Gizem Onar Tek parça kıyafetle yazın tadını çıkartın: Elbise
HABERİ PAYLAŞ

Tek parça kıyafetle yazın tadını çıkartın: Elbise

Yaz mevsimi geçen sezonun kazaklarını ve hırkalarını nihayet geride bırakmak ve yeniden şık elbiseler giymeye başlamak için mükemmel bir zaman.
Yazlık elbiseler muhtemelen gardırobumuzdaki en sevdiğimiz parçalardır. Zahmetsizce kadınsı, giymesi çok kolay ve tamamen zamansız elbiseler gün kurtarıcısı olabilir.


Yazlık elbiseleri düşündüğümüzde, en kasvetli günleri bile aydınlatacağı kesin olan parlak renkler ve cesur çiçek desenleri aklımıza gelir.  Ayrıca her durum için harikalar! İster ofise, ister parkta pikniğe gidiyor, ister tatile gidiyor olun, sadece bir elbiseyle günü kurtarabilirsiniz.

Haberin Devamı

Sadece bir elbiseyle eşleştirebileceğiniz kombin önerileri….

Aksesuarlar: Kemer, atkı veya gösterişli takılarla kombinleyebilirsiniz. Bir elbiseye kemer eklemek, belinizi belirginleştirmenize ve daha fit bir görünüm oluşturmanıza yardımcı olabilir. Renkli bir fular, bir kişilik dokunuşu katarken, bir kolye veya küpe gibi gösterişli takılar, elbisenin genel stilini geliştirebilir.

Dış giyim: Ceket, hırka veya blazer ile de kombinlenebilir. Bir elbisenin üzerine blazer ceket giymek resmîleştirebilir. Hırka ise daha rahat bir görünüm yaratabilir. Elbiseyi tamamlamak için dış giyim parçasının stilini, rengini ve uzunluğunu göz önünde bulundurun.

Ayakkabı: Doğru ayakkabıyı seçmek genel görünümü büyük ölçüde etkileyebilir. Günlük ve rahat bir hava için elbiseyi düz ayakkabılar veya spor ayakkabılarla eşleştirin. Yüksek topuklu ayakkabılar zarafet katabilir ve resmi bir görünüm yaratabilir.

Katmanlar: Benzersiz ve şık bir görünüm yaratmak için kolsuz bir elbisenin altına bir bluz veya gömlek giyebilirsiniz.

Size en uygun olanı bulmak için farklı kombinasyonları denemekten ve eğlenmekten çekinmeyin!

Sıradaki haber yükleniyor...
holder