Gözde Hatunoğlu Bade’den yeni EP geldi
HABERİ PAYLAŞ

Bade’den yeni EP geldi

Kendine özgü tarzıyla dikkat çeken genç yetenek Bade, kendi adını taşıyan ilk EP’sini Doğulu Music etiketiyle dinleyicisine sundu. Dünya müziğinden esinlenerek hisleriyle hayallerini, İngilizce ile Türkçeyi harmanladığı ‘Bade’ isimli EP altı şarkıdan oluşuyor. Yurt dışında ses getiren ilk single’ı ‘Fragile’ da EP’de yer alıyor.

Nilüfer Caz Festivali’nde buluşalım

Bu yıl sekizincisi düzenlenen, müzikseverlerin heyecanla beklediği Nilüfer Caz Festivali, 9-20 Şubat’ta Bursa'da şehre yayılıyor. Festivalin bu seneki teması ‘Tahayyül’, genç nesillere hayal kurmayı hatırlatma fikri etrafına konumlanıyor. Birçok yerli ve yabancı müzisyenin konserlerinin yanı sıra, farklı disiplinlerden konuşmacıların katılımıyla gerçekleşecek ilham veren paneller ve çeşitli atölye çalışmaları bu senenin programında yer alıyor. Festivalin 14 Şubat Sevgililer Günü’ne özel bir programı da olacak. Takipte kalın.

Haberin Devamı

Bram Stoker’dan ‘Yedi Yıldız Taşı’

Kafka Kitap’ın, dünya edebiyatında iz bırakan yazarların Türkiye’de daha önce basılmamış önemli eserlerinden oluşan edebiyat serisi ‘Babil Ekspres’, dünyaca ünlü ‘Dracula’nın yazarı Bram Stoker’ın ‘Yedi Yıldız Taşı’yla devam ediyor. Eski Mısır kraliçesi Tera’nın mumyasını canlandırmak isteyen bir bilim insanının muhteşem bir mücevher bulmasıyla başlayan gizem, gerilim yüklü bir yolculuğa dönüşüyor. ‘Yedi Yıldız Taşı’, Babil Ekspres serisinin ikinci kitabı olarak raflarda ve internet sitelerinde yerini aldı.

Yetişkinler için sanat atölyesi

Arter’in sanatçı eşliğinde düzenlenen yetişkin atölyeleri, 7 Ocak Cumartesi günü saat 14.00’te, ‘Tekrar ve Soyutlama’ başlıklı atölye çalışmasıyla devam ediyor. Atölye, İnci Furni önderliğinde gerçekleşecek. Katılımcılar, uyku teması etrafında seçtikleri tek bir nesneyle aralarındaki ilişkiyi bu iki kavram üzerinden mercek altına alacaklar. Biletleri Arter’den temin edilebilirsiniz ya da 0212 708 58 01 numaralı telefondan ve ‘biletler@arter.org.tr’ adresi üzerinden rezervasyon yaptırabilirsiniz.

‘Semele Operası’ sizi bekliyor

Haberin Devamı

Ülkemizde ilk defa icra edilen ve devlet operaları haricinde sahnelenen ilk profesyonel opera temsili olan ‘Semele Operası’ ocakta da sahnelenmeye devam edecek. G. F. Handel tarafından bestelenen operada, orkestra şefliğini Paolo Villa, koro şefliğini Güliz Tekelioğlu üstlendi. Semele rolünü Tülay Uyar Hatip, Jüpiter rolünü Onur Turan’ın canlandırdığı temsil 17-19 Ocak, 22-23 Şubat tarihlerinde İstanbullu sanatseverlerle buluşmaya devam edecek.

Şevval Sam'dan yeni yıl sürprizi

Karadeniz türküleri, Türk sanat müziği eserleri ve arabesk şarkılara getirdiği kendine has yorumuyla büyük beğeni kazanan Şevval Sam, Bostancı Gösteri Merkezi’nde müzikseverlerle buluşuyor. 4 Şubat 2023 Cumartesi gecesi Vigor Sanat Organizasyonu ile gerçekleşecek konserde zengin bir repertuar var. Kaçırmayın!

Sıradaki haber yükleniyor...
holder