Funda Duru Bir Instagram hesabının anatomisi: Sinem Kobal
HABERİ PAYLAŞ

Bir Instagram hesabının anatomisi: Sinem Kobal

Kemerlerinizi bağlayın. Ya da bağlamayın rahat oturalım. Bu köşede Instagram profiline sıkıştırılan, kimsenin hayal kırıklığına uğramadığı, mutsuz olmadığı, her şeyin yolunda gittiği ‘müthiş’ hayatları konuşacağız. Posta-Portre’nin bu haftaki konuğu oyuncu Sinem Kobal.

Bir Instagram hesabının anatomisi: Sinem Kobal

CİNSİYET PARTİLERİNİ KİM UYDURDUYSA ORTAYA ÇIKSIN!

Özel hayatını pek göz önünde yaşamayan Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu’nun bir evlendiğini biliyoruz bir de bebek beklediklerini… Hayatları hakkında tüm bilinenler işte bu kadar. Geçen hafta ilk kez paylaştığı hamilelik pozları var bir de tabii. Dünyanın en sade hamilelik fotoğrafları olabilir. Biraz abartmış olabilirim de, sade ve hoş bir çekim olmuş anlayacağınız ve göreceğiniz gibi.

Haberin Devamı

Bir Instagram hesabının anatomisi: Sinem Kobal

“Dünyanın en…” diye başlayan cümleler ne kadar da gerçek dışı, değil mi? Sanki dünyayı yedi kez dolaşıp bahsi geçen konudaki tüm verileri toplamışız da karar vermişiz gibi… Neyse, son anda bir sürpriz olmazsa kız bebek bekliyorlar biliyorsunuz ki.

Bildiğim kadarıyla Sinem Kobal yapmadı ama şu bebek bekleyen çiftlerin yaptığı cinsiyet partileri canımı çok sıkıyor. Arkadaşlar bakın, insanoğlu cinsiyetten çok daha fazlasıdır. “Aman iyi insan olsun da…” deyip geçelim gitsin. İllaki partilemek istiyorsanız trilyon tane sebep var.

YENİ BİR MESLEK: ‘INSTAGRAM REKLAM YILDIZI’

5 milyon 800 bin küsur kişi onu takip ediyor ve sadece 391 paylaşımı var. Story’leri sabitlediğimiz öne çıkanlar bölümüne ise hayli özenmiş. Her bir seçenek için birer ikon tasarımı ve bir başlık var. ‘Sev!’, ‘Hayal Et!’, ‘Şükret’ gibi… Genel olarak düzenli bir profili var.

Evlendikten sonra onu herhangi bir projede görmedim. Belki de bakmadığımdan görmemişimdir ama bence siz de görmediniz. Olsun, en azından bazı ünlüler gibi Instagram’da reklam kovalamıyor. Eski oyuncular artık ‘Instagram Reklam Yıldızı’ oldu biliyorsunuz. Instagram’da ürün tanıtmaktan oyuncu olduklarını unuttular. Her şeye kusur bulan teyzeler gibi söyleniyor olabilirim ama bence haklıyım.

Bir Instagram hesabının anatomisi: Sinem Kobal

GERÇEK BİR ‘GÜZEL KIZ PROFİLİ’

En eski işi olsa da onu en net şekilde ‘Dadı’ dizisindeki Dilara rolüyle hatırlıyorum. Pek güzel bir kız çocuğuydu çok da güzel bir kadın oldu. Geçenlerde annesiyle olan bir çocukluk fotoğrafını paylaşmış. Görünen o ki güzelliğini annesinden almış. Profili de tam bir ‘güzel kız profili’, bolca kendi var.

Haberin Devamı

Bir Instagram hesabının anatomisi: Sinem Kobal

Çoğunlukla profesyonel çekim fotoğrafları ana sayfasında paylaşmış, günlük hayatından kendi çektiklerini ise story’lerinde paylaşıyor. Bu hareketi mantıklı buldum. Biraz kelamı kıt biri sanırım. Kimi Instagram paylaşımlarının altına kelimelerce aforizmalar yazarken o sadece fotoğrafa uygun ya da değil bir emoji koyuyor.

Herkesin de söyleyecek bir sözü olmasın zaten. Eşi Kenan İmirzalıoğlu’yla olan fotoğraflarının altına bir şeyler yazmış ama merak etmeyin. ‘My valentine for life’ (Ömürlük sevgilim) demiş, az kelime ama yeterli olmuş yine de.

Bir Instagram hesabının anatomisi: Sinem Kobal

KIZLAR KULÜBÜ ÇALIŞIYOR!

Aslışah Alkoçlar ve Neslişah Alkoçlar Düzyatan, Sinem Kobal’ın çoğu fotoğrafına çeşitli sevimli yorumlar yapmış. Belli ki yakın arkadaşlar. Bilirsiniz, herkesin yakın arkadaşlardan oluşan bir kızlar kulübü vardır. Bir fotoğraf paylaşacaksak önce onlara sorarız. Sonra herkesin onayladığı fotoğraf paylaşılır ve önce o kızlar kulübünün üyeleri fotoğrafı beğenir ve yorum yapar. Neslişah, Aslışah ve Sinem’in de öyle bir ilişkisi var gibi geldi bana. Unutmayın, yakın kız arkadaşlarının her fotoğrafına yorum yapmayan bizden değildir!

Haberin Devamı

Bir Instagram hesabının anatomisi: Sinem Kobal

Instagram Notu: 8/10

Sıradaki haber yükleniyor...
holder