Gözde Hatunoğlu 2021'in ilk festivali 'Milyonfest Online' başlıyor
HABERİ PAYLAŞ

2021'in ilk festivali 'Milyonfest Online' başlıyor

2021 yılının ilk müzik festivali ‘Milyonfest Online’, 14-18 Ocak tarihleri arasında online etkinlik ve gösteri platformu Sosyo’da gerçekleşecek. Beş gün boyunca canlı yayınlanacak festivalde 15 sanatçı sahne alacak. Tek konser 10 lira, günlük 20 lira, kombine 50 liradan satışa çıkan biletler, App Store ve Google Play’den ücretsiz indirilebilen Sosyo uygulamasından alınabilecek.

2021in ilk festivali Milyonfest Online başlıyor

İŞTE PROGRAM

14 OCAK PERŞEMBE

Sertab Erener, Ceza, Can Bonomo

15 OCAK CUMA

Athena, Adamlar, Sena Şener

16 OCAK CUMARTESİ

MFÖ, Manga, Pamela

Haberin Devamı

17 OCAK PAZAR

Duman, Cem Adrian, Ceylan Ertem

18 OCAK PAZARTESİ

Pentagram, Pinhani, Fatma Turgut

İş Sanat’ta Trio Patara konseri

İş Sanat’ın klasik müzik konserleri Trio Patara ile devam ediyor. Lelya Bayramoğulları (flüt), Aslıhan Güngör (arp) ve Nurdan Küçükekmekçi’nin (soprano) 2020 yılında kurduğu topluluk Gabriel Fauré’den Aşık Veysel’e uzanan çok özel bir repertuvarla 8 Ocak akşamı sanatseverlerin karşısına çıktı. Trio Patara konseri İş Sanat’ın sosyal medya hesaplarında ve internet sitesinde yayınlandı. Etkinlik sezon boyunca ücretsiz izlenebilir.

‘DJ Cüneyt Kurt ile Laguna Lounge’ Number One’da başlıyor

‘DJ Cüneyt Kurt ile Laguna Lounge’ programı 8 Ocak Cuma akşamından itibaren her cuma ve cumartesi Number One’da olacak. Jazzy grove, soulful, disco ve house tarzlarına hakim olan Kurt’u, cuma günü saat 22.00-00.00 arası Number One TV’de, cumartesi günü ise saat 18.00-20.00 arasında 102.4 Number One FM’de dinlemek mümkün.

‘GAGA’ Türkiye’de ilk defa çevrimiçi!

MDTistanbul&Beyhan Murphy ile İstanbul İsrail Konsolosluğu işbirliğinde, Türkiye’de ilk defa çevrimiçi Gaga dersleri gerçekleşiyor. Gaga; Batsheva Dans Topluluğu’nun eski artistik direktörü olan ünlü koreograf Ohad Naharin tarafından geliştirilmiş bir hareket lisanı. Dersler, Gaga eğitmenleri; Guy Shomroni, Beatrice Larriveé, Rani Lebzelter ve Hillel Kogan tarafından verilecek. 9-10 Ocak ile 16-17 Ocak’ta Zoom üzerinden yapılacak olan atölyeler; profesyonel dansçılar için Gaga/dancers (45 dk.) ve herkese açık olan Gaga/people (30 dk.) şeklinde iki ayrı grupla gerçekleşecek.

Pınar Tınç’tan ‘Yuvaya Dönüş’

Ressam Pınar Tınç, pandemi sürecinde herkesin evde olduğu dönemde ürettiği yeni eserlerini ‘Home Coming-Yuvaya Dönüş’ sergisiyle gün yüzüne çıkartıyor. Sergi, sanatçının Hint Okyanusu’ndaki La Réunion adasında geçirdiği beş yıldan sonra Türkiye’ye dönüşünü merkeze alıyor. ‘Home Coming’ sergisi, 14 Ocak- 14 Şubat tarihleri arasında Arnavutköy Art Gallery Istanbul’da sanatseverlerle buluşacak.

Haberin Devamı

HAFTANIN KİTAPLARI

‘‘Kişiliğin Kaderin Mi?’

Psikolog Pınar Maro’nun insan ruhunun derinliklerine odaklanan ikinci kitabı ‘Kişiliğin Kaderin Mi?’ üçüncü baskısını yaptı. Kitap, kendisiyle ve çevresiyle olan ilişkilerine daha yakından bakmak isteyenler için farkındalık kapılarını bir daha kapanmamak üzere açıyor.

Çocuklar kendi hikayelerini tasarlasın

Yaratıcı Okuma ve Drama Eğitmeni Çiğdem Odabaşı, yeni yılda çocukları kitaplarla keyifli bir başlangıç yapmaya davet ediyor. Kitapların içindeki hikayelerden yola çıkarak oluşturulan yaratıcı oyunlarla çocuklar, kendi hikayelerini tasarlıyor. Odabaşı’nın YKY’nin Doğan Kardeş kitaplığından seçtiği ‘Baloncuk Makinesi’ ve ‘Uykucular ve Kakaocular Ülkesi’ kitapları yaratıcı oyunlarla dolu.

Haberin Devamı

‘Anlam’ nedir?

Oxford Üniversitesi profesörlerinden Paul Elbourn’un kaleme aldığı ‘Anlam: Anlambilime Giriş’ kitabı; ‘Anlam nedir?’, ‘Zihnimizdeki kelime açıklamaları ne kadar doğrudur?’, ‘Basit bir kelimenin anlamını sorduğunuzda, iki kişinin vereceği cevap aynı mı olur?’, ‘Sözlüklerin bize verdiği tanımlar kesinlikle doğru mudur?’, ‘Bir kelimenin anlamı her zaman, her yerde ve herkes için aynı mıdır?’ gibi soruların cevaplarını veriyor. ‘Anlam: Anlambilime Giriş’, The Kitap Yayınları etiketiyle raflarda yerini aldı.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder