Gözde Hatunoğlu Bodrum'da konser rüzgarı esecek
HABERİ PAYLAŞ

Bodrum'da konser rüzgarı esecek

Bodrum yarımadasının en özel noktalarından Yalıkavak’ta yeni açılan ve eğlencenin yönünü değiştirme vaadiyle sektöre hızlı bir giriş yapan Ruins Bodrum, fırtına gibi bir konser serisine hazırlanıyor. Esma Sultan Yalısı’na benzeyen taş binası ile misafirlerini büyüleyen mekanda 12 Temmuz’da Gioli & Assia, 22 Temmuz’da Unders ve 12 Ağustos’ta Christian Löffler sahne alacak.

Bodrumda konser rüzgarı esecek

DAMLA DURAKÇAY’LA DİSKOYA GİDİYORUZ

Damla Durakçay’ın son teklisi ‘Keyfin Bilir’ hem yazın getirdiği hafifliğin hem de yeni kısaçalarının habercisi oldu. Sanatçı pop, elektronik ve bas ritmlerini kullandığı, 70’lerin disko ruhunu günümüze taşıyan şarkısını GTR müzik etiketiyle tüm dijital platformlarda yayınladı.

Haberin Devamı

İSTANBUL PLACEBO’YA HAZIR!

Alternatif rock’ın son 25 yılına damga vuran gruplardan Placebo, 18 Temmuz’da PSM Loves Summer kapsamında dinleyicileriyle bir kez daha buluşmak için İstanbul’a geliyor. Brian Molko ve Stefan Olsdal tarafından kurulan Placebo, 7 stüdyo albümü yayınladı ve 13 milyonu aşkın albüm sattı. 8. stüdyo albümleri olan ‘Never Let Me Go’ ile dünya turnesine çıkan Placebo’yu canlı izlemek büyük bir keyif olacak.

Bodrumda konser rüzgarı esecek

BU YAZIN ŞARKISI BELLİ OLDU

‘Rampampam’ ile listeleri altüst eden Rumen şarkıcı Minelli ile elektronik müziğin yıldızı Fas asıllı DJ ve müzik prodüktörü R3HAB, ‘Deep Sea’ adını verdikleri iddialı çalışmalarını müzikseverlerle buluşturdu. “Şarkıyı tüm dünyayla buluşturmak için sabırsızlanıyoruz” diyen ikili yaz aylarına damgasını vuracağa benziyor. İkili, şarkının prömiyerini geçtiğimiz günlerde Romanya’nın başkenti Bükreş’te düzenlenen Saga Festival 2022’de gerçekleştirdikleri özel bir performans ile yaptı.

‘PİYANONUN HARİKA ÇOCUĞU’ GURURUMUZ OLDU

Yeteneğiyle hayran bırakan, ulusal ve uluslararası yarışmalarda kazandığı derecelerle ülkemizin gurur kaynaklarından olan İlyun Bürkev, bir büyük başarıya daha imza attı. Dünya çapında katılımın olduğu Mozarteum University of Salzburg Pre-College sınavında birinci olan Bürkev aynı zamanda dünyaca ünlü Profesör Pavel Gililov’un da kariyerindeki ilk Pre-College öğrencisi oldu.

Haberin Devamı

Bodrumda konser rüzgarı esecek

TUTKUNUN HEYKELTIRAŞI RODIN ANTALYA'DA

Dünyanın en büyük sanatçılarından biri olarak kabul edilen Fransız heykeltıraş Auguste Rodin’in eserleri, ‘Tutkunun Heykeltıraşı Rodin–Erbil Arkın Özel Koleksiyonu’ndan Bir Seçki’ adlı sergiyle Antalya Kültür Sanat’ta izleyiciyle buluşuyor. 31 Temmuz’a kadar sürecek sergi Rodin’in kariyeri boyunca dönüm noktalarını oluşturan birçok eseri barındırıyor. Yolunuz düşerse bu muhteşem heykelleri mutlaka görmelisiniz.

Bodrumda konser rüzgarı esecek

Sıradaki haber yükleniyor...
holder