Gözde Hatunoğlu Annenizle izleyeceğiniz filmler
HABERİ PAYLAŞ

Annenizle izleyeceğiniz filmler

Tüm aile hep birlikte ama en çok da annenizle birlikte izleyebileceğiniz özel filmler de bizden size ‘Anneler Günü’ hediyesi olsun. Hepsi elbet bir güne sığmaz, tıpkı annelerimize duyduğumuz sevgi gibi… Bu kez mısırları patlatma sırası evlatlarda, şimdiden iyi seyirler.

LADY BIRD / UĞUR BÖCEĞİ (2017)

Çağımızın en yetenekli oyuncu ve yönetmenlerinden Greta Gerwig’in hem yazıp hem de yönettiği ‘Lady Bird’, hayli gerçek ama bir o kadar da eğlenceli bir büyüme hikayesi.

Annenizle izleyeceğiniz filmler

Annenize ne kadar benziyorsunuz? Peki benzememek isterseniz bunu başarabilir misiniz? Cevapları bu filmde.

Haberin Devamı

BAD MOMS / EYVAH ANNEM DAĞITTI! (2016)

Mila Kunis, Kristen Bell ve Kathryn Hahn gibi yetenekli oyuncuların başrolünde yer aldığı bu çılgın komedi, omuzlarına yüklenen ‘mükemmel anne olma baskısı’ yüzünden gerçekten de dağıtmanın eşiğine gelen üç kadının, çılgın “İmdat” çığlığının film haline getirilmiş hikayesi.

Annenizle izleyeceğiniz filmler

INSIDE OUT / TERS YÜZ (2015)

Son yılların en başarılı animasyonlarından biri olarak öne çıkan ‘Inside Out’, seyircisini küçük Riley’nin zihninin içinde yaşayan neşe, korku, öfke, nefret ve üzüntüyle tanıştırıyor. Ergenlik günlerini yaşayan ve ailesiyle birlikte, alıştığı evinden taşınıp yeni bir hayata başlayan Riley için her şey kabusa döner. Bize de bu macerayı keyifle izlemek düşer!

TERMINATOR 2: JUDGMENT DAY / TERMİNATÖR 2: MAHŞER GÜNÜ (1991)

Şimdi “Bu filmin Anneler Günü ile ne ilgisi var?” diyebilirsiniz ama sinema tarihine adını altın harflerle yazdıran bu efsane bilim kurgu filminin temelinde, oğlunu kurtarmak için tüm dünyayı, içindeki her şeyle birlikte yok etmeye kararlı bir annenin kahramanlığı yatıyor.

Annenizle izleyeceğiniz filmler

Sarah Connor da gelmiş geçmiş en ‘havalı’ anneler arasında başı çekiyor.

THE SOUND OF MUSIC / NEŞELİ GÜNLER (1965)

İşte gerçek bir Hollywood klasiği! Neşeli ve hayat dolu Maria, bakıcı olarak, karısını yeni kaybetmiş, yedi çocuklu Kaptan Von Trapp’ın yanına gönderilir. Kaptan Trapp’ın çocuklarının haylazlığı yüzünden bütün bakıcılar bir süre sonra işi bırakmaktadırlar. Maria ise bu zorlu sınavdan başarıyla çıkıp herkesin kalbini kazanır. ‘En İyi Film’ dahil beş Oscar’lı bir şaheser.

Haberin Devamı

Annenizle izleyeceğiniz filmler

MRS. DOUBTFIRE / MÜTHİŞ DADI (1993)

“Evladım için hem ana hem de baba olurum” diyen bir babanın her şeyi göze alarak kadın kılığına girip onlara dadılık yapması perdeye sıcacık ve komik mi komik bir macera olarak yansıyor.

Annenizle izleyeceğiniz filmler

Aramızdan çok erken ayrılan efsane aktör Robin Williams ise tam anlamıyla döktürüyor.

ANA YURDU (2016)

Esra Bezen Bilgin’in mükemmel bir performansla çıtayı çok yükseğe taşıdığı, 2010’lar Türk sinemasına damga vuran ‘Ana Yurdu’, katıldığı festivallerde tüm ödülleri silip süpürmüştü. Boşandıktan sonra annesinin yanına giden bir kadının iç ve dış hesaplaşmalarını anlatan film, ‘art house’ sinemaseverlere hitap ediyor.

ANNELER GÜNÜ (1973)

Yeşilçam’ı da unutmadık elbette. Zeynep Değirmencioğlu, Ayten Gökçer ve Aytaç Arman’lı kadrosuyla gözünüzde yaş bırakmayacak, ismiyle müsemma, tam da bugüne yakışacak bir melodram… Yönetmen koltuğunda Yeşilçam’ın efsane ismi Aram Gülyüz oturuyor.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder