Gözde Hatunoğlu Fransız kalmayın
HABERİ PAYLAŞ

Fransız kalmayın

XXF: Very Very French Festival, bu hafta Zorlu PSM’de başlıyor. Bir hayli Fransız bu festivalde 24-29 Kasım arasında çağdaş Fransız müziğinin bülbül sesleri çeşitli konserler verecek. Fransızlar konuşurken bile şakıyor zaten, bir de konser salonu büyüsünde söyledikleri şansonları hayal etsenize!

KALEDE SUNAY AKIN VAR

Fransız kalmayın

Sunay Akın’ın tadına doyulmaz sohbetleri gibi leziz öykülerden oluşan yeni kitabı Kalede 1 Başına Bankası Kültür Yayınları etiketiyle raflarda yerini aldı. Kendisi de bir dönem kalecilik yapan ve kalecilerin yalnızlığı metaforunu merkezine alan bu öykülerde aslında yalnızlıktan çok dayanışmayı, dostluğu ve fedakarlığı anlatıyor Sunay Akın. Şenol Güneş’ten Yaşar Kemal’e, Sabri Dino’dan Baba Hakkı’ya ve hatta Pavarotti’ye kadar birçokları çıkacak karşınıza bu kitapta...

Haberin Devamı

BU TİYATRO HİÇ TOY DEĞİL!

Toy Tiyatro’nun İzmir’de de oyunlar sahnelediğini biliyor muydunuz? O zaman sezonun harika oyunlarından olan ‘Yalnızlar Kulübü’nü önermekten mutluluk duyarım! 26 Aralık’ta İzmir’de, 27 Kasım’da İstanbul’da izlenebilir.

Fransız kalmayın

Grinch, yeni yılı çalmaya geliyor!

Yeşil canavar Grinch karakteri bu kez de animasyon oldu! Filmde hayali bir kasabada mutluluk içinde yeni yılın gelmesini bekleyen insanlar somurtkan Grinch’le uğraşıyor. Aslında kötü olmayan ama çocukluğu yüzünden insanlara, özellikle de yeni yıl neşesine küsmüş Grinch, yeni yılı çalıp herkesi kendisi kadar mutsuz etmek istiyor. Şeker tadında animasyonu ailece keyifle izleyebilirsiniz..

Fransız kalmayın

VİZYONDAN SEÇMECE

YAZ/LETO

Fransız kalmayın

Yönetmenler: Kirill Serebrennikov

Oyuncular: Teo Yoo, Irina Starshenbaum

DELİLER FATİH'İN FERMANI

Fransız kalmayın

Yönetmen: Osman Kaya

Oyuncular: Erkan Petekkaya, Nur Fettahoğlu

Sıradaki haber yükleniyor...
holder