Gözde Hatunoğlu Dikkat bu filmde caz var!
HABERİ PAYLAŞ

Dikkat bu filmde caz var!

Garanti Caz Yeşili, caz müziğine verdiği katkıyı yıllardır sürdürüyor. ‘İçinden caz geçen filmler’ kapsamında film gösterimlerine devam ediyor. 2018’in son filmi ‘England Is Mine’, 30 Aralık’ta Bomontiada ALT’ta gösterilecek. Müzik dolu bu güzel film kaçmaz.

YILBAŞI HEDİYELERİNİZİ KENDİNİZ PAKETLEMEK İSTER MİSİNİZ?

Singer tarafından 22 - 23 – 29 – 30 Aralık tarihlerinde Hilltown AVM’de ücretsiz gerçekleştirilecek Yılbaşı Hediyesi & Hediye Paketi Kişiselleştirme Atölyesi’nde hem ünlü modacı Hakan Akkaya ile tanışabilir hem de sevdiklerinize aldığınız hediyeleri kendi emeğinizle paketleyebilirsiniz. İnsanın kendi emeğini ortaya koyduğu hediyeden değerli ne olabilir!

Haberin Devamı

EMRAH ABLAK BİLİMLE GÜLDÜRMEYE GELDİ

Emrah Ablak’ın, Prof. Azmi ve temizlik işçisi Bayram Efendi’nin maceralarını anlattığı ‘Tübitak 1’ ve ‘Tübitak 2’ çizgi roman kitapları İnkılâp Kitabevi tarafından yayımlandı. Bir profesör ve temizlik işçisinin TÜBİTAK’ta buluşunca ne kadar eğlenceli şeyler yaşayabileceğini Ablak’ın çizgileri ve zekasıyla okuyunuz…

MERHABA KOMŞUM TİYATRO!

Kadıköy Belediyesi ve Kadıköy Tiyatrolar Platformu tiyatroyu mahallemize getiriyor! 15 Ocak’a kadar kayıt yaptırdığınız takdirde altı farklı tiyatro topluluğuyla tiyatronun mutfağını; yani oyunun metin halinden sahneye çıkana kadar her aşamasını öğrenecekler. Üstelik seminerler de cabası. ‘Benim Komşum Tiyatro’ etkinliğinden önceki dönemde 315 kişi mezun oldu bile!

DANSLA RANDEVUNUZ VAR

Taksim’in göbeğinde sanata kapılarını açan Akbank Sanat, daha önce de sahnelenen ‘Blindate’ adlı dans performansını yılın son günlerinde sahneye geri getiriyor. Dansı ve müziği buluşturan bu performansta birbirini hiç tanımayan sanatçılar sahneyi paylaşıyor ve anlık kararlarla performansın gidişatını değiştiriyorlar. Hayli sıra dışı bu gösteri 27-28 Aralık’ta, saat 20:00’da.

Haftanın filmi: Bumblebee

“Çok uzak bir gezegende şekil değiştiren, araba, uçak daha birçok farklı şeye dönüşebilen robotların savaşı ne yazık ki dünyaya sıçrar ve her şey yerle bir olur.” Bu kısa özet yıllardır beyaz perdede karşımıza sayısız filmle çıkan ‘Transformers’ serisini anlatan birkaç anahtar kelime. ‘Bumblebee’ de bu dönüşen ve savaşan robotlardan otobot türü olanı.

Haberin Devamı

TÜM AİLE BİRLİKTE İZLEYEBİLİRSİNİZ

Bir de diğer ‘Transformers’ filmlerinden hatırladığınız Optimus Prime’ın düşmanları olan deseptikonlar var. Onlar da gezegeni ele geçirmeye çalışan kötü robotlar. İşte bu iki düşman robot hali dünyamıza nasıl gelmiş bunu öğreniyoruz. Aksiyon dolu bilimkurguda kırgın bir genç kız ile tecrübe ve özgüven kazanması gereken bir asker robotu birlikte, iki kardeş gibi izliyoruz ve değişimlerine, gelişimlerine şahit oluyoruz. Tüm aile birlikte izleyebileceğiniz eğlenceli bir hafta sonu seyirliği olabilir…

Sıradaki haber yükleniyor...
holder