Gözde Hatunoğlu Efkarlı bir komediye hazır mısınız?
HABERİ PAYLAŞ

Efkarlı bir komediye hazır mısınız?

Ece Temelkuran’ın 1996’da yazdığı, okuma rekorları kıran kitabından; aynı isimle ve müthiş bir ekiple sahneye koyulan ‘Bütün Kadınların Kafası Karışıktır’, yedi yılın ardından, yeniden perdeye hazırlanıyor. Oyun, Selen Uçer’in kaleminden, Orçun Ucal’ın rejisiyle AYSA Prodüksiyon Tiyatrosu tarafından sahneye taşınacak. Oyunun prömiyeri 15 Kasım saat 20.30’da Caddebostan Kültür Merkezi’nde gerçekleşecek. Hemen ertesi gün saat 20.30’da Mecidiyeköy Trump Sahne’de seyirci karşısına çıkacak. Efkarlı bir komediye hazır mısınız?

Haberin Devamı

Yaşlı Amca yeni albümle geldi

Yeni nesil Türkçe rock müziğin en başarılı topluluklarından Yaşlı Amca, hayranlarını ‘Keşke Herkes’ adını verdikleri albümüyle selamlıyor. Zengin bir müzikal altyapıya sahip albümün ilk video klibi ‘Hep De Yorgun’ adlı parçaya geldi. Grupla tanışmak isteyenler 17 Aralık’ta Bostancı Gösteri Merkezi’nde gerçekleşecek lansman konserine gidip eğlenceye katılabilir.

‘SaDe’ sanatçılara destek olmaya geliyor

Mercedes-Benz Türk ve İKSV’nin 35 yılı aşkın süredir yürüttükleri iş birliğinde yeni bir adım atıldı. SaDe (Sanatçı Destek Fonu), dijital ve görsel sanatlar alanlarında faaliyet gösteren ve üretimlerine Türkiye’de devam eden sanatçıların sanatsal gelişimlerine katkıda bulunacak. Her yıl beş sanatçıya destek verecek fon, tasarı aşamasındaki projelerin hayata geçirilmesi için sanatçılara 5 biner euro katkı sağlayacak. Sanatçılar, proje üretim süreçlerinde, kültür sanat profesyonelleri ve kurumlarla bir araya gelecek. İKSV’den mentorluk desteği de alacak. Başvurular, 1 Aralık’a kadar sürecek. Başvuru detayları ise İKSV’nin web sitesinde.

Hatıra fotoğrafı gibi bir şarkı

Ezginin Günlüğü, Destur ve Daniska gibi gruplarda yer alan Deniz Bayrak, söz ve müziği kendisine ait yeni şarkısıyla dinleyiciyle buluşuyor. Eşsiz yorumuyla Hüsnü Arkan’ın konuk olduğu ‘Giderken’, Vigor Müzik etiketiyle tüm dijital platformlarda yayında. Bir hatıra fotoğrafına benzeyen ‘Giderken’, yitirdiklerimize göz kırpıyor. Hem kucaklama hem de bir veda gibi…

Uğur Yücel sahnelere dönüyor

Haberin Devamı

Uğur Yücel, BKM’nin yapımcılığını üstlendiği Neyzen Tevfik’in ‘Hiç’ oyunuyla yıllar sonra tiyatro sahnesine dönüyor. Neyzen Tevfik'in doğum yeri olan Bodrum’da, 14 Kasım’da prömiyerini gerçekleştirecek oyun, ardından İzmir ve İstanbul’da perdelerini açacak. Uğur Yücel, ‘Hiç’in peşinde, Neyzen Tevfik’in hayat hikayesini, anekdotlar, hicivler ve şiirlerle anlatacak.

KADIN FİLMLERİ FESTİVALİ 20 YAŞINDA

2002’de “Kadınlar Sinema Yapıyor” diyerek başlayan, 20 yıldır aralıksız her yıl yapılan, 65 gezici festivalde 937 filmi seyirciyle buluşturan Uluslararası Gezici Filmmor Kadın Filmleri Festivali başladı. 18 Aralık’a kadar sürecek festivalde yedi ayrı bölüm altında film gösterimleri, söyleşiler ve forumlar ‘filmmoronline.org’a üye olarak takip edilebilecek. Her program için ön kayıt yaptırarak Türkçe altyazı ve çeviri ile ücretsiz ve online olarak takip edebilirsiniz.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder