Gözde Hatunoğlu DJ Mahmut Orhan Susona Bodrum’a geliyor
HABERİ PAYLAŞ

DJ Mahmut Orhan Susona Bodrum’a geliyor

Uluslararası başarılarıyla adından söz ettiren ünlü DJ Mahmut Orhan 25 Haziran Cumartesi Susona Bodrum’da müzikseverlerle buluşacak. 25 Haziran’da Frankie Beach Club’da eğlence tüm hızıyla devam ederken, iddialı ‘power lunch’ konseptiyle de misafirler gün boyu uzun ve leziz öğle yemeklerinin tadını çıkaracak. 13.00-17.00 arası Susona Bodrum’un resident DJ’leri Kaan Demiral ve Marina Magirani set başında olacak. 18.00’de Mahmut Orhan performansı start alacak. Eşsiz bir gün batımı manzarasında misafirler Mahmut Orhan’ın performansıyla müziğe doyacak.

Haberin Devamı

DJ Mahmut Orhan Susona Bodrum’a geliyor

Eypio ve Faruk Sabancı’dan ‘Anakonda’ sürprizi

Türkçe rap’in deneyimli yorumcusu Eypio ile elektronik müzik DJ ve prodüktörü Faruk Sabancı birlikte sürpriz bir çalışmaya imza attı. Sözlerini Eypio’nun yazdığı, müziğini ve düzenlemesini Faruk Sabancı’nın yaptığı ‘Anakonda’, hip-hop ve etnik pop müziğin harmanlandığı, enerjisi çok yüksek bir çalışma. Faruk Sabancı, bu şarkının hem Eypio’nun hem de kendi kariyeri için bir ilki temsil ettiğini söylüyor. Bu şarkı bu yaza damga vuracak!

DJ Mahmut Orhan Susona Bodrum’a geliyor

Yasmin Levy Zorlu PSM’ye geliyor!

Sefarad ve Latin ezgilerinin en usta seslerinden Yasmin Levy, 8 Haziran’da Zorlu PSM’de sevenlerine muhteşem bir gece yaşatacak. Son ayların en sevilen dizilerinden ‘Kulüp’ün soundtrack’lerinde de şarkıları yer alan Yasmin Levy, Türkiye’de çok sevilen bir isim. Levy’nin güçlü ve büyüleyici sesiyle çıkacağınız bu müzikal yolculuğa hazır mısınız?

Afyonkarahisar Caz Festivali başlıyor

Afyonkarahisar Caz Festivali, 22. yılında yurt içinden ve dünyadan önemli caz sanatçılarının konserleriyle 7-11 Haziran tarihleri arasında gerçekleşecek. Festival beş gün boyunca konserler, sergiler ve söyleşilerle sanatseverlere keyif dolu anlar yaşatacak.

Afyonkarahisar Klasik Müzik ve Caz Derneği’nin öncülüğünde gerçekleştirilen festival, Çek solist Katerina Vackova’nın NG Afyon Oteli’nin bahçesinde gerçekleşecek açılış konseriyle başlayacak ve Frig Vadisi’nde gerçekleşecek gün batımı konserleri, okul söyleşileri ve Sema Güral Sürmeli’nin NG Afyon lobisinde sergilenecek ‘Maskesiz Yüzler’ sergisiyle devam edecek.

Haberin Devamı
Sıradaki haber yükleniyor...
holder