çocuğu besleyen ama büyütmeyen bir yetişkinle karşınızdayım: Farah Zeynep Abdullah’ın profili pozitif enerji saçıyor; Instagram’ı kasmadan, keyif için kullanıyor. Biliyorsunuz bazı oyuncular gerçek mesleklerini unutup Instagram’da reklam yapmayı ekmek kapısı haline getirdi. Farah öyle değil… Özgür, tasasız, kendi halinde takılıyor. Böyle kadınlar gördüğümde kafamda hep Duman’ın “Ahh eğleniyor, kendi başına/ Ahh neşesi yeter” şarkısı çalar.

Haberin Devamı

Olaylara uygun müzikleri kafamda çalarak dünyayı izlerim. Size de tavsiye ederim, keyifli oluyor. O bir projenin içindeyse kalitesinden pek şüphe etmem ama sanırım onu dizilerdense sinemaya daha çok yakıştırıyorum. ‘Unutursam Fısılda’, ‘Bi Küçük Eylül Meselesi’, ‘Kelebeğin Rüyası’, ‘Bizim İçin Şampiyon’ keyifli filmlerdi. Şimdi de ‘Masumlar Apartmanı’ diye bir diziye başlayacakmış. 15 Eylül’de ilk bölümü yayınlanacakmış. Bakalım…

ALFRED HITCHCOCK’UN KEMİKLERİ SIZLIYOR

Kedileri, köpekleri, çiçekleri, böcekleri çok seviyor. Çocukluğunu da çok seviyor olmalı ki, profilinde çocukluk fotoğraflarına sıklıkla yer veriyor. Takipçileriyle sürekli iletişim halinde. Profiline sabitlediği bir soru-cevap story’sinde bir takipçisi ona “Sohbetinizden hepimizin aynı hayatı yaşadığın ikna oldum” demiş. Farah da “Yıllarca bu ün meselesini fazla abarttılar.

Bir Instagram hesabının anatomisi: Farah Zeynep Abdullah

Ünlüler başka bir gezegende yaşamıyor. Hepimiz aynı hayattayız ve normal hayattan vazgeçemem” diye cevap vermiş. Ünlüler başka gezegende yaşasa çok komik ve saçma olmaz mıydı ya? Neyse… Instagram ‘A Film By Alfred Hitchcock’ diye bir efekt yapmış. Farah da bu efekti kullanarak bir arkadaşını videoya çekmiş. Müzik olarak ise Gizem Kara’nın ‘Çay Varmı Çay’ (varmı birleşik) isimli şarkısını videoya eklemiş. Umarım Alfred Hitchcock, o an cennette bir kuşun peşinde koşuyordur da bu story’i görmemiştir. Görse kemikleri sızlardı tombişimin.

Haberin Devamı

Bir Instagram hesabının anatomisi: Farah Zeynep Abdullah

SAADET HANIM, NE HOŞ BİR KADINSINIZ

Paylaşımlarında anneannesi Saadet Hanım’a da yer veriyor. Torunlarıyla arkadaş olabilen anneanne ve dedeler çok tatlı, torunlar ise çok şanslı. Saadet Hanım’ın kendi Instagram (@saadetdemiriz) profili var. Hatta o kadar iyi bir Instagram kullanıcısı ki ‘tbt’ bile yapıyor. Üstelik hesabı gizli değil, bir girip ziyaret edebilirsiniz. Farah’ın profilinde çekirdek ailesinden herkese rastlayabilirsiniz.

Hepsi de iyi insanlara benziyor. Beş fotoğraf görerek verdiğim bu karar ne kadar güvenilir olur, bilemiyorum ama enerjileri gerçekten güzel. Ailesiyle ilgili hoş detayları arada paylaşıyor. Mesela babası bir plak koleksiyoneriymiş. Farah’ı, fotoğraf çekme konusunda çok başarılı bulmadım ama onun fotoğraflarını çekenler iyi iş çıkarıyor. Her konsepte ayak uydurabilmesi sayesinde ortaya iyi işler çıkmış. O halde “Oscar goes to…… Farah Zeynep Abdullah!” Tebrikler 8 puanla sınıfı geçtiniz.

Haberin Devamı

Bir Instagram hesabının anatomisi: Farah Zeynep Abdullah

Instagram Notu: 8/10

Sıradaki haber yükleniyor...
holder