Funda Duru Bir Instagram hesabının anatomisi: Nebahat Çehre
HABERİ PAYLAŞ

Bir Instagram hesabının anatomisi: Nebahat Çehre

Kemerlerinizi bağlayın. Ya da bağlamayın rahat oturalım. Bu köşede Instagram profiline sıkıştırılan, kimsenin hayal kırıklığına uğramadığı, mutsuz olmadığı, her şeyin yolunda gittiği ‘müthiş’ hayatları konuşuyoruz. Posta-Portre’nin bu haftaki konuğu Nebahat Çehre.

Dünden bugüne Nebahat Çehre

Bir Instagram hesabının anatomisi: Nebahat Çehre

Profili zaman tüneli gibi... Günümüzden de kopmuyor ama aralara serpiştirdiği eski fotoğraflar profilini daha da güzelleştiriyor. Zeki Müren’le çekilmiş bir fotoğrafı var ki... Müthiş! Yorumlarda bir takipçisi Zeki Müren’in diğer tarafındaki kadının kim olduğunu sorunca, Nebahat Çehre, “Teyzem” diye cevap vermiş. Yapılan yorumları da dikkatle okuyor ve kimseyi merakta bırakmıyor. Profilini anaç bir edayla yönetiyor. Eksiden paylaştığı fotoğrafları ara ara yeniden paylaşması da gözümden kaçmadı ama bir şey demeyeceğim. Olacak o kadar.

Haberin Devamı


Yeşilçam'dan modern dünyaya

Bir Instagram hesabının anatomisi: Nebahat Çehre

76 yaşındaki Nebahat Çehre, Yeşilçam’daki popülerliğini artırarak bugünlere gelmiş nadir oyunculardan biri. Onun kadar güzel yaşlanabilen çok az insan vardır. 30’lu yaşlardaki Nebahat Çehre, bugünkü halini görse hayli kıskanırdı. 2013 yılından bu yana Instagram kullanıyor.

Paylaştığı fotoğrafların altı Arapça, İngilizce yorumlarla dolu. “Arjantin’den sevgiler” yazanlar bile var. Bu, onun dünyada da ne kadar sevildiğini gösteren küçük bir kanıt.

‘Diva mısın be kadın!’

Bir Instagram hesabının anatomisi: Nebahat Çehre

Her fotoğrafı bakımlı, zarif ve çok cool. Onu, evde pijamayla, saçı başı dağınık düşünemiyorum. Hemen her fotoğrafın altı “Diva mısın be kadın!”, “Gerçek bir idolsünüz” gibi yorumlarla dolu. Sadece 63 kişiyi takip ediyor. Kimleri takip ediyor diye şööyle bir baktım.

Çeşitli oyuncular dışında, adına açılan ‘Nebahat Çehre Fan Club’ sayfasını takip etmesi dikkatimi çekti. Merak edip fan sayfasına girdim. Nebahat Çehre, hakkında ne ararsanız var. Tam 2 bin 212 içerik yüklenmiş. Nebahat Çehre’nin yaşamına dair merak ettikleriniz varsa resmi hesabındansa bu fan sayfasını takip edin bence. Haha.

Birçok gençten daha iyi Instagram kullanıyor

Bir Instagram hesabının anatomisi: Nebahat Çehre

Paylaştığı fotoğrafların altında mutlaka bir şeyler yazıyor, emoji’ler hashtag’ler koyuyor, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü, 30 Ağustos Zafer Bayramı gibi özel günlerde mutlaka paylaşım yapıyor.

Haberin Devamı

Instagram’ı benden ve birçok gençten daha iyi kullandığı kesin. Profilin şampiyonu olarak meyve tabağının ardındaki bu fotoğrafı seçiyorum. Bir de altına “Çok mu sıcak? Ben burada hissetmiyorum. #Göcek” yazmış. Tam bir artist!

Bir Instagram hesabının anatomisi: Nebahat Çehre

Sıradaki haber yükleniyor...
holder