Gözde Hatunoğlu 30. İstanbul Caz Festivali için tek bilet, 3 etkinlik, 10 konser!
HABERİ PAYLAŞ

30. İstanbul Caz Festivali için tek bilet, 3 etkinlik, 10 konser!

30. İstanbul Caz Festivali’nin heyecan verici Parkorman konserlerinde 8, 9 ve 12 Temmuz’da The Lumineers, Morcheeba, Kovacs, Alfa Mist, Riff Cohen & amp, Okay Temiz, Adamlar gibi birçok isim var. Avantajlı dönem kombine biletleri Passo’da.

BU SERGİ UMUT VE GÜVEN İÇİN

İyilik İçin Sanat Derneği, Hatay’da yürüttüğü ‘Kadın ve Çocuk Dostu Alanlar’ projesi yararına İBB Kültür AŞ iş birliği ve Prof. Dr. Marcus Graf küratörlüğünde ‘Umut ve Güven’ sergisi düzenliyor. Taksim Metro İstasyonu -1. katta yer alan Taksim Sanat’taki sergi, 2 Temmuz’a kadar görülebilir.

Haberin Devamı

TARİHİN İLK KOMİK OPERASI KADIKÖY’DE!

Türkiye’nin ilk oda operası olan Brooklyn Chamber Opera tarafından sahnelenen ‘La Serva Padrona’, All Saints Moda Kilisesi’nde seyirci karşısına çıkıyor. Giovanni Battista Pergolesi tarafından bestelenen eser ‘komik opera’ türünün tarihteki ilk örneği. 18 Mayıs ve 1 Haziran’da gerçekleşecek performansların biletleriyse Biletinial’da satışta.

KENDİNE HAS BABYLON SOUNDGARDEN GELİYOR

Kendine Has’ın sunduğu Babylon Soundgarden, 24- 25 Haziran’da yeniden Yapı Kredi bomontiada’da gerçekleşiyor. İki güne yayılacak festivalde Athena, Melike Şahin, Can Bonomo, Islandman, Aga B gibi isimler yer alacak. Biletler Biletix ve Mobilet’te.

HAFTANIN KİTAPLARI

AŞKIN DÖRT HALİ

Azra, Peri, Şevval ve Yasemin… Hırs, korku, suçluluk ve bencillik gibi duyguların gölgesinde gerçek aşkı tanıyamamış dört genç kadın… Bu kadınların 90’lar İstanbul’unda yaşadıkları acılar, karşılaştıkları zorluklar ve hayatlarına değen yanlış erkekler yüzünden uğradıkları hayal kırıklıkları ile mücadelesi anlatılıyor.

ÖTEKI ŞEYLERİN TARİHİ

‘Adsız Roman: 1864 Çerkes Sürgünü ve Soykırımı’ kitabıyla tanıdığımız Sema Soykan, bu kez uzun yıllara yayılan titiz araştırmalarıyla biriktirdiği bilgileri paylaşıyor. Soykan ‘Öteki Şeylerin Tarihi’nde atasözleri ve deyimlerin çıkış noktalarına mercek tutarken, tarihi olayların ve de anlam kaybına uğrayan kelimelerin serüvenlerini de anlatıyor.

GÜNEŞ BATARKEN

Osamu Dazai, 2. Dünya Savaşı sonrası Japonyası’ndaki kültürel yıkımın toplumsal izdüşümünü ve bireyin kalabalıklar karşısında giderek yabancılaşarak insani değerlerini yitirişini ustalıkla işliyor. Çok okunan eserlere imza atan yazarın bu romanı okunmalı.

Haberin Devamı
Sıradaki haber yükleniyor...
holder