Gözde Hatunoğlu Ankara Uluslararası Komedi Festivali başlıyor
HABERİ PAYLAŞ

Ankara Uluslararası Komedi Festivali başlıyor

19 Ekim 2019 haftası kültür sanat ajandası. Etkinlik, konser, söyleşi, festivaller ve daha birçok şey...


Ankara Uluslararası Komedi Festivali başlıyor

Türkiye’nin ilk komedi festivali olan ve 2015 yılından bu yana aralıksız düzenlenen “5. Ankara Uluslararası Komedi Festivali” 1-17 Kasım tarihleri arası gerçekleşecek. Cem Yılmaz, Ferhan Şensoy, Alpay Erdem, Mahşer-i Cümbüş, Vedat Özdemiroğlu, Yıldıray Şahinler, Zafer Algöz, Hayrettin, Can Yılmaz ve Erkan Can gibi isimlerin katılacağı festivalin sanat yönetmeni Vedat Özdemiroğlu. Festival programı www.ankarakomedifestivali.com.tr adresinden, etkinlik biletlerine ise Biletix, Dost Kitabevi Şubeleri ve etkinlik gişelerinden sağlanabilir.

Haberin Devamı

Ankara Uluslararası Komedi Festivali başlıyor


STK’lar çevre için bir araya geliyor

Eko Öğrenci Hareketi, Kadıköy Belediyesi, Marmara Hukuk Derneği ve TAK Kadıköy Çevrecilik Festivali için bir araya geliyor. 31 Ekim-3 Kasım arasında gerçekleşecek etkinliklerde hayvan hakları, çevre hukuku, veganizm, ekofeminizm, doğa bilimleri ve hayvanlarla dayanışma gibi konular ele alınacak. Etkinlikler TAK Kadıköy’de.


Ankara Uluslararası Komedi Festivali başlıyor


Cumhuriyet Bayramı’na görkemli kutlamalar

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı tüm yurtta yine coşkuyla kutlanacak. En kapsamlı kutlamalardan biri de Şişli Belediyesi tarafından düzenleniyor ve dört güne yayılıyor. 26-29 Ekim arasında dört güne yayılacak kutlamalarda Metin Özülkü ve Orkestrası, Sibel Alaş, Jale, Faruk Demir ve Ceza’nın konserleri ve 29 Ekim akşamı Teoman konseri gerçekleştirilecek. Konserler dışında sokak lezzetleri, sokak müziği, atölye çalışmaları, spor ve sağlıklı yaşam aktivitelerinin de yer alacağı tüm etkinlikler Maçka Demokrasi Parkı’nda ve ücretsiz.

Ankara Uluslararası Komedi Festivali başlıyor


DasDas’tan beklenen prömiyer

DasDas prodüksiyonu yeni oyunu ‘Vahşet Tanrısı’ bu akşam prömiyer yapıyor. Celal Kadri Kınoğlu’nun yönettiği, ödüllü ‘Vahşet Tanrısı’nın oyuncu kadrosunda Binnur Kaya, Güven Kıraç, Levent Ülgen ve Tilbe Saran gibi isimler var. ‘Vahşet Tanrısı’ prömiyerinin hemen ardından 29 ve 30 Ekim akşamları yeniden DasDas Sahne’de olacak. Geçtiğimiz günlerde prömiyerini yapan ‘Evlat’ oyunu da, 31 Ekim akşamı DasDas Sahne’de ilk kez tiyatro severlerle buluşacak. İbrahim Çiçek rejisiyle sahnelenen, Hira Tekindor’un çevirisini üstlendiği oyunda; Onur Saylak, Cem Yiğit Üzümoğlu, Sezin Akbaşoğulları, Şükran Ovalı, Esra Bağışgil ve Burakcan Doğan başrollerde yer alıyor.

Haberin Devamı

Ankara Uluslararası Komedi Festivali başlıyor


Ankara’da konser rüzgârı esecek

Başkent müziğin dev isimlerini ağırlamaya hazırlanıyor. Kerki Solfej’in düzenlediği Ankara Congresium konserleri 8 Kasım’da Sertab Erener’le başlayacak ve 14 Aralık’ta Sıla ile sona erecek. Sertab Erener, Mor ve Ötesi Senfonik, Mabel Matiz, Zülfü Livaneli ile Sevdalım Hayat, Erol Evgin ve Sıla’yı bir araya getirecek konserlerin biletleri Biletix’te…

Ankara Uluslararası Komedi Festivali başlıyor


Gedik Flarmoni sezonu CRR’de açıyor

Gedik Filarmoni Orkestrası geçen mayıs ayında gerçekleştirdiği tanıtım konserinin ardından 2019 - 2020 konser sezonunu görkemli bir program ile CRR Konser salonunda açıyor. Gedik Sanat, sezon açılış konserinde İBB Kültür A.Ş. ortaklığıyla 30 Ekim Çarşamba akşamı İstanbullu sanatseverlerin karşısında olacak. Liszt Ödülü sahibi Piyanist Nino Gvetadze, açılış konserinde piyanonun başında yer alacak. Konserde Ulvi Cemal Erkin’in Piyano Konçertosu ve Nikolay Rimsky Korsakov, “ Şehrazad “ Senfonik Şiir’i icra edilirken Onur Türkmen’den “ Gel “ adlı eser de dünya prömiyerini gerçekleştirecek.

Haberin Devamı

Ankara Uluslararası Komedi Festivali başlıyor

Müzik direktörlüğünü ve orkestra şefliğini genç kuşağın en önemli isimlerinden Cemi’i Can Deliorman’ın yaptığı Gedik Filarmoni Orkestrası 2019 - 2020 konser sezonu boyunca İstanbul’un birçok farklı mekânında dinleyici ile buluşacak.


SİNEMA

Haftanın Filmi: Cinayet Süsü

Ali Atay ilk yönetmenlik denemesi Limonata ile eleştirmenlerden geçer not almış ve oyunculuk kariyerindeki başarısının yanına yönetmenlik payesini de eklemişti. Geçen yıl vizyona giren ve tüm Türkiye’yi kahkahaya boğan Ölümlü Dünya çok beğenilince üzerinden çok zaman geçmeden aynı ekip-üstelik katkılarla birlikte- yeniden karşımıza çıkıyor. Dün seyirciyle buluşan Cinayet Süsü polisiye bir hikâyeyle komedi unsurlarını birleştirirken Uğur Yücel, Binnur Kaya, Cengiz Bozkurt, Feyyaz Yiğit gibi isimleri de başrollere taşıyor.

Ankara Uluslararası Komedi Festivali başlıyor

Cinayet Süsü, gizemli bir seri katil vakasını çözmeye çalışan cinayet büro ekibinin maceralarını konu ediyor. Başkomiser Emin, komiser Salih, komiser Asuman ve komiser yardımcısı Alaattin'den oluşan Cinayet Büro ekibi karşılarına çıkan tuhaf seri cinayetleri çözmek için çabalarken sonuca bir türlü ulaşamayınca işler sarpa sarıyor ve olanlar oluyor. Ölümlü Dünya’yı sevdiyseniz Cinayet Süsü’nü de kaçırmayın deriz!

Sıradaki haber yükleniyor...
holder