Gözde Hatunoğlu Bilim kurgu ve fantastik sevenlere
HABERİ PAYLAŞ

Bilim kurgu ve fantastik sevenlere

Evrensel Bilim Kurgu ve Fantastik Film Festivali; 26-29 Eylül tarihleri arasında sinemaseverlerle 2. kez buluşuyor. Festival’in ‘Ulusal Senaryo Yarışması’ başvuruları 31 Temmuz’da bitecek. İsteyenler, senaryolarını, bir ön yazıyla info@us3f.com adresine iletebilirler.

ZUHAL OLCAY VE YENİ TÜRKÜ GELİYOR

KüçükÇiftlik Park’ta düzenlenen %100 Akustik konserleri, 14 Temmuz’da Yeni Türkü ve Zuhal Olcay ile devam ediyor! Sanatçıların sevilen şarkılarının akustik versiyonlarını seslendirecekleri konserlerinin biletleri Biletix’te, Bubilet’te ve KüçükÇiftlik Park gişesinde!

Haberin Devamı

30. İSTANBUL CAZ FESTİVALİ BAŞLIYOR

İstanbul Kültür Sanat Vakfı (İKSV) tarafından düzenlenen İstanbul Caz Festivali, 7-19 Temmuz tarihleri arasında, dopdolu bir programla 30. yaşını kutlayacak. 200’ü aşkın yerli ve yabancı sanatçıyı ağırlayacak festivalin biletleri Passo ve İKSV ana gişede.

KÜÇÜK PRENS SERGİSİ İLK KEZ TÜRKİYE’DE

Galataport İstanbul, Türkiye’de ilk kez düzenlenen ve eserin 80. yılına özel kurgulanan Küçük Prens Sergisi’ne ev sahipliği yapıyor. Küçük Prens’in yolculuğuna ilk defa bu kadar yakından eşlik etme fırsatı sizi bekliyor. Sergi 31 Ekim’e kadar açık.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder