Gözde Hatunoğlu Emrah Ablak bilimle güldürmeye geldi
HABERİ PAYLAŞ

Emrah Ablak bilimle güldürmeye geldi

Tam tekmil sanatçı Selen Uçer bu kez de kendi yazdığı ‘Tutsana Ellerimi’ adlı oyunla karşımıza çıkıyor.

29 Aralık Cumartesi günü saat 20:30 İkinci kat Loft Performans’ta izleyebileceğiniz oyun Ocak ayı boyunca da her cumartesi seyirci ile buluşacak. Kaçmaz!

Emrah Ablak bilimle güldürmeye geldi

ADAM OLACAK ÇOCUKLAR’ BARIŞ AĞABEYLERİ İÇİN SATRANÇ OYNAYACAK

Kadıköy Belediyesi ve Türkiye Satranç Federasyonu tarafından Barış Manço’nun 76’ıncı doğum gününe ithafen 5-6 Ocak 2019 tarihlerinde, Kadıköy Belediyesi Evlendirme Dairesi Zübeyde Hanım Kokteyl Salonu’nda 8-16 yaş grubunun katılacağı ‘Adam Olacak Çocuk Satranç Turnuvası’ düzenlenecek

Haberin Devamı

YENİ YIL KONSERİNİZ EDİS'TEN OLSUN MU?

Pop müziğin en çok dinlenen isimlerinden Edis, 30 Aralık akşamı 19:30’da Zorlu PSM’de sahneye çıkıyor. Yeni yıl coşkusunu konserde zıplayıp dans ederek yaşamak isteyenleri o tarafa doğru alalım...

YENİ YIL KLASİK MÜZİKLE GÜZELLEŞSİN

Devlet Opera ve Balesi ‘Viyana’ konseptli konserleri ayağımıza getiriyor! 3 ve 5 Ocak 2019’da Kadıköy Süreyya Operası Sahnesi’nde dinleyebileceğiniz bu konserler Johann Strauss’un valsleri, polkaları, aryalar, harika solistler ve dansçılar... Bir mutluluk topuna dönüşmek için harika seçenek!

Emrah Ablak bilimle güldürmeye geldi

HEP İZLEMEK OLMAZ BİRAZ DA OKUMAK GEREK

Şimdilerde herkesin izleyip, birbirine anlattığı Bird Box filmine ilham veren roman ‘Kafes’, İthaki Yayınları’ndan çıktı. Üstelik içine daha önce okumadığınız bir öykü de eklenerek..

MARY POPPINS SİHİRLİ DADI

ÇOCUKLUĞUNUZUN SİHRİNİ KAYBETMEYİN!

1964 yılındaki ilk uyarlamasının ardından beyazperdeye geri dönen Mary Poppins efsanesi tam da yeni yıl öncesinde gösterime giriyor. İçinde her şeye yarayan sihirli eşyaları taşıdığı sihirli çantası ve konuşan şemsiyesiyle göklerden inen Mary Poppins ilk filmde büyüttüğü Jane ve Michael Banks kardeşlerin hayatına tekrar giriyor; bu kez Michael’ın üç çocuğu için...

Emrah Ablak bilimle güldürmeye geldi

Masal gibi bir hikaye

Büyük ekonomik krizlerle çalkalanan İngiltere’de zor zamanlardan geçen Banks ailesi evlerini kaybetmek üzere.

Film bir yandan masal gibi bir hikaye anlatırken bir yandan da mesajlarla dolu. Bu mesajların en özeliyse çocukluğumuzda yaşadığımız o kendinden büyülü dünyadan ne çabuk uzaklaştığımız ve kendimizi ne kadar çok mutsuzluğa hapsettiğimiz... Başta Mary Poppins rolündeki Emily Blunt olmak üzere herkesin çok iyi oyunculuk sergilediği bu neşeli film karanlık ve soğuk kış günlerinde herkesin içini mutlulukla doldurmaya geliyor.

Haberin Devamı

BÜYÜKLER, BİZE BİRAZ MÜSAADE EDİN!

Sokak hayvanlarıyla ilgili farkındalık yaratmayı hedefleyen, yönetmenliğini Talip Karamahmutoğlu’nun yaptığı Müsaadenizle Büyükler de bu hafta gösterime giriyor. Filmin başrollerinde Emre Altuğ, Ümit Çırak, Enes Göçmen, Alperen Efe Esmer, Efe Koçyiğit, Duygu Paracıkoğlu gibi isimler var. Çocuklarınızla izleyebilirsiniz.

Emrah Ablak bilimle güldürmeye geldi

VİZYONDAN SEÇMECE

AQUAMAN: Yönetmen: James Wan Oyuncular: Jason Momoa, Amber Heard

BÖRÜ: Yönetmen: Cem Özüduru, Can Emre Oyuncular: Serkan Çayoğlu, Murat Arkın

Sıradaki haber yükleniyor...
holder