Gizem Şeho Merkür Boğa burcunda
HABERİ PAYLAŞ

Merkür Boğa burcunda

27 Nisan - 12 Mayıs tarihleri arasında iletişim gezegeni Merkür Koç burcundaki yolculuğunu sona erdirip, Boğa burcundaki seyrine başlıyor.

Merkür; hayattaki iletişim biçimimizdir. Kişinin zihninin nasıl çalıştığını gösterir. İletişimimizin hızı ve hareketliliği konusunda ipuçları verir. Akıl ve mantığımızın nasıl çalıştığını ifade eder. Konuşma, yazma, yorumlama becerilerimizi temsil eder.

Merkür'ün Koç burcundaki yolculuğunda cesur, lafını sakınmayan bir tutum içerisindeydik. Sabırsız, konuşmaktan çekinmediğimiz ve fazlaca risk alabildiğimiz bir dönemdi. Merkür'ün Boğa burcundaki yolculuğunda ise risk almaktan kaçınan, daha sakin bir tutum sergileyeceğiz. Konuşmalarımızı ölçüp tartacağız. Zaman zaman bazı fikirlere ön yargılı olacağız. Bir karar aldık mı kolay kolay vazgeçmeyeceğiz, yavaş ama temkinli ilerleyeceğiz. İlgilendiğimiz konularda odağımızı ortaya koyabileceğimiz için başarılı olabileceğiz.

Haberin Devamı

Boğa burcu; güven, toprak, gıda, tarım, finans, güzellik, estetik gibi konuları temsil ettiği için konuşmalarımız bu tarihlerde bu temalar üzerine yoğunlaşacak. İletişimlerimizde sabitlik ve güven arayışında olacağız.

Merkür Boğa burcunda

Merkür Boğa burcundaki yolculuğunda 28 Nisan'da Satürn'le sert bir açı yapacak; bu durumda fikirlerimiz daha sabit hale gelebilir. Fikirlerimizde engellenmiş hissedebilir, gergin davranışlarda bulunabiliriz. Bazı gecikmeler yaşayabiliriz. 1 Mayıs tarihinde ise Uranüs ile yapacağı kavuşum zihinsel yapımızı başka bir boyuta taşıyabilir. Daha farklı bir bakış açısıyla, hedeflerimizi, yaratıcı fikirlerimizi ortaya koyabilir, parasal yeni fırsatlar yaratabiliriz.

Doğum haritalarınızla ilgili daha detaylı bilgi almak için mail adresimden ya da instagram'da @astrolock hesabı üzerinden bana ulaşabilirsiniz.

Merkür Boğa transitinin burçlara etkisi

Koç ve Yükselen Koç: Gelirlerinizi arttırmanın yollarını bulabileceğiniz bir zaman dilimi. Yeni girişimlerde bulunabilir, kendinize finansal yeni kaynaklar oluşturabilirsiniz. İletişim trafiğiniz hareketleniyor.

Boğa ve Yükselen Boğa: Kendinizi daha rahat ifade edebileceğiniz bir dönem. Yeni girişimler için bu dönemi değerlendirebilirsiniz. Daha fazla sosyal medyada vakit geçirebilir, fikirlerinizle ilgili çevrenizden destek görebilirsiniz.

Haberin Devamı

İkizler ve Yükselen İkizler: İçe dönük olacağınız bu dönemde iletişim kurma konusunda zorlanabilirsiniz. Arkanızdan gizli saklı konuşulabilir. Hayatınızı bir yandan gözden geçirirken; spiritüel, meditasyon, şifa ile ilgilenebilirsiniz. Yaratıcılığınızı kullanabilirsiniz.

Merkür Boğa burcunda

Yengeç ve Yükselen Yengeç: Hayallerinizi ve hedeflerinizi gerçekleştirmek için sosyal çevrenizden destek göreceksiniz. Arkadaşlarınızla iletişiminiz yoğun hale geliyor. Geleceğe yönelik fikirleri onlarla paylaşabilir, fikir alışverişinde bulunabilirsiniz.

Aslan ve Yükselen Aslan: Kariyer evinizde gerçekleşecek olan bu buluşmada mevcut işinizde yöneticilerinizden destek görebilir, parlak fikirler üretebilirsiniz. Güzel gelişmelere, fırsatlara açık olması sebebiyle sizi yeni iş atılımlarına da itebilir.

Başak ve Yükselen Başak: Yurt dışı, medya, hukuk konularında iletişiminizi arttıracak fırsatlar kapıda. Kendinizi eğitim, inanç ve felsefe konularında geliştirebilirsiniz. Bol bol okuyup, araştırma yapabilirsiniz.

Haberin Devamı

Terazi ve Yükselen Terazi: Eşinizin kaynakları, kredi ve borç konularında atılım yapabileceğiniz bir dönem. Dış kaynaklar konusunda dengeyi kurmak durumunda kalacaksınız. Psikolojik, ruhsal konularda da atılım yapabileceğiniz bir dönem. Bu bir tedavi sürecini başlatmak ya da bu konularda kendinizi geliştirmek de olabilir.

Merkür Boğa burcunda

Akrep ve Yükselen Akrep: İkili ilişkilerinizde iletişiminiz kuvvetleniyor. İş ortaklarınızla da projelerin hareketlenmesi açısından ideal bir dönem. Verim alabileceğiniz yeni fikirlerle atılımlar yapabilirsiniz. Hane değişikliği fikriniz varsa bu konuda da hızlı kararlar alabilirsiniz.

Yay ve Yükselen Yay: Günlük hayatınızda da, iş hayatınızda da işleri yoluna koymanın zamanı. Sağlık konusunda atılımlar yapabilirsiniz. Bedeninizi daha sağlıklı hale getirmek için evde online spor derslerine başlamak ya da sağlıklı beslenmek gibi... Daha hareketli ve enerjik olacaksınız. İş hayatınızdaki insanlarla iletişiminiz hareketleniyor.

Oğlak ve Yükselen Oğlak: Keyifli geçen bu süreçte, hobileriniz konusunda ilerleme kaydedebilirsiniz. Dijital mecralarda yeteneklerinizin öne çıkabileceği bir dönem. Partnerinizle aranızdaki iletişim hareketleniyor. Çocuğunuz varsa onunla olan iletişiminiz de daha aktif hale gelecek. Bekarsanız yeni aşk fırsatları kapıda.

Kova ve Yükselen Kova: Aile büyüklerinizle sorunlarınız çözüme kavuşuyor. Evinizde keyifli vakit geçirebilir, dekorasyon değişiklikleri yapabilirsiniz. Hane değiştirme ya da gayrimenkul işleriniz varsa bu dönem hızla çözülebilir.

Balık ve Yükselen Balık: Yakın çevre ve kardeşlerinizle uyum içerisindesiniz. Onlarla olan iletişiminiz hareketleniyor. Ticaret, medya, teknoloji, eğitim konularında atılımlar yapabilirsiniz. Sosyal medyayı aktif kullanabilirsiniz.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder