Gözde Hatunoğlu Büyük Ev Ablukada, Volkswagen Arena’da
HABERİ PAYLAŞ

Büyük Ev Ablukada, Volkswagen Arena’da

5 Ekim 2019 haftası kültür sanat ajandası. Etkinlik, konser, söyleşi, festivaller ve daha birçok şey...

BÜYÜK EV ABLUKADA, VOLKSWAGEN ARENA’DA

Sahne enerjileri, alışılmışın dışında sound’ları ve ilginç şarkı sözleriyle kendine has bir hayran kitlesi oluşturan Büyük Ev Ablukada 19 Ekim’de Volkswagen Arena Sahnesi’nde olacak.

Büyük Ev Ablukada, Volkswagen Arena’da

Üstelik grup, izleyicileri için bu konsere özel sürprizler de hazırlıyor. Biletlerinizi şimdiden alın!

İŞ SANAT'IN 20. KONSER SEZONU BAŞLIYOR

20 yıldır kültür sanat dünyasının en önemli parçalarından biri olan, klasik müzikten caza, dünya müziğinden dans gösterilerine, yerli projelerden şiir dinletilerine ve çocuk oyunlarına uzanan pek çok etkinliğin yer aldığı programıyla tekrar karşımızda olan İş Sanat bu yıl da bomba gibi geliyor.

Haberin Devamı

Büyük Ev Ablukada, Volkswagen Arena’da

7 ay boyunca devam edecek program Borusan İstanbul Filarmoni Orkestrası’nın açılış konseriyle 14 Kasım’da başlayacak. Mezzo-soprano Vivica Genaux’dan, Özbek piyanist Behzod Abduraimov’a, China Moses’dan Tindersticks’e birçok dünyaca ünlü müzisyenin konuk olacağı yeni sezonun biletleri 8 Ekim’de satışa çıkacak.

ANTİK ROMAN' OKURLARIYLA BULUŞUYOR

Uğur Müldür, ilk romanıyla hem tarihçilerin hem edebiyatçıların ilgisini çekerken bir tartışmanın da kapısını aralıyor. Öyküler, “Nasıl uygar bir insan olunur?”, “Kimler barbardır?” sorularının altında insan, tarih ve kitap sevgisinin işlendiği ana temalardan oluşuyor. Uğur Müldür’ün okuyucularıyla buluşacağı imza günü bugün saat 15.00’te D&R Bodrum Midtown’da. Bodrumlular kaçırmasın!

Büyük Ev Ablukada, Volkswagen Arena’da

USTAOĞLU'NDAN SİNEMA ATÖLYESİ

Sinema Adası’nın düzenlediği ve hevesli sinemaseverleri sektörün usta isimleriyle buluşturacak olan 7. Sinema Atölyesi 23 Ekim’de başlıyor. Sekiz haftalık atölye, ödüllü yönetmen Yeşim Ustaoğlu, görüntü yönetmeni Ersin Gök ve yönetmen Ceylan Özgün Özçelik rehberliğinde gerçekleşecek. Atölyeye katılanlar kendi kısa 􀅆lmlerini de çekecekler.

Büyük Ev Ablukada, Volkswagen Arena’da

HAFTANIN FİLMİ: JOKER

Anti kahramanlar geliyor kaçın!

Büyük Ev Ablukada, Volkswagen Arena’da

Batman çizgi roman evreninin bir parçası olan kötü adam Joker daha önce sinema filmlerine konu olmuş, yakın zamanlı sayılacak Batman uyarlamalarında karşımıza çıkmıştı. En çok akılda kalan Joker’ler 1989 versiyonunda Jack Nicholson tarafından canlandırılan ve 2008 yapımı Dark Knight filminde Heath Ledger’ın hayat verdiğiydi.

Haberin Devamı

2019 ise bize bambaşka bir ‘Joker’ filmi ve akıllara zarar bir Joker performansı sunuyor. Yönetmen Todd Phillips Joker rolünü usta oyuncu Joaquin Phoenix’e emanet ediyor ve belki de kendi kariyeri adına en doğru kararı vermiş oluyor. Çünkü ‘Joker’ filmini sevseniz de sevmeseniz de Joaquin Phoenix tarihe geçecek bir oyunculukla adeta yıldız gibi parlıyor. ‘Joker’in hikâyesi Batman külliyatını bilenler için tanıdık gelecektir.

Büyük Ev Ablukada, Volkswagen Arena’da

Ancak bu ‘Joker’, konuya biraz farklı bir noktadan yaklaşıyor ve günümüz dünyasında yaşanan korkunç kaosu, bu kaos içinde sarıldığımız yanlış seçilmiş kahramanları, şiddetin temelinde yatan sebepleri bir çizgi roman kahramanın portresiyle harika bir şekilde birleştiriyor.

Filmin hikâyesinden hiç bahsetmeyeceğim, çünkü hikâyeyi bilmeden izlendiğinde alınacak seyir zevkinin daha büyük olacağı aşikâr. Sadece Joaquin Phoenix’in hem inanılmaz bir kırılganlık hem de ihtişamlı bir güçle can verdiği Joker karakterinin iki saat boyunca sizi sürükleyeceğini, bir yandan rahatsız ederken bir yandan da derin düşüncelere savrulmanızı sağlayacağını söyleyebilirim. ‘Joker’ yılın en iyi filmi mi bilinmez. Ancak yılın en büyük sinema olaylarından biri olduğu ve Venedik’ten sonra Oscar yarışında da adından söz ettireceği çok belli.

Haberin Devamı
Sıradaki haber yükleniyor...
holder