Gizem Onar Yeni senede ışılda: 2024’te ilham verici makyaj görünümleri
HABERİ PAYLAŞ

Yeni senede ışılda: 2024’te ilham verici makyaj görünümleri

Sizi bilmiyorum ama ben biraz planlamacıyım. Özellikle geleceğin güzellik trendleri söz konusu olduğunda oyunun ilerisinde olmayı seviyorum. 2024'ün cilt bakımı ve makyaj konusunda neler getireceğine dair ipuçlarını ve güzellik sırlarını sizler için araştırdım. 

2024'te bizi neler bekliyor? 

Uzmanlar 2010'un en sevilen güzellik ürünü olan aydınlatıcının büyük bir geri dönüş yapacağını öngörüyor. 

İşte 2024 makyaj trendleri hakkında bilmeniz gereken her şey. 

HANGİ MAKYAJ GÖRÜNÜMLERİ STİL DIŞI? 

Yeni trendleri ortaya çıkarmadan önce, burada bir kenara bırakabileceğiniz birkaç trend var. 

Haberin Devamı

Barbiecore: Barbie'yi seviyoruz, pembeyi de seviyoruz ama hepimiz pembenin bir son kullanma tarihi olduğunu biliyorduk. Gideceğini görmek bizi üzüyor ama 2023'te onu geride bırakıyoruz. Bunun yerine ikonik rengin daha koyu tonlarıyla değiştireceğiz. 

Mat fondöten: Nemli bir cilt görünümü yaratan Kore güzellik trendi olan cam cilt, 2000'li yılların başlarından beri hala bağlı kalabileceğiniz her türlü mat fondöten görünümünün yerini alıyor. 

Çıplak dudaklar: Bunun yerine 90'lı yıllardaki kahverengi gibi daha derin nötr renkleri parlak yüz gibi güncellemelerle kanalize ediyoruz. Stil ve güzellikle ilgili her şeyde olduğu gibi, modası geçmiş bir şeyi seviyorsanız, onu güncellemenin ve güncel tutmanın neredeyse her zaman bir yolu vardır. 

BU YILIN MAKYAJ GÖRÜNÜMLERİ NELER? 

2024 etkileyici, parlak, nemli bir cildin yılıdır. İhtiyacınız olan tek şeyin aydınlatıcı olduğunu düşünüyorsanız yanılıyorsunuz. 

2024 yılında makyaj cilt bakımıyla başlıyor. Doğru cilt bakımı rutini, makyajınız için tuval görevi görecek. 

Cildinizi soymayacak ve susuz bırakmayacak bir temizleyici kullanmalısınız. Hidrasyon önemli olduğundan, doğal nem seviyelerinin sağlanması  sağlıklı görünmesine yardımcı olacaktır. 

Nemlendirilmiş ciltten oluşan sağlam bir temelle, 2024'e şık bir şekilde girmek için bu makyaj trendlerini deneyebilirsiniz. 

1- KIRMIZI 

Barbie Pink'in devamı niteliğindedir. Kırmızı, 2024'te dudaklardan tırnaklara, kıyafetlere kadar her yerde olacak. Kırmızı cesurdur ve yarı saydam, nemli ciltle dramatik bir ikilem yaratır. Görünümünüzün geri kalanını daha düşük tonda tutarak dengeleyin. 

Haberin Devamı

Uyumlu kirpikler: Kırmızı dudakları doğal ama dikkat çekici kirpiklerle şekillendirin. 

2- SONSUZA KADAR 90'LAR 

X Kuşağı ve  Y Kuşağı, şimdi sizin zamanınız. Düz paça kot pantolonlar ve kısa üstler kendinizi evinizde hissetmeniz için yeterli değilse, 90'ların yeni makyaj görünümü dalgasına hoş geldiniz. İkonik kahverengilerden son derece parlak dudaklara kadar sizi büyüten trendler geri döndü. 

Stilleri güncellemek için yoğun parlaklığa sahip bir dudak rengini tercih edin ve cildi önde ve ortada tutun. Kahverengi dudaklar yapıyorsanız, daha az gölge kullanmayı tercih edin veya bunun yerine kirpiklerinize odaklanın. 

3- MERMAIDCORE

 Evet, bu gerçek bir şey. Okyanus tarzı makyaj 2023'te ortaya çıktı ve yakın zamanda hiçbir yere varmayacak.

 Deniz makyajınızı mükemmelleştirmenin en iyi yolu? Gözlere odaklanın. Birden fazla su rengiyle (zümrüt yeşili ve deniz mavisi gibi) sert bir seçim yapabilirsiniz veya cildinizi nemli ve parlak tutmaya odaklanabilirsiniz.

Haberin Devamı

 4- MAKYAJSIZ MAKYAJ

 Bu, 2020'den beri devam eden bir trend ve birkaç güncellemeyle 2024'te de devam edecek. Güncellenmiş görünüm, nemlendirilmiş cilde ve mükemmel şekilde yerleştirilmiş vurgulara (elmacık kemikleri, burun köprüsü) odaklanıyor, göz kapaklarının ortası ve kirpikleri mükemmel bir şekilde eşleştirerek size eyeliner olmadan kanatlı eyeliner görünümü kazandırır.

 

Sıradaki haber yükleniyor...
holder