Gizem Yetil O çiftlik evi Tuğba Özay’a yaramadı
HABERİ PAYLAŞ

O çiftlik evi Tuğba Özay’a yaramadı

Türkiye’de çıkan yangınlar hepimizi kahretti

Ülkemin en güzel koyları, ormanları cayır cayır yandı. Bazı bölgelerde yangın hala devam ediyor.

Yangınlar tamamen söndürülse bile, içimizdeki yangın pek sönecek gibi değil.

Umarım bir an önce tüm yangınlar kontrol altına alınır, tüm yaralar sarılır.

TUĞBA ÖZAY’A NEDEN KIZDIK?

Hatırlarsınız, Manavgat’taki yangında en çok konuşulan ünlü isimlerden biri de Tuğba Özay oldu.

Tuğba Özay gözyaşları içinde adeta sinir krizleri geçirerek üst üste videolar paylaştı, yardım çağrılarında bulundu. “Felç oldum” diyerek hastanedeki görüntülerini paylaştı. Daha sonra tüm haber sitelerinde Özay’ın 2014’te olduğu gibi yeniden üzüntüden felç geçirdiği yazıldı. Bana soracak olursanız Tuğba Özay onu lafın gelişi söyledi. Sonra da toparlayamadı.

Haberin Devamı

O çiftlik evi Tuğba Özay’a yaramadı

Ertesi gün bir kuyumcu açılışına katıldı ve kahkahalar atarken görüntülendi. Tepki gördü, yine sinir krizleri geçirdi. Ve son olarak şu açıklamayı yaptı:

“Ne istediniz biliyor musunuz? Daha fazla acı çekmemi, daha çok yanmamı, daha çok gözyaşı dökmemi! Ne istediniz biliyor musunuz? ‘Felç geçiriyorum’ dediğimde beni kendime geleyim diye tokatlayarak, ağlayarak hastaneye yetiştiren arkadaşlarım ve doktorlarımız sayesinde bedenimde oluşabilecek geçici ya da kalıcı travmanın neden bu kadar çabuk vücudumu terk ettiğine kızdınız! Evet, istediniz bunu! Felç olmamı istediniz.”

O çiftlik evi Tuğba Özay’a yaramadı

KİM, NEDEN BÖYLE BİR ŞEY İSTESİN?

Sevgili Tuğba Özay, kimse senin ne felç olmanı ne acı çekmeni, ne de daha çok yanmanı istedi. Travmanın vücudundan bir an önce gitmesine, kalıcı hasar olmamasına sevindik. Manyak mıyız biz? Neden böyle bir şey isteyelim? Üzüntünü gördük, seninle üzüldük, seninle kahrolduk. Ben ve sana tepki gösteren kişilerin kızdığı tek nokta ertesi günü kahkahalar atarak boy göstermen. Biz senin samimiyetsizliğine kızdık. Açılışa da gitmeyiverseydin?

O EV HİÇ UĞUR GETİRMEDİ

O çiftlik evi Tuğba Özay’a yaramadı

Manavgat’ta çıkan yangının Tuğba Özay'ın çiftliğine de sıçrama riski vardı. Neyse ki müdahale edildi. O çiftlik evi Tuğba Özay’a pek uğurlu gelmedi gibi…. Özay ve ailesinin çok sevdiği o çiftlik, yıllar içerisinde çok badireler atlattı.

Haberin Devamı

YIL: 2007

2007 yılının Temmuz ayında o bölgede yine bir yangın felaketi yaşanmıştı. Tuğba Özay'ın çiftliğine de sıçramıştı. Büyük çapta maddi zarar meydana gelmişti, çiftliğin dış cephesi yanmıştı.

YIL: 2009

Tuğba Özay’ın çiftliğini fırtına vurmuştu. 2009 yılında Manavgat’taki şiddetli fırtınada Özay’ın çiftliğinin panjurları uçmuştu. Evinin girişini de su basmıştı. Bahçesindeki ağaçlar devrilmiş, büyük bir felaketten dönülmüştü.

YIL: 2015

Manavgat’ta yine bir yangın çıkmış, 5 dönümlük arsa zarar görmüştü. Yangın, o zamanlar Tuğba Özay'ın anne ve babasının kaldığı çiftliğe kadar yakınlaşmıştı. Çiftlikteki görevliler de yangına müdahale etmiş, çiftliğe ulaşmasına ramak kala söndürülmüştü.

BODRUM YANARKEN…

Süreyya Yalçın dumana karşı poz veriyordu. Evet şaka değil. Bodrum alev alev yanarken, Süreyya Yalçın teknesinde dumanlara karşı poz verdi.

O çiftlik evi Tuğba Özay’a yaramadı

Herkes canla başla mücadele verirken, binlerce canlıyı kaybetmişken, Süreyya Yalçın hiç utanmadan bu pozları paylaştı. Hanım efendi çok fazla tepki gelmiş olacak ki pozlarını hemen sildi ve yangın paylaşımı yaptı. “Rabbim herkesi korusun, yardımcısı olsun” yazdı. Şovu kes.

Haberin Devamı

ŞEYMA SUBAŞI

Bir diğer tepki çeken isim de Şeyma Subaşı oldu. “Benim artık Türkiye ile alakam yok” diyen Şeyma Subaşı, sevgilisiyle Bodrum’a geldi. Yangınlar devam ederken, boy boy keyif fotoğrafları paylaştı. Sonrasında açıklama yaptı: Ülkemiz yanarken teknede eğlendiğim haberleri asılsızdır.

Tamam tamam... Ye, iç, eğlen… Sana kimsenin bir şey dediği yok. Ama pozlarını da sonra paylaşıver?

O çiftlik evi Tuğba Özay’a yaramadı

Sıradaki haber yükleniyor...
holder