Gizem Onar Barbie filmi belirledi! İşte yazın rengi...
HABERİ PAYLAŞ

Barbie filmi belirledi! İşte yazın rengi...

Viva Magenta... Kırmızıyla pembenin karışımı, kırmızının soğuk bir tonu bu yazın vazgeçilmez rengi oldu. Peki 2023 yazının rengini Barbie filmi nasıl belirledi?

Merakla beklenen Barbie filmi 21 Temmuz'da İngiltere'de vizyona girdi. Filmde yoğun olarak kullanılan pembenin kırmızı ile karışımı olan viva magenta rengi ise 2023 yazının favori rengi olacak. Barbie sayesinde viva magenta bu yaz kaçınması zor ama o renkle kombin yapmak sandığınızdan çok daha kolay.

 Pantone tarafından “alışılmadık bir zaman için alışılmadık bir kırmızı” olarak adlandırılan bu renk Hollywood yıldızlarının da tercihi haline geldi.

Haberin Devamı

"Viva", "çok yaşa" veya "yaşasın" anlamına gelen İspanyolca ve İtalyanca bir kelimedir. Bu nedenle, "Viva Magenta", rengin canlılığının ve yoğunluğunun bir ünlemi veya kutlaması olarak yorumlanabilir.

Aksesuarlarda, ev dekorasyonunda, tasarımda ve güzellikte de kullanılan, viva magenta 2023 yılının en trend rengi oldu.

Magenta, sanat, moda, tasarım ve markalaşma dahil olmak üzere çeşitli uygulamalarda kullanılan popüler bir renktir. Genellikle yaratıcılık, tutku ve bireysellik ile ilişkilendirilir.

Gelin bu renkle nasıl kombinler yapabileceğinize bir bakalım…

Canlı bir kontrast oluşturmak için limon yeşili veya deniz mavisi gibi magenta ile iyi uyum sağlayan yeşil tonlarını seçin.

Canlılığını azaltmak istiyorsanız, onu beyaz, siyah veya gri gibi nötr renklerle eşleştirin. Bu, rengin odak noktası olarak öne çıkmasını sağlayan sofistike ve modern bir görünüm yaratır.

Altın, gümüş veya pembe altın aksesuarlar veya detaylar, rengi güzel bir şekilde tamamlayarak zarif bir dokunuş katabilir.

Viva magenta'nın görsel ilgisini artırmak için farklı desenler ve dokularla denemeler yapın. Çizgili, puantiyeli veya çiçek baskıları gibi desenlerle birleştirin. Tasarımınıza derinlik ve boyut katmak için saten, kadife veya dantel gibi farklı kumaş ve dokuları birleştirmeyi düşünün.

Jeanler, beyaz pantolonlar da magenta rengi ile uyum sağlayabilir.

Bizce viva magenta rengi, yaz sezonunda enerjinizi yükseltecek kendinize özgün stilinizi yaratmanıza yardımcı olmak için hazır.

Haberin Devamı
Sıradaki haber yükleniyor...
holder