Gözde Hatunoğlu 90'lardaki partileri özleyenler toplanın!
HABERİ PAYLAŞ

90'lardaki partileri özleyenler toplanın!

DJ setinin yanı sıra elektro gitar, bas gitar, ud, keytar, bateri, klarnet, akustik gitar ve saz gibi enstrümanları sahnede canlı olarak çalan DJ Ali Taş, pandemi döneminde mekanların kapalı olması nedeniyle konserlerine ‘Online 90’lar Partileri’ olarak devam ediyor. DJ Ali Taş'ın online düzenleyeceği konserler 1 Mayıs’ta Pikap Çorlu ve 02 Mayıs’ta Pikap Tekirdağ ile ortak yayın olarak gerçekleşecek. 15 Mayıs tarihlerinde ise müzisyen, kendi instagram sayfasında düzenleyeceği konserle sevenleriyle buluşacak.

Haberin Devamı

90lardaki partileri özleyenler toplanın

Emre Güler yeni şarkısı için gün sayıyor

Emre Güler, bugünlerde yeni yayınlayacağı şarkısı 'Gömülcekadam' ın kayıtları için stüdyoya girmeye hazırlanıyor. Şarkılarında, kendinden ve çevresinde olan bitenden izler olduğunu belirten Emre, şarkı yazmanın kendisine ve hayata dair bir günlük tutmak gibi geldiğini ve üretmeye devam edeceğini belirtiyor.

Derya Uluğ iki yıl sonra geri döndü

Derya Uluğ, iki yıllık bir aradan sonra yeni bir şarkıyla sevenlerinin karşısına çıktı. Sözü ve müziği Emrah Karakuyu, aranjesi ise Ozan Bayraşa ve Asil Gök imzalı ‘Kanunlar Gibi’ şarkısına Aytekin Yalçın yönetmenliğinde klip çekildi Şarkı, DMC etiketi ile tüm dijital platformlarda yerini aldı.

90lardaki partileri özleyenler toplanın

Zorlu PSM’de bu hafta

Zorlu PSM, hem PSM Online üzerinden hem de Zorlu PSM YouTube kanalından hayata geçirdiği dijital içerikleriyle sanatseverlere ulaşmayı sürdürüyor. ‘İbrahim Selim ile Bu Gece’ 3 Mayıs Pazartesi ücretli olarak yayınlanacak. ‘Sazla Caz Buluşuyor: Şenay Lambaoğlu & İsmail Tunçbilek’ performansları ise 5 Mayıs’ta ücretsiz olarak izleyiciyle buluşacak. ‘Bir Masada Oturduk’ ve ‘Sahne Tozu Yutanlar’ programları da sanatseverlerle buluşmaya devam edecek.

90lardaki partileri özleyenler toplanın

Birbirine aşık iki insan ve İstanbul’da 24 saat

Türkiye’nin yeni nesil dijital içerik platformu GAİN’den yeni bir aşk hikayesi izleyiciyle buluşuyor. İstanbul’da yalnızca 24 saatleri olan iki sevgili Sinan ve Sinem’in hikayesine odaklanan ‘Bizi Ayıran Çizgi’nin başrollerinde Hazal Subaşı ve Ozan Dolunay yer alıyor. Sinem, İstanbul’da yaşanan bir terör saldırısı sonucu hayatını kaybeder. Sinem’in ölüm haberini almasıyla birlikte günden güne hayatla ve gerçekle bağı kopmaya başlayan Sinan, Sinem’le kendisini ayıran çizgiye geri dönmeli ve Sinem'i kurtarmalıdır.

Haberin Devamı

90lardaki partileri özleyenler toplanın

Akbank Caz Festivali 30 yaşında!

Bugüne kadar 5 binin üzerinde uluslararası ve Türk caz sanatçısını ağırlayan ve 773 konser, 1000 atölye ve 100’ün üzerinde söyleşi ile 500 binin üzerinde izleyiciye ulaşan Akbank Caz Festivali’nin, 30. yılına özel olarak oluşturulan albümün hazırlık sürecini içeren arşiv niteliğindeki belgesel, 30 Nisan Dünya Caz Günü’nde sanatseverlerle buluşuyor. Organizasyonu ve içerik programlaması Pozitif iş birliğiyle gerçekleştirilen, ‘Dün, Bugün, Yarın’ adını taşıyan belgesel, Akbank Sanat’ın YouTube kanalında yayında.

90lardaki partileri özleyenler toplanın

Sıradaki haber yükleniyor...
holder