Funda Duru Haftanın 'S'osyal raporu: Çok değiştin sen
HABERİ PAYLAŞ

Haftanın 'S'osyal raporu: Çok değiştin sen

Ünlülerin, before-after yani öncesi ve sonrası hallerini paylaşan sayısız Instagram hesabı var. Bunlardan, işini en hakkıyla yapanlar arasında @bununadievrim ve @celebritiesbeforeafter var. Bir tanesi bizim ünlüleri, diğeri de yabancı ünlüleri paylaşıyor. Değişimi etkileyen faktörlerin başını çok net bir şekilde kaşlar çekiyor. İdeal kalınlıkta bir kaş ve düzgün bir çene hattı insanı müthiş değiştiriyor. Ee tabii burada doğru kaş alım teknikleri, doğru yere yapılan dolgu ve mimiği tamamen toprağa vermeyen botoks devreye giriyor. İşte, beğendiğim iki güzelin öncesi ve sonrası halleri.

Haberin Devamı

Haftanın Sosyal raporu: Çok değiştin sen

Rosie Huntington tam olarak okulun güzel kızlarından ama içinde bir parça asosyallik barındırdığından, kimseye yüz vermeyen kız tipi. Beren Saat ise tam olarak kalem kutusunda 85 çeşit kalemi, sekiz ayrı kalemtraşı, dokuz tane silgisi olup, “Silgisi olan var mı?” diye soran arkadaşına, kılını kıpırdatmayan kız tipi. Vakit buldukça bu hesaplara girip kendimce yorumluyorum deli miyim neyim?

Haftanın Sosyal raporu: Çok değiştin sen

CAN SIKAN AŞK OYUNU

Bu hafta Hande Erçel, arabadan bir fotoğraf paylaştı. Fotoğraf değil de gözlüğün camından yansıyan kaslı kollar gündem oldu. Benim bile 15 binlik Instagram hesabıma fotoğraf koyarken, gözlük camından yansıyan detaylara sinir olup koymadığım oluyor. 15,6 milyonluk hesabıyla Hande Hanım müthiş dikkatsiz, diyeceğim ama tamamen bilinçli olduğuna yemin edebilirim. Kerem Bey’in kas sergileyici atletleri kadar can sıkıcı olmaya başladı bu ikilinin aşk oyunları. Ayrıca şunu da belirtelim Hande Erçel’in başındaki 5 bin lira değerindeki Dior şapkası büyüktür Kerem Bürsin’in kaslı kolları.

Haftanın Sosyal raporu: Çok değiştin sen

DOLDUR ORADAN İKİ KİLO DOMATES

Hailey Bieber ile kankitosu Kendall Jenner bu hafta market alışverişine çıktı. İkisi de bisikletçi taytlarını çekmiş, biri siyah biri kırmızı marketin yolunu tutmuşlar. Hailey, sanırım Kendall’ı yardımcı olarak götürmüş yanında. Emir verir gibi uzattığı poşet karelerinden bunu anladım. Kendall’ın umru değil o ayrı ama Hailey, halay mendili tutar gibi uzatmış poşeti. “Doldur kız şuradan iki kilo domates, kocama domates çorbası yapacağım” der gibi. Oldu olacak çorbayı da Kendall’a yaptır tam olsun. İnternetten tarifini bulup yapar bir şekilde.

Haberin Devamı

Haftanın Sosyal raporu: Çok değiştin sen

Sıradaki haber yükleniyor...
holder