Gözde Hatunoğlu Açık havada 90'lar Türkçe pop coşkusu
HABERİ PAYLAŞ

Açık havada 90'lar Türkçe pop coşkusu

Zorlu PSM’de bu hafta boyunca başarılı müzisyenlerin açık havadaki konserleri ve DJ setleriyle iş çıkışında hem yorgunluk atıp hem de dans edebilirsiniz. PSM bünyesindeki Vestel Amfi’de 1-5 Ağustos arası hem konserler hem de DJ setleri ücretsiz olarak müzik severlerle buluşacak.

CASA BOTTER’DE LOZAN SERGİSİ

Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluş sürecindeki en önemli aşamalardan biri olan Lozan Barış Antlaşması sürecini dönem fotoğrafları ve belgeleri eşliğinde anlatan ‘Lozan 1923/Yüzyıl Önceki Başlangıç’ sergisi İstiklal’in yeni sanat merkezi Casa Botter Sanat ve Tasarım Merkezi’nde açıldı. Sergi, 30 Ekim’e kadar açık olacak.

Haberin Devamı

AKUSTİK NAZAN ÖNCEL 11 AĞUSTOS’TA GELİYOR!

KüçükÇiftlik Park’ın yeşil yüzü KüçükÇiftlik Bahçe’de düzenlenen Yüzdeyüz Akustik konserlerinde, müzik tarihine adını altın harflerle yazdıran Nazan Öncel, 11 Ağustos’ta sahne alacak. Biletler Biletix’te, Bubilet’te ve KüçükÇiftlik Park gişesinde.

BALE FESTİVALİNE DAVETLİSİNİZ

20’nci Uluslararası Bodrum Bale Festivali, bu yıl 5-17 Ağustos tarihleri arasında gerçekleşecek. Devlet Opera ve Balesi’nin 4 eserinin yanı sıra yabancı konuk toplulukların sahneleyecekleri 2 performansla birlikte toplam 6 eserin yer aldığı festivalin biletleri Biletinial’da.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder