Gözde Hatunoğlu 29 Haziran 2019 Ajandamania
HABERİ PAYLAŞ

29 Haziran 2019 Ajandamania

29 Haziran 2019 kültür sanat ajandası. Etkinlik, konser, söyleşi, festivaller ve daha birçok şey...

ÇOCUKLARA TİYATRO MÜZESİNDE YAZ ATÖLYESİ

Haziran sonunda başlayan ve 27 Temmuz’a kadar sürecek olan yaz atölyeleri Türvak Sinema Tiyatro Müzesi’nde çocukları ağırlayacak. Karagöz’den masal anlatıcılığına, kitap tasarlamaktan tiyatro kostümlerine kadar birçok eğlenceli konuda atölyelerin düzenleneceği yaz programında çocuklar yaz sıcağından kaçarken bir yandan da sanat sevgisini yaşayacaklar. 7-14 yaş arası tüm çocuklar bu atölyelere katılabilir!

Haberin Devamı

29 Haziran 2019 Ajandamania

İKSV İSTANBUL CAZ FESTİVALİ BAŞLIYOR, CAZIN DEVLERİ ŞEHRE GELİYOR!

Bu yıl 26.sı düzenlenen İstanbul Caz Festivali, caz müziğinin önde gelen isimlerini ağırlıyor. Snarky Puppy 9 Temmuz, Kamasi Washington 10 Temmuz ve Joss Stone 11 Temmuz’da caz severlerle buluşmaya hazırlanıyor. 300’ü aşkın yerli ve yabancı sanatçıyı ağırlayacak İstanbul Caz Festivali’nde ücretsiz Parklarda Caz konserlerinin yanı sıra çok sevilen ve özlenen Caz Vapuru da yer alıyor. 29 Haziran-18 Temmuz tarihleri arasında gerçekleşecek festivalle ilgili tüm etkinlik bilgilerine caz.iksv.org adresinden ulaşabilirsiniz.

29 Haziran 2019 Ajandamania

OPETH ROCK OFF 2019’A KONUK OLUYOR

Türkiye’nin önemli rock/metal festivallerinden Rock Off, geçen yıl ara verdiği serüvenine bu yıl devam ediyor ve çok sevilen metal grubu Opeth’i İstanbul’a getiriyor. Türkiye’nin en özel gruplarından Pentagram’ın da 30. yılı şerefine katılacağı bu tek günlük şahane festival 6 Temmuz’da Parkorman’da.

29 Haziran 2019 Ajandamania

YAZIN KEYFİ FERİYE’DE AÇIK HAVA SİNEMASIYLA YAŞANACAK

Geçmiş yılların çok sevilen, yaz günlerinde tüm ailelerin birlikte film izleme keyfi yaşadığı Açıkhava sineması kültürü günümüzde tekrar popülerleşmeye başlıyor. İstanbul’un en güzel manzaralarından birine sahip, Boğaz kıyısındaki Feriye de bu yaza açık hava sineması gösterimleriyle keyif katmaya geliyor. İlk gösterim 7 Temmuz saat 21.00’de efsane film Grease olacak. Üstelik alacağınız biletlere yiyecek ve içecekleriniz de dahil…

29 Haziran 2019 Ajandamania

!F ULUSAL YARIŞMA’NIN JÜRİ BAŞKANI EZEL AKAY OLDU

Haberin Devamı

Bu yıl 13-22 Eylül tarihleri arasında düzenlenecek !f İstanbul Bağımsız Filmler Festivali’nin, !f Ulusal yarışmasının jüri başkanı belli oldu. Bu yıl ilk kez gerçekleşecek !f Ulusal’ın jüri başkanlığı ünlü yönetmen Ezel Akay’a emanet. Bağımsız filmleri ve özgün anlatımları destekleyen !f Ulusal Yarışma’ya tüm sinemacılar 30 Haziran’a kadar başvurabilir.

29 Haziran 2019 Ajandamania

Sıradaki haber yükleniyor...
holder