Gizem Şeho Bilinçaltınızı theta healing ile yenileyin
HABERİ PAYLAŞ

Bilinçaltınızı theta healing ile yenileyin

Beynimizi bir bilgisayar gibi düşünürsek, arada eski programları yenisiyle güncellemek lazım!

Her şey bu kadar hızla değişirken eski inançlar artık işimize yaramıyor..

Yeni inançlar, yeni deneyimler sağlıyor.

İnançlar DNA’mızda kayıtlı olan enerjisel kodlar değiştiğinde gerçekliğimiz değişiyor. Bunu amaçlayan tekniklerden biri theta healing. “Kendi yaşamımızı kendi düşüncelerimizle yarattığımızı bilip, yaydığımız enerjinin bize deneyim olarak geri döndüğünü bildiğimizde hayatımızın kontrolünü ele alırız” diyen theta healing uygulayıcısı Tuçe Asar ile theta şifasını konuştuk.

Haberin Devamı

Tuçe Asar; Bilgi Üniversitesi Televizyon Haberciliği ve Programcılığı mezunu. Bir çok kanalda muhabir, editör, sunucu olarak yer almış. Aynı zamanda kültür sanat programı yapımcılığını da üstlenmiş olan Asar, Türkiye'nin ilk belgesel kanalında hala dış yapımlar prodüksiyonda görev almaya devam ediyor. Şimdilerde ise kendisinin de deneyimleyerek şifalandığı ve bu konuda eğitimler aldığı theta healing üzerine uygulamalar yapıyor.

Bilinçaltınızı theta healing ile yenileyin

Nasıl başladınız bu yolculuğa?

Son iki yıldır okuduğum kitaplar, yaşadığım olaylar beni bilinçaltı çalışmalarına, zihin temizliğine, kök inançlara ve şifa tekniklerine yönlendirdi... Her ne kadar ön yargılı olsam da aldığım küçücük bir seansla theta healing'i hayatıma almaya karar verdim. Eğitimleri almaya başladım, uzun süre kendi üzerimde çalışarak kendi bilinç altımı değiştirip dönüştürdüm. Fark ettim ki, bilinçaltı öyle muhteşem bir güç ki, onu kullanarak isterse kişi kendini felç edebilir, komaya sokabilir, kendini imha edebilir veya kanserini yenebilir. İnsanın hayatındaki sancılar, acılar, bazen öyle yollara götürür ki kişiyi, bambaşka kapılar açılır, sorduğu sorulara yanıtlar evrenden en naif şekliyle yoluna çıkar.

Bilinçaltınızı theta healing ile yenileyin

Theta healing tekniği nedir?

Theta healing derin bir meditasyon tekniği. Meditasyon yaptığımızda beyin alfa frekansında olur, yaratım gücü daha yüksektir. Fakat teta dalgasına girebilmek için daha derin bir meditasyona ihtiyacımız var. Teta beyin dalgası aslında derin uykuya girerken ve derin uykudan çıkarken, beynin doğal olarak girdiği frekanstır. Beyin teta frekansındayken gözlem (imgeleme) yaparsanız yaratım gücü çok yüksektir. Bu sebeple şifaya anda tanık olabilirsiniz. Herhangi bir gözlem yaptığınızda o zaten gerçek olur. Duygu, düşünce ve inançlarımızın yüzde 10-12’si bilinçli akılda tutulur, geri kalanı bilinçaltındadır. Theta healing tekniğiyle bilinçaltındaki inançlarınızı bulup bunun değişimine tanık olabilirsiniz. Artık kişiye hizmet etmeyen duygu, düşünce ve inançların enerji olarak değişiminin gözlemini teta seviyesinde yaptığınızda bu sizin gerçeğiniz oluyor. Şifa anda oluyor. Değişime şahit olmak ve sadece gözlemci olmak yeterli.

Haberin Devamı

Hipnoz, regresyon veya NLP’den farkı nedir?

En belirgin özelliği ve farkı, enerjiyi kolaylıkla gözlemleyebilmeniz ve şifanın anda olması. Şifa anda olur; çünkü bu şifayı beyin teta frekansındayken yaparsınız. Diğer yöntemlerden farklı olarak burada her şeyden önce uygulayıcının beyni teta dalgasında. Meditasyonu yapan ve beyni teta dalgasında olan odur. O sizin yerinize yapar. Uygulayıcıyı ve danışanı yormaz, aksine koşulsuz sevgi ile besleyen bir tekniktir. Bir diğer fark ise theta healing yönteminin çok kısa sürede sonuç vermesi. Bir seansta bile büyük farklar görmek mümkün.

Haberin Devamı

Bilinçaltınızı theta healing ile yenileyin

Seansları nasıl gerçekleştiriyorsunuz?

Karşılıklı ya da internet üzerinden yaklaşık olarak 1 - 1,5 saat yapılıyor. Şifada mesafe algısı yoktur. Seans sırasında ben tekniği bildiğim için teta seviyesine çıkıyorum ve danışanımla belirlediğimiz konu hakkında kazma tekniğiyle kişiyi engelleyen kodu arıyoruz, soru - cevap şeklinde.. Bulduğumuz inançları kinestiyolojiden faydalanarak kas testi yapıyorum. Kas testini öncesinde ve sonrasında kullanıyorum. Bilinçaltındaki kodu anlamak için önce o engelleyici kodu bulmak için sonrasında da kodları değiştirip dönüştürdüğümüzde doğruluğunu görmek için..

Bu teknikten hangi konularda yararlanabiliriz?

Hep aynı sorunları yaşıyorsanız, şanssız hissediyorsanız, hakkınızı alamıyorsanız, değersiz hissediyorsanız, hayatınız boyunca yaratmış olduğunuz acı, şok, travmalarda oldukça etkilidir. Ayrıca; ilişkiler, para, iş, sağlık, korkular, takıntılar, kendine güven, suçluluk, kıskançlık, endişe, yetersizlik, değersizlik, borçluluk, taciz, bağımlılıklar ve daha pek çok konuda theta healing çözüm üretir. Güzel ve olumlu düşünmek emin olun işe yarıyor. Kelimelerinize ve düşüncelerinize dikkat edin.

Evde online terapi

Korona virüsü salgınından dolayı artık pek çok meslek erbabı hedef kitlesine dijital mecralardan ulaşıyor. Asar'ın online seansları katılabilmek ve kendisine detaylı olarak danışabilmek için @tuceasar Instagram adresini takip edebilirsiniz.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder