Gözde Hatunoğlu Christian Löffler RUINS Bodrum'da
HABERİ PAYLAŞ

Christian Löffler RUINS Bodrum'da

Melankoli ve coşkuyu harmanlayarak çok katmanlı müziğiyle kendisine hayran bıraktıran deneysel techno sahnesinin favori isimlerinden Christian Löffler, 12 Ağustos Cuma günü RUINS Bodrum'da sevenleriyle buluşacak. Elektronik dokunuşlarıyla dinleyenleri büyüleyen sanatçı, Bodrum'da unutulmaz bir geceye imza atacak.

Christian Löffler RUINS Bodrumda


Potanın Sihirbazları İstanbul'a Geliyor!

Dünyaca ünlü Harlem Globetrotters, 22 ve 23 Ekim’de iki şov için Ülker Sports Arena'ya geliyor! Ölümcül pasları, inanılmaz smaçlarıyla Harlem Globetrotters, attıkları her sayı ve gülümsettikleri her çocukla basketbol sevgisini her yere yaymayı hedefliyor. Siz de bu gösterinin bir parçası olmak istiyorsanız, Ülker Sports Arena'daki yerinizi alın! Biletler çok yakında satışa çıkacak!

Haberin Devamı

‘Gölgesiz Kadınlar’

‘Gölgesiz Kadınlar’, bir ilk roman. Başarılı gazeteci İlker Koçaş’ın yazdığı sürükleyici kitap, okuruyla buluştu. Roman, polisiye bir vakayı çözümlerken yolları kesişen iki kadının; Segah ve Rozlin’in hikayesini anlatıyor. Kitap aynı zamanda, geçtiği dönemin tarihi, siyasi ve kültürel olaylarına da pencere açmayı ihmal etmiyor. İthaki etiketiyle raflarda.

Banu Bozdemir’den yeni kitap geldi

Gazeteci ve sinema yazarı Banu Bozdemir’in yeni kitabı ‘Eski ve Yeni Kitaplar’, Epsilon Yayınları’ndan çıktı. Yazar, çocuklar için yeni kavramları sorgulayacakları, okurken keyif alacakları, aynı zamanda öğrenecekleri bir kitapla karşımızda! Kitabın çizimleri S. Burcu Karacalar’a ait.

Nick Cave ile büyülü bir gece

Hayatımın bir gününü tekrar yaşayabilseydim / Sadece birini… / Sensin balkonda gördüğüm; müstakbel eşim / Kim bilebilirdi, kimse bilemezdi / Uyan aşkım, uyan sevgilim / Şimdi nereye gidiyoruz / Ama hiçbir yere gidemiyoruz…

Nick Cave&The Bad Seeds’in ‘The Boatman's Call’ albümünde, biraz kıyıda köşede kalmış bir şarkı. Albüm 1997 yılında çıkmış, yani 25 yıl önce, yani ben 19 yaşındayım.
Müziğe aşık, çok fazla şarkı ve albümü deneyimlemiş kulaklarım, bu şarkıyı duyduğunda hissettiklerimi, çok az şey hissettirebildi bana. Dinleyince şarkıyı, belki anlarsınız beni…
Yitirilen güzelliklere kimse onun kadar güzel ağıt yazmadı. Hiçbir grup, bir sanatçıya onun grubu The Bad Seeds’in verdiği desteği vermedi. Warren Ellis’le kurduğu ortaklıktan doğan film müziklerinin büyüsünü az kişi aşabildi.

Haberin Devamı

Christian Löffler RUINS Bodrumda

Kişisel trajediler tarihi

Şimdi ikinci bir oğul daha kaybettikten sonra, yani kişisel trajediler tarihinin bir sayfasını daha çevirdikten sonra yeniden bizimle olacak.
Nick Cave&The Bad Seeds, Avrupa turnesi kapsamında, 21 Ağustos’ta İstanbul’a geliyor. İKSV’nin 50’nci yılı kutlamaları kapsamında düzenlenen konser, Parkorman’da gerçekleşecek. Nick Cave&The Bad Seeds konseri öncesinde, Barcelona’da Primavera Sound’un yıldızları arasında gösterilen alternatif rock grubu Black Country, New Road sahnede olacak.
Onu sahnede izlemek hayranları için ibadet gibi. Ona hayran olmamak imkansız. Bu deneyimden mahrum kalmayın. Konser alanında, ona eşlik ederken havaya kalkan ellerimiz birbirine değer belki…

 

Sıradaki haber yükleniyor...
holder