Doç. Dr. Gökçen Erdoğan Türk kadınları +18 filmleri seviyor mu?
HABERİ PAYLAŞ

Türk kadınları +18 filmleri seviyor mu?

Türkiye’de erkeklerin yetişkin filmlere karşı ilgisi hep bilinir de kadınların ilgisi merak konusudur. Öncelikle belirtmeliyim ki; +18 film başka, erotik film başka. Ve bunu bilmemek anlam karmaşasına neden oluyor. Kadınların 'sert film' olarak değerlendirdiği biraz daha katı, haşin ve kadının yapması mümkün olmayan sahnelerin çok olduğu filmlere '+18 filmler' diyoruz. Kadınlar daha erotik filmlerden hoşlanıyor. Yumuşak geçişler, romantizm, duygusal sahneler sonrasında cinsellik tatlı gelirken, her sahnede penis, vajina, zenci, grup elbette itici geliyor kadınlara. Bundan hoşlananlar da var fakat genele vurmak gerekirse, kadınlar duygusal yanları olan erotik filmleri seviyor ve +18 filmlere biraz uzaklar. Fakat filmle tahrik ülkemizde kadınları harekete geçirme yöntemlerinin başında. Hele de 40-45 yaş monotonluğuna geçmiş orta yaş kadınları için birebir uyarıcı.

Haberin Devamı

Türk kadınları +18 filmleri seviyor mu

Özetlemek gerekirse; Türk kadınları, kendilerini büyük bir rekabet içinde görmeyecekleri, taklit etmekte zorlanmayacakları ve duygusal bir yan da bulabilecekleri erotizm dozundan ve erotik eserlerden hoşlanıyorlar. Diğer filmlerin de kadınlar için bir cazibesi var elbette; onu merak etmeyi, ucundan bakmayı, kıyısından yakalamayı bir heyecan malzemesi haline getiriyorlar. Yani partnerlerinin izlemesinden rahatsızlık duymaz ama izlemeleri için baskı yapılırsa bunu kaldıramazlar. Hatta ufak dersler ve taklitlerle kadınları epey tahrik edebilirsiniz bile. Ama birebir aynı şeyleri talep etmeniz ya da uygulamanız onları korkutacaktır.

+18 filmleri seven erkeklere tavsiyeler

Türk kadınları +18 filmleri seviyor mu

Bu filmleri seviyor ve partnerinizin de sevmesini istiyorsanız, hatta bu filmleri yol gösterici olarak kullanmayı ve yatak odalarınızda yansımalarını görmek istiyorsanız partneriniz olan kadına biraz zaman tanıyın. Bir alıştırma süreci gibi düşünebilirsiniz. Dozunu artırarak, olaya ısınmasını sağlayarak ya da kendisini çok eksik hissettirecek iddialı filmlerden, artistlerden kaçarak izler ve izletirseniz alışmasını sağlayabilirsiniz. Ayrıca size önemli bir tavsiye; filmdeki kadın gibi olmasını istemek yerine filmdeki adam gibi olmanızı ister mi, ona odaklanın. Çünkü kadınlar bu filmlerin kendileri gelişsin diye değil, daha fazla tatmin edilsin diye izlenmesini daha çok isterler. “Sana bunu yapmamı ister misin?”, “Biz de deneyelim mi, belki de seversin” gibi onu odakta tutacak öneri cümleleriyle işi kolaylaştırabilirsiniz.

Haberin Devamı
Sıradaki haber yükleniyor...
holder