Gizem Şeho Mars burcunuz hayatınızı nasıl etkiliyor?
HABERİ PAYLAŞ

Mars burcunuz hayatınızı nasıl etkiliyor?

Mars Kova burcuna geçiş yaptı. 13 Mayıs'a kadar bu burçta yolculuğuna devam edecek. Mars hazır Kova burcuna geçmişken; ''Mars nedir?'', ''Doğum haritalarınızdaki Mars burçlarınız hayatınızı nasıl etkiliyor?'' sizlere biraz bunlardan bahsetmek istedim.

Mars; hayatla mücadele ve savaşma biçimimizdir. Fiziksel gücünüz hakkında da ipucu verir. Bir hareket enerjisidir. İsteklerimizin ve hayallerimizin peşinden nasıl gittiğimizi gösterir. Malefik olarak nitelendirdiğimiz kötücül bir gezegendir. Mars ile birlikte içimizdeki enerji ve öfke de açığa çıkabilir. Ancak bu enerjiyi iyi ya da kötüye çevirmek de elimizdedir. Mars, Koç burcunun yöneticisidir. Koç da içimizdeki atılgan hareket enerjisini destekler.

Haberin Devamı

Zodyakta 12 ev vardır. Her ev bir temayı temsil eder. Mars'ınız hangi evde ise o temalarda, o alanda mücadeleniz daha yüksek demektir. Ancak unutmayalım ki bu temel bir astroloji öngörüsü. Natal, yani doğum haritalarınıza göre aldığı açılarla içinde birçok başka gizli yorum da barındırabilir. Mars burcunuz ve doğum haritalarınızla ilgili daha detaylı bilgi almak için mail adresimden ya da instagram'da @astrolock hesabı üzerinden bana ulaşabilirsiniz.

Doğum haritalarında Mars burçlarının etkileri

Mars burcunuz hayatınızı nasıl etkiliyor

Mars Koç: Risk alan, cesur, atılgan Koç burcu Mars'ın yöneticisi olduğu için güçlü konumdadır. Buradaki enerjiyi sporla açığa çıkarmak çok iyi olacaktır. Yoksa öfke patlamaları ile baş etmek zorunda kalabilirsiniz. Ani tepkiler vererek bağımsızlığını ortaya koymak istersiniz. Hakkınızı sonuna kadar savunursunuz. Başladığınız işi yarım bırakma gibi riskleriniz vardır.

Mars Boğa: Zaralı konumdadır. Risk almaktan kaçınan, hayatın konforunu seven, biraz da tembel olan Boğa burçlarının bu alanda hareket kabiliyetini kısıtlar. İnatçıdır. Kararlarından kolay kolay vazgeçmez. Maddi olarak da güven arayışı aradığı için zorlanma yaşayabilir. Öfkesini bastırır. Ancak uzun zaman içinde patlamaya meyillidir.

Mars İkizler: Enerji duygulardan çok mantık ve zihinle yola çıkar. Kafa zehir gibidir. Pratik zeka sayesinde dili keskindir. Çok hareketli olur ve çabuk kararlar alır. Sinirsel rahatsızlıkları olabilir. Odaklanma problemi verebilir. Başladığı işi bitirmekte zorlanabilir, zihni birden fazla şeyle meşgul olduğu için dağılabilir.

Haberin Devamı

Mars Yengeç : Alıngan yönü kendisini gösterir. Olayları kişisel algılar. İçinizde biriktirmenin etkisiyle hızlı ve beklenmedik tepkiler verir. Duygu ikilemleri yaşar. Özellikle ailevi konularda daha hassas ve kırılgan olabilir. Aslında tek beklentisi sevilmek ve korunmaktır.

Mars Aslan: Lider Aslan burada korkusuzluğuyla öne çıkar. Cesur davranan burç liderliğini ispatlamak için her rekabete ve tartışmaya girebilir. Enerjisi ve atılganlığı yüksektir. Aynı zamanda cömert ve korumacı olan burcumuz başkalarının hakkını savunmakta da başarılıdır. Başladığı işini bitirmek konusunda da irade ve güce sahiptir.

Mars Başak: Analitik Başak burçları ayrıntılara dikkat ederek planlarını uygular. Şifacı olan burç hayatla mücadelesinde başka insanlara da yardım eli uzatır. Stresli durumlardan aşırı mükemmeliyetçi yönüyle sıyrılabilir. Ancak kafasında bir işi en iyi şekilde bitirebilmeyi adeta ölüm kalım savaşı haline getirir. Zaman zaman dili de keskindir. Kendisine uymayan yaşam tarzlarını eleştirebilir.

Haberin Devamı

Mars Terazi: Hep yek felsefesinden uzak olan Teraziler burada insanların fikirlerinden faydalanarak enerjisini açığa çıkarır. Mars bu burçta zararlı konumdadır. İnsan ilişkilerinde dengeyi kurmakta zorlanabilir. Kararsızdır. Savaşmaktan korkar ancak zaman zaman ani çıkışlar yapabilir. Aslında Terazi ilişkilerde dengeyi bulur, tarafsızdır ancak buradaki zararlı konum hırslarını ve rekabet eden tarafını ortaya çıkarabilir.

Mars Akrep: Akrep'in Plüton ile birlikte yönetici gezegenidir. İstekleri konusunda kararlıdır, tuttuğunu koparır. Sezgiseldir. Bir intikam kralı ya da kraliçesi olabilir. Hiçbir detayı unutmaz, arka belleğine atar ve beklemediğiniz bir anda öfkesini çıkarıverir. Tartışmıyor gibi görünür ama arka planda fırtına kopmak için bekliyordur.

Mars burcunuz hayatınızı nasıl etkiliyor

Mars Yay: Özgürlükçü Yay burcu Mars ile birlikte doğuştan savaşçıdır. Korkusuz ve gözü pektir. Fikirlerini ortaya koymaktan çekinmez. Bunlar doğrultusunda savaşır. Enerjisi fazla olduğu için kendini biraz frenlemesinde fayda vardır. Enerjilerini tıpkı Koç gibi Yay da sporla atabilir.

Mars Oğlak: Mantığın ön planda olduğu Oğlak burcu, sistemli bir şekilde hedeflerine ulaşır. Disiplinlidir, stratejik hareket eder. Az ve öz sağlam çevresiyle tartışmalardan uzak durmaya çalışır. Enerjisini ve mücadelesini tartışmalardan ziyade işindeki başarıyı daha da üste taşımak için tüketir.

Mars Kova: İnsan ilişkilerinde bağımsızlık ve özgürlük ön plandadır. İsyankar, marijinal ve radikal çıkışlar yapabilir. Fikirleri uğruna savaşabilir. Bireysellikle birlikte toplumun çıkarları da onun için çok önemlidir. İnatçıdır, kararlarından kolay vazgeçmez.

Mars Balık: Kararsız içe dönük yapısı burada ortaya çıkar. Tartışma ve mücadeleden kaçar. Duygusallığı ön planda olur. Duyguları sebebiyle mantıklı hareket edemez, çoğu zaman kararsız kalır. Ya da fikirleri çok çabuk değişir. Fakat ruhsal konularda daha çok yükselişe geçer ve kendini geliştirir.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder