Gözde Hatunoğlu ‘Derin Tutku’ sizi çağırıyor
HABERİ PAYLAŞ

‘Derin Tutku’ sizi çağırıyor

Fotoğraf sanatçıları Ayşegül Dinçkök ve Koray Erkaya’nın ortak projesi olarak hayata geçen ‘Deep Passion Misunderstood/Rebirth’ fotoğraf kitabı okuruyla buluşuyor. Üstelik Zai Bodrum’da 8 Temmuz’a kadar açık olacak kitap sergisi de ücretsiz olarak gezilebilecek. İki bölümden oluşan ‘Deep Passion’ fotoğraf kitabının ‘Misunderstood’ bölümünde köpek balıklarıyla kadınların ortak yanları ortaya koyulurken, ‘Rebirth’ bölümündeyse temiz ve barış içindeki bir dünyada deniz kızlarının yeniden var olma hayali gözler önüne seriliyor.

Haberin Devamı

‘Derin Tutku’ sizi çağırıyor

Bir bildikleri var

Yerli sahnenin tam bağımsız ismi Dolu Kadehi Ters Tut, yeni şarkısı ‘Bir Bildiğin Vardır’ ile sevenleriyle buluştu. Bir süredir elektronik bir prodüksiyon yolu benimseyen ekibin yeni şarkısı tüm dijital platformlarda yayında.

King House, şehrin en havalısı olacak

Şehrin en havalı deneyim alanı King House İstanbul, birbirinden eğlenceli deneyimleri, 23 Haziran-7 Temmuz arasında şehrin en keyifli köşesi DEKK İstanbul’a getiriyor. PlayStation turnuvalarından sneaker kişiselleştirmeye, canlı grafiti performanslarından burger yeme yarışmalarına, DJ performanslarından konserlere kadar birçok deneyim King House İstanbul’da katılımcılarını bekliyor. Açılış günü Hey! Douglas’ın performansıyla şenlenecek mekanda daha birçok şahane etkinlik de yer alacak. 7 Temmuz’daki kapanış ise büyüleyici Su Sonia’dan. Üstelik katılım ücretsiz!

‘Derin Tutku’ sizi çağırıyor

 

29. İstanbul Caz Festivali başladı!

İKSV tarafından, 25 yıldır Garanti Bankası’nın sponsorluğunda düzenlenen İstanbul Caz Festivali bu sene 29. kez müzikseverlerle buluşuyor. Dün başlayan festival, 7 Temmuz’a kadar sürecek. Festival mekanlarının yanı sıra şehrin dört bir yanına yayılmış parklarda ve +1’li Gece Gezmesi’yle, 40’a yakın konserle, bu yaz da İstanbullular, caz müziğinin efsaneleri ve yeni projeleriyle buluşacak.

Festivalin yıldızları arasında kimler yok ki! John McLaughlin, Enrico Pieranunzi, Dianne Reeves, Melody Gardot, Kalben ve konukları, bu yıl ilk kez gerçekleştireceği Koyu Antoloji projesiyle Teoman, dahi müzisyen Kutiman ve klarnette yarattığı eşsiz melodilerle tanınan virtüöz Yom İstanbul seyircisiyle buluşacak. Yaz geceleri caz ile şenlenecek. Biletler ‘passo.com.tr’ ve İKSV ana gişede.

Haberin Devamı

Pera Film’den yeni seçki

Pera Film, Onur Haftası’nı bu yıl ‘Bir Direniş Alanı Olarak Yoldaşlık’ başlıklı programla kutluyor. Farklı coğrafyalardan dört filmi bir araya getiren programda, bir arada olmakla hayata tutunma teması ön plana çıkıyor. Geçtiğimiz yıllarda önemli festivallerde izleyiciyle buluşmuş Brezilya, Gürcistan, İtalya ve Şili yapımı filmler, 8 Temmuz’a kadar Pera Müzesi Oditoryumu’nda ücretsiz izlenebilir.

‘Derin Tutku’ sizi çağırıyor

Sıradaki haber yükleniyor...
holder