Funda Duru Bir Instagram hesabının anatomisi: Lady Gaga
HABERİ PAYLAŞ

Bir Instagram hesabının anatomisi: Lady Gaga

Kemerlerinizi bağlayın. Ya da bağlamayın rahat oturalım. Bu köşede Instagram profiline sıkıştırılan, kimsenin hayal kırıklığına uğramadığı, mutsuz olmadığı, her şeyin yolunda gittiği ‘müthiş’ hayatları konuşuyoruz. Posta-Portre’nin bu haftaki konuğu Lady Gaga.

Bir Instagram hesabının anatomisi: Lady Gaga

SÜRREAL KOSTÜMLER RENGARENK SAÇLAR

Her ne şekilde olursa olsun gündemde kalmayı başaran bir dünya star’ını konuşacağız. Oyunculuktu, müzisyenlikti derken hepsinin altından başarıyla kalkan Lady Gaga'nın aklımda yer ettiği ilk olay, 2010 MTV Video Müzik Ödülleri'nde giydiği elbiseydi. Çiğ dana bifteğinden yapılan bu elbise, o yılın en önemli moda olayı ilan edilmişti. Her şeyi geçtim, o kokuya nasıl dayandı, aklım almıyor.

Haberin Devamı

Konuşulmak adına değer miydi, bilemiyorum. Kendisini çamaşır suyuna da batırsa günlerce kasap gibi koktuğuna eminim. Bu kostümün her ne kadar protest bir amacı olduğunu söylese de hayvan hakları savunucularının, vegan ve vejetaryenlerin tepkisinden kurtulamamıştı.

Neyse, beklediğim kadar uç bir profille karşılaşmadım açıkçası. Türkiye'deki influencer'ları ve bazı ünlüleri anca kendini paylaşıyor diye eleştirirken, Lady Gaga da onlardan biri çıktı. Tam bir hayal kırıklığı! En azından rengarenk bir profil. Sürreal kostümleri ve renkten renge boyadığı saçlarıyla bu profil sınıfta kalmayacak.

Bir Instagram hesabının anatomisi: Lady Gaga

LADY GAGA’NIN KÖPEĞİ DE OLSAN HUZUR YOK ŞU DÜNYADA

Gerçek ismi Stefani Joanne Angelina Germanotta ama o, Queen grubunun ‘Radio Ga Ga’ şarkısından esinlenerek Lady Gaga olarak kariyerine devam etmek istemiş. Onu daha yakından tanımak isterseniz Netflix’teki 2017 yapımı ‘Gaga: Five Foot Two’ belgeselini izleyebilirsiniz.

Hayli samimi bir iş olmuş. Sahnenin ötesindeki Lady Gaga hakkında fikir sahibi olacak, hatta babaannesinin evine bile konuk olacaksınız. Ben sevdim. Peki, kısa süre önce Lady Gaga’nın köpeklerinin kaçırıldığını duydunuz mu? Olay şöyle olmuş; Lady Gaga’nın köpekleri Koji ve Gustav’ı gezdirmekle görevli olan Ryan Fischer’ı göğsünden vurmuşlar ve köpekleri çalmışlar.

Bu ne saçma bir şey ya! Neyse ki Ryan yaşıyor. Lady Gaga, Instagram hesabından köpeklerin fotoğrafını paylaşarak, köpeklerini teslim edene 500 bin dolar vereceğini duyurdu. Nitekim biri köpekleri sağ salim teslim etmiş. Lady Gaga’nın köpeği de olsan huzur yok şu dünyada.

Haberin Devamı

Bir Instagram hesabının anatomisi: Lady Gaga

SIGNORA GUCCI FIRTINASI GELİYOR!

Adam Driver ve Lady Gaga'nın başrolde olacağı ‘House of Gucci’ filmine dair ilk fotoğrafı, ‘Signore e Signora Gucci’ notuyla Lady Gaga paylaştı. Film, dünyaca ünlü moda markası olan Gucci ailesinden Maurizio Gucci'nin, eski karısı Patrizia Reggiani’nin tuttuğu bir kiralık katil tarafından öldürülmesini anlatacak.

Bir Instagram hesabının anatomisi: Lady Gaga

Patrizia Reggiani’nin ne kadar enteresan bir kadın olduğuna şahit olacaksınız. Bu hikaye her zaman çok ilgimi çekmişti. Açıkçası biraz heyecanlandım ve filmi sabırsızlıkla bekliyorum. Tepemize göktaşı düşmezse ya da dünyayı uzaylılar istila etmezse film, 24 Kasım 2021’de gösterime girecekmiş. Bakalım…

Bir Instagram hesabının anatomisi: Lady Gaga

Instagram Notu: 6/10

Sıradaki haber yükleniyor...
holder