Funda Duru Bir Instagram hesabının anatomisi: Mert Alaş
HABERİ PAYLAŞ

Bir Instagram hesabının anatomisi: Mert Alaş

PASTADAN KATE MOSS ÇIKTI

Bu hafta en kaliteli Instagram profiline sahip olan Türk’ü konuşacağız; Mert Alaş. Ortağı Marcus Piggott’la dünyanın en önemli moda dergileri için dünya starlarının fotoğraflarını çeken bu ikiliyi bilmeyen yoktur diye umuyorum.

Madonna, Kim Kardashian, Bella Hadid, Kate Moss, Irina Shayk, liste uzuyor. İşin garibi nasıl bir enerjisi varsa hepsiyle arkadaş olmayı başarabilmiş. Doğum günü pastasından Kate Moss çıkıyor, öyle düşünün. Bu ışıltılı hayatı kendi seçti elbette ama gümüş tepsiyle önüne sunulmadı.

Haberin Devamı

Sürekli partiliyor gibi görünüyor ama bu, onun sağlam sosyal ilişkiler kurmaktaki sırrı. Bir yandan işini iyi yaparken bir yandan da ilişkilerini pekiştiriyor. Profili yıldızlar geçidi gibi...

Bir Instagram hesabının anatomisi: Mert Alaş

DÜNYAYA AÇILAN COOL YÜZÜMÜZ

Geçenlerde Bella Hadid’i ünlü bir markanın fotoğraf çekimi için Kapadokya’ya getirdi. Mert Alaş’ı ülkemizin dünyaya açılan cool yüzü ilan ediyorum. Bir de Sezen Aksu aşkı var tabii.

Hüzünlendiğinde bir teknenin güvertesinde açıyor Sezen Aksu’nun şarkılarını birkaç kısa video paylaşıyor. Sezen Aksu dinlemek yürek ister biliyorsunuz. İçli biri belli ki.

Bir Instagram hesabının anatomisi: Mert Alaş

TUVALET TEMİZLİĞİNDEN ZİRVEYE

Kariyerinin başında tuvalet temizliği de yapmış getir götür işleri de... Hem umut veren bir kariyeri hem de ilham veren bir Instagram profili var. Londra’da yaşıyor ve Ibiza’dan Filipinler’e nereye gitse paylaşıyor. Türk geni ağır bastığında evinde verdiği partilerde döner bile kesiyor.

İnce belli bardakla çay içiyor. Her ne kadar bir Londoner gibi yaşasa da Türk bayraklı tişörtle verdiği pozlar Türk takipçilerini bir coşturuyor ki sormayın. Bu fotoğrafların altı “Yiğit adamsın Mert Alaş”, “Aslan parçası” gibi yorumlarla dolu.

Bir Instagram hesabının anatomisi: Mert Alaş

EN VİZYONLU TÜRK

Aralık 2011’den beri Instagram kullanıyor. Kalitesini hiç bozmamış. 4497 paylaşım yapmış. Oldukça fazla ama içerikler boş olmadığından vakit öldürmüş olmuyorsunuz. Bu profili Mert Alaş’ın bir portfolyosu gibi düşünün. 1 milyon 400 bin takipçisi var.

Bugün Can Yaman bile 5 milyon küsur kişi tarafından takip ediliyorsa Mert Alaş’ın takipçisi hak ettiğinden çok daha az. Gerçi bunun pek umurunda olduğunu düşünmüyorum. O, insanların Instagram’da göstermek istediği hayatın gerçeğini yaşıyor nasıl olsa.

Haberin Devamı

Bir Instagram hesabının anatomisi: Mert Alaş

Sıradaki haber yükleniyor...
holder